Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin 10. Günü basladım 14. Gun ovulasyon gordum bugn 15. Günm yumurtlamam oldu siliklesti T cizgisi 2 gunu degerlendrdik bakalm hayrlısı Sizn testler ne durumda
Ben adet oldum canım bugün 2. günüm. 29. gününde adet oldum testleri ne zaman yapmaya başlayayım. Birde testi değerlendirmek için kaç dk bekliyorsun sen?

Hayırlı olsun alahbgönlüne göre versin. Ben bilmiyorum açıkcası ama yumurtlama günüde tutan bebekler erkek oluyor genelde. Onu biliyorum.

Ben adet oldum canım bugün 2. günüm. 29. gününde adet oldum testleri ne zaman yapmaya başlayayım. Birde testi değerlendirmek için kaç dk bekliyorsun sen?
Canm adetin 10. Gnu test yapmaya basla ben saat 11 gibi sıvı alımını kestm ve saat 1 de test yaptm ilk 10 dk bekle test tam otursn oyke degerlendr cızgılerı gun gectıkce T cızgısı koyulasacaktr.ikisi de aynı koyulukta olmca yumurtlama oluyor ertesi gun yada bıkac gun sonra testi takıp et T cizgisi siliklesince catlama oluyor.sen yumurtlamayı gordgn gun den itibaren 3 gunu degerlendır catlamayı gorunce de devam et

sabah kalkinca test yapilmasi ile ilgili olumsuz bir sey var mi? yani kalkinca hic sivi almadan yapsam kafam rahat olsa diye düşündüm ama

Tamam canım sağol.

sabah kalkinca test yapilmasi ile ilgili olumsuz bir sey var mi? yani kalkinca hic sivi almadan yapsam kafam rahat olsa diye düşündüm ama
İlişki sonrası ve sabah ilk idrarla önermiyorlar canm en az 2 kez idrar yapmalısın sonra sıvı alımını kes 2 saat ve testini yap mesala 10 da sıvı alımını kes 12 de test yap

İlişki sonrası ve sabah ilk idrarla önermiyorlar canm en az 2 kez idrar yapmalısın sonra sıvı alımını kes 2 saat ve testini yap mesala 10 da sıvı alımını kes 12 de test yap

tesekkur ederim. testler yarin gelecek. reglim 2 gun once bitti..bu ay icin gec mi kaldim acaba? ben ilk cocuguma reglimin bittigi gun hamile kaldim o yüzden acaba ilk gunlerde mi ovulasyonum diye dusunmeye basladim.

kızlar yaaa ben 30 günde bir adet oluyorum ortalama yarın pik olması gerekiyor ama test çizgisi hala silik bir anda mı koyulaşıyor acaba??

tesekkur ederim. testler yarin gelecek. reglim 2 gun once bitti..bu ay icin gec mi kaldim acaba? ben ilk cocuguma reglimin bittigi gun hamile kaldim o yüzden acaba ilk gunlerde mi ovulasyonum diye dusunmeye basladim.
Hayr canm gec degil ben adetin 10. Günü basladım yapmaya Yani adetim biteli 5 gün olmustu sen testler geldiği gün basla

Birden netleşiyorsa hala umut var o zaman :) canım 1 test daha yapayım fotolarını yükleyeceğim o zaman teşekkür ederim
Tabiki arkdsm 18 gun ovukasyon gördü ve o ay hamile kaldı siz cift cizgi gorene kadr test yapmaya devm edin her ay yumurtlama gunu degsyır cunku

Merhaba bende bu ay gebelik düşünenlerdenim ama şu an adetimin 3. Gunu ne yapmam lazım hiç bilmiyorum ama şu an sogan suyu içiyorum adetken sakıncası vsrmı acaba adetim 29 30 31 32 gunlerinde oluyo değişiyo yani ovulasyon testi almam lazımmı bir de diş için antibiyotik kullanıyorum şu an 7 gun daha kullanacam acaba soğan suyuyla etkisi nasıl olur son sorum folikasitte başlamalıyım çok sordum ama acayip heycanlıyım yaş 31

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…