Adetin 7. GünüKacıncı gunun bugun
Çok teşekkür ederimSanrm daha 7. Gunundesin daha cok erkn canm 10. Gunde baslar koyulasmaya sen aynı sekıl hergn aynı saatte devam et testlere ve bana hergn foto at diğerleriyle yanyana koyup
ne güzel yardımcı oluyorsunuz siz ve bircok arkadaş cok tesekkur ederiz bilenlere, bilmeyenlere yol gösterdikleri içinAma yarın da aynı sekilde yapıcaksın testi T cizgisinin siliklesmesi lazm catlama yı anlamak için
Sagol canm insallah darısı basınıza tez zamnda hayrlısıylane güzel yardımcı oluyorsunuz siz ve bircok arkadaş cok tesekkur ederiz bilenlere, bilmeyenlere yol gösterdikleri içinBebisiniz sağlıkla gelsin insallah
Sagol canm insallah darısı basınıza tez zamnda hayrlısıylaHer zamn yardmcı olurm
Evt canm darısı basınıza insallahHerzaön yardmcı olurm elımden geldgnce
Bugün de test yaptım 8. GünSanrm daha 7. Gunundesin daha cok erkn canm 10. Gunde baslar koyulasmaya sen aynı sekıl hergn aynı saatte devam et testlere ve bana hergn foto at diğerleriyle yanyana koyup
Merhaba bugün adetin 9. GünündeyimSanrm daha 7. Gunundesin daha cok erkn canm 10. Gunde baslar koyulasmaya sen aynı sekıl hergn aynı saatte devam et testlere ve bana hergn foto at diğerleriyle yanyana koyup
Koyulasma var canm aynen devam teste ve lütfen hergun aynı saatte yaomaya calısın daha net sonuc alırızBugün de test yaptım 8. Gün
Sağol canım soğan kürünü de yapıyorum Allah’ın izniyle .Koyulasma var canm aynen devam teste ve lütfen hergun aynı saatte yaomaya calısın daha net sonuc alırız
Merhaba bugün adetin 9. Günündeyim
Adet bitti 11.günümdeyim sizce yumurtlamamı yoksa 1 gün daha varmı kızlar
Sağol canım soğan kürünü de yapıyorum Allah’ın izniyle .Koyulasma var canm aynen devam teste ve lütfen hergun aynı saatte yaomaya calısın daha net sonuc alırız
Pik i görmeye daha kaç günüm vardır acabacok guzel gidiyor masaAllah.. Insaallah yakalarsin :)
Sağol canım soğan kürünü de yapıyorum Allah’ın izniyle .
Pik i görmeye daha kaç günüm vardır acaba ☺☺
Çok teşekkür ederimsende T kismi c den daha koyu canim sanki olmus gibi ama diger arkadaslarda söylesin bakalim
Sanki seninki olmuş kuzumAdet bitti 11.günümdeyim sizce yumurtlamamı yoksa 1 gün daha varmı kızlar