- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
sabah 10/11 arası yap ikinci 8 saat arayla yapılıyor
Bir iki güne pik olur gibi duruyor baya koyulaşmisKızlar ben de bugün başladım ovulasyon testine değerlendirir misiniz. Tekli olan İlk resim bugün yaptığım. Son adet tarihim 15 haziran
saat 1-4 arasi tek testte yapabilirsin 2 saat sıvı almadan hergün ayni saatte. t cizgisi c ile ayni koyulukta yada t c den daha koyu olduğunda pik oluyor canimyani her gün iki kez mi yapıyorsunuz?
Evet canım dün oldu çok şükür yani umarım sönmemistir de catlamistir şimdi en kötü olanı bekleme faslına geçtim pofff günler geçmez
ayy sevindim güzel güzel tutunur inşallahEvet canım dün oldu çok şükür yani umarım sönmemistir de catlamistir şimdi en kötü olanı bekleme faslına geçtim pofff günler geçmez☹
Amin inşallah sağol canimayy sevindim güzel güzel tutunur inşallahevet en zoru bekleme süresi
saat 1-4 arasi tek testte yapabilirsin 2 saat sıvı almadan hergün ayni saatte. t cizgisi c ile ayni koyulukta yada t c den daha koyu olduğunda pik oluyor canim
lh vücudumuzda hep olduğu için cikiyormus o cizgi canim bir kac gun sonra koyulaşmaya başlarteşekkür ederim 2 gündür yapıyorum T çizgisi hayalet çizgi gibi adetimin 10. günü bugün 16. günü falan yumurtluyorum galiba bu hayalet çizgi normal mi acaba??
lh vücudumuzda hep olduğu için cikiyormus o cizgi canim bir kac gun sonra koyulaşmaya başlar
Pik dedikleri bu. bugün yarın diğer gün 3 gün değerlendir.Kızlar lütfen yorumlar mısınız. Son adet tarihim 15 haziran. Bu testi 20.00 da yaptım durum böyle. Pik dedikleri bu mu. Bir de bugün sabah 12sıralarında beyaz yoğun sümükümsü bir akıntı oldu. Bugün mü değerlendirmeliyim Ne yapayım ilk defa bu ay kullanıyorum
Yarın pik olur gibi baya koyu çıkmış ama t yarın c dende koyu olabilir ama genede değerlendir istersenKızlar lütfen yorumlar mısınız. Son adet tarihim 15 haziran. Bu testi 20.00 da yaptım durum böyle. Pik dedikleri bu mu. Bir de bugün sabah 12sıralarında beyaz yoğun sümükümsü bir akıntı oldu. Bugün mü değerlendirmeliyim Ne yapayım ilk defa bu ay kullanıyorum
Teşekkürler kuzum.Yarın pik olur gibi baya koyu çıkmış ama t yarın c dende koyu olabilir ama genede değerlendir istersen
Tamam kuzum erkek bebek hakkında önerin fikrin var mı.Pik dedikleri bu. bugün yarın diğer gün 3 gün değerlendir.
Okuduğum ve uygulayanları baza alırsak bugün değil yarın da yap testi silikleştiğinde birleşme olsunTamam kuzum erkek bebek hakkında önerin fikrin var mı.
Pik olmuş canim bugün yarin ve sonraki gunu mutlaka değerlendirKızlar lütfen yorumlar mısınız. Son adet tarihim 15 haziran. Bu testi 20.00 da yaptım durum böyle. Pik dedikleri bu mu. Bir de bugün sabah 12sıralarında beyaz yoğun sümükümsü bir akıntı oldu. Bugün mü değerlendirmeliyim Ne yapayım ilk defa bu ay kullanıyorum
Canım aldığın testin içinde detaylı olarak anlatiyordur nasıl yapılacağı ama bildiğim kadarı ile soyleyim kendine surekli müsait olacağın bir zmaan aralığı seç mesela ben çalıştığım için öğleden sonra 2-4 arası sıvı alımını kesip öyle yapıyorum testi ilk idrar ile kesinlikle yapma. Sıvı alınmasının sebebi sıvı idrarı seyreltiyor. Uykudan sonra yapılmaması oneriliyor testin . Sıvı alımını bıraktığın o iki saatte idrarını tutma gerek yok hatta gelirse yap ki aldığın sıvılar gitsin . Hergun aynı saatlerde yapmaya çalış mı kıyaslama yaparken daha net kıyaslama yapabilirsin bu koyulasmoyor diye telaş etme illa ki koyulasa koyulasa pik olacak diye birşey yok bir anda koyulaşma oluyor genelde.umarim açıklayıcı olmusturteşekkür ederim 2 gündür yapıyorum T çizgisi hayalet çizgi gibi adetimin 10. günü bugün 16. günü falan yumurtluyorum galiba bu hayalet çizgi normal mi acaba??
Kimsi yarın pik olacak diyorlar kzuum ne yapayımPik olmuş canim bugün yarin ve sonraki gunu mutlaka değerlendir