- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Ben adet oldum canım bugün 2. günüm. 29. gününde adet oldum testleri ne zaman yapmaya başlayayım. Birde testi değerlendirmek için kaç dk bekliyorsun sen?Adetin 10. Günü basladım 14. Gun ovulasyon gordum bugn 15. Günm yumurtlamam oldu siliklesti T cizgisi 2 gunu degerlendrdik bakalm hayrlısıSizn testler ne durumda
Hayırlı olsun alahbgönlüne göre versin. Ben bilmiyorum açıkcası ama yumurtlama günüde tutan bebekler erkek oluyor genelde. Onu biliyorum.merhaba hanimlar, ben de temmuzda hamile kalmak istiyorum bir de extra talep olarak erkek olsun istiyorum. reglim bugün bitti. gecen sefer kızıma reglimin bittigi gun hamile kalmistim. acikcasi ben bu yumurtlama gununde hamile kalinir olayina da o yuzden tam inanmıyorum. bu zamana kadar hic ovulasyon testi yapmadim. simdi bu sefer erkek sevdasina ovulasyin testi yapsam mi acaba? yoksa hic takilmadan kısmet deyip aklimiza gelen her gunu degerlendirsek mi? bir de sperm hizlandirici bi krem varmış. acaba kullansam mi yoksa doganin isine hic karismasam mi? bir de simdi sizden çizgilerin koyuluklarina gore durumun degistigini ogrendim. neye dikkat edeyim. test takibi yapayim mi?
Canm adetin 10. Gnu test yapmaya basla ben saat 11 gibi sıvı alımını kestm ve saat 1 de test yaptm ilk 10 dk bekle test tam otursn oyke degerlendr cızgılerı gun gectıkce T cızgısı koyulasacaktr.ikisi de aynı koyulukta olmca yumurtlama oluyor ertesi gun yada bıkac gun sonra testi takıp et T cizgisi siliklesince catlama oluyor.sen yumurtlamayı gordgn gun den itibaren 3 gunu degerlendır catlamayı gorunce de devam etBen adet oldum canım bugün 2. günüm. 29. gününde adet oldum testleri ne zaman yapmaya başlayayım. Birde testi değerlendirmek için kaç dk bekliyorsun sen?
Canm adetin 10. Gnu test yapmaya basla ben saat 11 gibi sıvı alımını kestm ve saat 1 de test yaptm ilk 10 dk bekle test tam otursn oyke degerlendr cızgılerı gun gectıkce T cızgısı koyulasacaktr.ikisi de aynı koyulukta olmca yumurtlama oluyor ertesi gun yada bıkac gun sonra testi takıp et T cizgisi siliklesince catlama oluyor.sen yumurtlamayı gordgn gun den itibaren 3 gunu degerlendır catlamayı gorunce de devam et
Tamam canım sağol.Canm adetin 10. Gnu test yapmaya basla ben saat 11 gibi sıvı alımını kestm ve saat 1 de test yaptm ilk 10 dk bekle test tam otursn oyke degerlendr cızgılerı gun gectıkce T cızgısı koyulasacaktr.ikisi de aynı koyulukta olmca yumurtlama oluyor ertesi gun yada bıkac gun sonra testi takıp et T cizgisi siliklesince catlama oluyor.sen yumurtlamayı gordgn gun den itibaren 3 gunu degerlendır catlamayı gorunce de devam et
İlişki sonrası ve sabah ilk idrarla önermiyorlar canm en az 2 kez idrar yapmalısın sonra sıvı alımını kes 2 saat ve testini yap mesala 10 da sıvı alımını kes 12 de test yapsabah kalkinca test yapilmasi ile ilgili olumsuz bir sey var mi? yani kalkinca hic sivi almadan yapsam kafam rahat olsa diye düşündüm ama
İlişki sonrası ve sabah ilk idrarla önermiyorlar canm en az 2 kez idrar yapmalısın sonra sıvı alımını kes 2 saat ve testini yap mesala 10 da sıvı alımını kes 12 de test yap
Hayr canm gec degil ben adetin 10. Günü basladım yapmaya Yani adetim biteli 5 gün olmustu sen testler geldiği gün baslatesekkur ederim. testler yarin gelecek. reglim 2 gun once bitti..bu ay icin gec mi kaldim acaba? ben ilk cocuguma reglimin bittigi gun hamile kaldim o yüzden acaba ilk gunlerde mi ovulasyonum diye dusunmeye basladim.
Suan adetin kacıncı günündesin kikızlar yaaa ben 30 günde bir adet oluyorum ortalama yarın pik olması gerekiyor ama test çizgisi hala silik bir anda mı koyulaşıyor acaba??
Suan adetin kacıncı günündesin ki
Zaten sabah ilk idrar la yapılmıyor canm foto atarmsnbugün 15. sabah 2. idrarla yaptım ama fark eder mi sence?
30 gunde bi adet oluyorsan 2 güne kalmaz netlesir cizgi birden netlesiyorbugün 15. sabah 2. idrarla yaptım ama fark eder mi sence?
30 gunde bi adet oluyorsan 2 güne kalmaz netlesir cizgi birden netlesiyor
Tabiki arkdsm 18 gun ovukasyon gördü ve o ay hamile kaldı siz cift cizgi gorene kadr test yapmaya devm edin her ay yumurtlama gunu degsyır cunkuBirden netleşiyorsa hala umut var o zaman :) canım 1 test daha yapayım fotolarını yükleyeceğim o zaman teşekkür ederim
Tabiki arkdsm 18 gun ovukasyon gördü ve o ay hamile kaldı siz cift cizgi gorene kadr test yapmaya devm edin her ay yumurtlama gunu degsyır cunku
Tabiki arkdsm 18 gun ovukasyon gördü ve o ay hamile kaldı siz cift cizgi gorene kadr test yapmaya devm edin her ay yumurtlama gunu degsyır cunku
İlk test kacıncı gün basladın ve en son kacıncı gun yaptn canm
Her ay farklıdır canm yumurtlamayaaaaa ben her ay belli günlere yoğunlaşıyordum o yüzden hamile kalamadım demek ki :)