Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canm ovulasyon testiyle daha kolay olur yumurtlama takıbın Bence sogan suyuyla antıbıyotıgı aynı anda içme sogan suyuna ikacın bitnce devam edersn...bide sana güzl haber benim her hamılelıgım antıbıyotık kullandıgım Ay oldu bu ay şansın yuksek...bende diş için agumentin içmistim onlar da gebelıgimi kolaylastrdı guzl haberlerini beklıyorum

Evet folik asite başlamalısınız gebelik öncesi üç ay gebelikte üç ay kullanım öneriliyor

Teşekkür ederim inşallah ❤ bana verilen antibiyotik 1000 mg amoklavidin soğan suyunuda 3 gundur içiyorum bırakayım olmazsa bir de bal çörek tarçın yaptım eşime erken boşalma sorunumuzdan dolayı kadında içsin deniyo kaliteli yumurta için ama yapmayayım değilmi fazla yumurtamda olmasın sonra o da sorun ama adet düzensizliği var bende kararsız kaldım cok saçma sorular soruyo olabilirim

istwdiğini sorabilirsn canm sora sora öğrenicez... adet düzensizliğin varsa kesinlikle ovulasyon test takibi yapman lazım int den yada istgramdaki sayfalardan uygun fıyata coklu test alıp kullanabilirsn adetinin 10. Günü basla testlerde ben yardmcı olurum sana

Peki çok teşekkür ederim

canım bu testleri odada tutuyordum ben dondurmayın yazıyor ama acaba buzdolabına mı koymak gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…