- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
İlk test kacıncı gün basladın ve en son kacıncı gun yaptn canm
9.gün başladım son iki testi 15. gün iki tane yaptım çünkü ilkinde 2. idrarla yapmıştım sonra sizinle yazışınca tekrar yapayım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk test kacıncı gün basladın ve en son kacıncı gun yaptn canm
Cıft cızgı gorene kadar devam test yapmaya bıkac gune gorursn canm9.gün başladım son iki testi 15. gün iki tane yaptım çünkü ilkinde 2. idrarla yapmıştım sonra sizinle yazışınca tekrar yapayım dedim
Aynen canm ovulasyon testiyle daha kolay olur yumurtlama takıbın Bence sogan suyuyla antıbıyotıgı aynı anda içme sogan suyuna ikacın bitnce devam edersn...bide sana güzl haber benim her hamılelıgım antıbıyotık kullandıgım Ay oldu bu ay şansın yuksek...bende diş için agumentin içmistim onlar da gebelıgimi kolaylastrdı guzl haberlerini beklıyorumMerhaba bende bu ay gebelik düşünenlerdenim ama şu an adetimin 3. Gunu ne yapmam lazım hiç bilmiyorum ama şu an sogan suyu içiyorum adetken sakıncası vsrmı acaba adetim 29 30 31 32 gunlerinde oluyo değişiyo yani ovulasyon testi almam lazımmı bir de diş için antibiyotik kullanıyorum şu an 7 gun daha kullanacam acaba soğan suyuyla etkisi nasıl olur son sorum folikasitte başlamalıyım çok sordum ama acayip heycanlıyım yaş 31
Evet folik asite başlamalısınız gebelik öncesi üç ay gebelikte üç ay kullanım öneriliyorMerhaba bende bu ay gebelik düşünenlerdenim ama şu an adetimin 3. Gunu ne yapmam lazım hiç bilmiyorum ama şu an sogan suyu içiyorum adetken sakıncası vsrmı acaba adetim 29 30 31 32 gunlerinde oluyo değişiyo yani ovulasyon testi almam lazımmı bir de diş için antibiyotik kullanıyorum şu an 7 gun daha kullanacam acaba soğan suyuyla etkisi nasıl olur son sorum folikasitte başlamalıyım çok sordum ama acayip heycanlıyım yaş 31
Teşekkür ederim inşallah ❤ bana verilen antibiyotik 1000 mg amoklavidin soğan suyunuda 3 gundur içiyorum bırakayım olmazsa bir de bal çörek tarçın yaptım eşime erken boşalma sorunumuzdan dolayı kadında içsin deniyo kaliteli yumurta için ama yapmayayım değilmi fazla yumurtamda olmasın sonra o da sorun ama adet düzensizliği var bende kararsız kaldım cok saçma sorular soruyo olabilirimAynen canm ovulasyon testiyle daha kolay olur yumurtlama takıbın Bence sogan suyuyla antıbıyotıgı aynı anda içme sogan suyuna ikacın bitnce devam edersn...bide sana güzl haber benim her hamılelıgım antıbıyotık kullandıgım Ay oldu bu ay şansın yuksek...bende diş için agumentin içmistim onlar da gebelıgimi kolaylastrdı guzl haberlerini beklıyorum
Evet folik asite başlamalısınız gebelik öncesi üç ay gebelikte üç ay kullanım sağolun ❤
istwdiğini sorabilirsn canm sora sora öğrenicez... adet düzensizliğin varsa kesinlikle ovulasyon test takibi yapman lazım int den yada istgramdaki sayfalardan uygun fıyata coklu test alıp kullanabilirsn adetinin 10. Günü basla testlerde ben yardmcı olurum sanaTeşekkür ederim inşallah ❤ bana verilen antibiyotik 1000 mg amoklavidin soğan suyunuda 3 gundur içiyorum bırakayım olmazsa bir de bal çörek tarçın yaptım eşime erken boşalma sorunumuzdan dolayı kadında içsin deniyo kaliteli yumurta için ama yapmayayım değilmi fazla yumurtamda olmasın sonra o da sorun ama adet düzensizliği var bende kararsız kaldım cok saçma sorular soruyo olabilirim
Peki çok teşekkür ederim ❤istwdiğini sorabilirsn canm sora sora öğrenicez... adet düzensizliğin varsa kesinlikle ovulasyon test takibi yapman lazım int den yada istgramdaki sayfalardan uygun fıyata coklu test alıp kullanabilirsn adetinin 10. Günü basla testlerde ben yardmcı olurum sana
Canm adetin 10. Gnu test yapmaya basla ben saat 11 gibi sıvı alımını kestm ve saat 1 de test yaptm ilk 10 dk bekle test tam otursn oyke degerlendr cızgılerı gun gectıkce T cızgısı koyulasacaktr.ikisi de aynı koyulukta olmca yumurtlama oluyor ertesi gun yada bıkac gun sonra testi takıp et T cizgisi siliklesince catlama oluyor.sen yumurtlamayı gordgn gun den itibaren 3 gunu degerlendır catlamayı gorunce de devam et
Ben normal banyo dolabına koyuyorm hıc buzdolabını duymadımcanım bu testleri odada tutuyordum ben dondurmayın yazıyor ama acaba buzdolabına mı koymak gerekiyor?
CANIM PİK Mİ BU YOKSA YAKLAŞMIŞ MI DEMEK SENCE ?? TAM OLARAK AYNI KOYULUKTA DEĞİLLERBen normal banyo dolabına koyuyorm hıc buzdolabını duymadım
Kacıncı gunundesınCANIM PİK Mİ BU YOKSA YAKLAŞMIŞ MI DEMEK SENCE ?? TAM OLARAK AYNI KOYULUKTA DEĞİLLER
Eki Görüntüle 2658247
Yaklasmıs canmCANIM PİK Mİ BU YOKSA YAKLAŞMIŞ MI DEMEK SENCE ?? TAM OLARAK AYNI KOYULUKTA DEĞİLLER
Eki Görüntüle 2658247
Kacıncı gunundesın
canım baksana bugünü değerlendirmeli miyim? pik oldum galibaYaklasmıs canm
Aynen canm harika ovulasyon buguncanım baksana bugünü değerlendirmeli miyim? pik oldum galiba
Eki Görüntüle 2658529
Ama yarın da aynı sekilde yapıcaksın testi T cizgisinin siliklesmesi lazm catlama yı anlamak içincanım baksana bugünü değerlendirmeli miyim? pik oldum galiba
Eki Görüntüle 2658529
Bugun ve 3 gunu degerlendirincanım baksana bugünü değerlendirmeli miyim? pik oldum galiba
Eki Görüntüle 2658529
Ama yarın da aynı sekilde yapıcaksın testi T cizgisinin siliklesmesi lazm catlama yı anlamak için
Bugun ve 3 gunu degerlendirin