Silikleşmeye başlayınca mı olacak tatlımHanımlar bişey sorcam size. 22 haziranda kürtaj oldum ovu takipi yapıyorum genelde
Okuduğum ve uygulayanları baza alırsak bugün değil yarın da yap testi silikleştiğinde birleşme olsun
Canım bana pik olmuş gibi geldi sen bugünü yarini diger günü mutlaka değerlendir yarında testinin fotografini at burdan bakalimKimsi yarın pik olacak diyorlar kzuum ne yapayım
EvetSilikleşmeye başlayınca mı olacak tatlım
Canım aldığın testin içinde detaylı olarak anlatiyordur nasıl yapılacağı ama bildiğim kadarı ile soyleyim kendine surekli müsait olacağın bir zmaan aralığı seç mesela ben çalıştığım için öğleden sonra 2-4 arası sıvı alımını kesip öyle yapıyorum testi ilk idrar ile kesinlikle yapma. Sıvı alınmasının sebebi sıvı idrarı seyreltiyor. Uykudan sonra yapılmaması oneriliyor testin . Sıvı alımını bıraktığın o iki saatte idrarını tutma gerek yok hatta gelirse yap ki aldığın sıvılar gitsin . Hergun aynı saatlerde yapmaya çalış mı kıyaslama yaparken daha net kıyaslama yapabilirsin bu koyulasmoyor diye telaş etme illa ki koyulasa koyulasa pik olacak diye birşey yok bir anda koyulaşma oluyor genelde.umarim açıklayıcı olmustur
canım adet düzenli ise genelde aynı günler çıkar benim adetim düzenli bu ay geçen aya göre bir gün geç oldum ama ikisinde de ayın 12 sinde yumurtlamam oldu adetlerin düzenli mi seninPiXiEE canım birsey sormak istiyorum ben ilk bu ay ovulasyon testi yaptım gebelik negatif önümüzdeki aya bakıcaz artık. düzenli ovulasyon yapanlarda her ay ayni zamanda mi pik çıkıyor acaba yoksa değişebiliyor mu
evet hep 30 günde bir oluyor canimcanım adet düzenli ise genelde aynı günler çıkar benim adetim düzenli bu ay geçen aya göre bir gün geç oldum ama ikisinde de ayın 12 sinde yumurtlamam oldu adetlerin düzenli mi senin
vala bu ay ilk defa ovulasyon yaptım 18.gun cikti. ama daha onceleri ağrıdan anlardim sanki daha erken oluyordu 15 gibi senin dediğin gibi yani . bu ay gec oldu heraldesen o zaman 15 gibi mi yumurtluyorsun takip ettiğin aylar nasıldı
Evet var canım daha yap bı iki üç gün dahaArkadaşlar ilk kez bu ay yapıyorum ovulasyon testini adetlerim düzenli 33-35 güne bir gelir sizce daha bir kaç gün var mı pik olmasına Eki Görüntüle 2655951 Eki Görüntüle 2655951
Canm benmde bugn 14. Gunum ve cift cizgiyi gordum yarn da yapıcam bakalm catlama olucak mı senın bikac gunun daha var sanrm 35 gunde bi oluyosanArkadaşlar ilk kez bu ay yapıyorum ovulasyon testini adetlerim düzenli 33-35 güne bir gelir sizce daha bir kaç gün var mı pik olmasına Eki Görüntüle 2655951 Eki Görüntüle 2655951
Teşekkür ederimEvet var canım daha yap bı iki üç gün daha
evet daha bir kaç gün var gibi sizin testlere bakınca anlaşılıyor sağolunCanm benmde bugn 14. Gunum ve cift cizgiyi gordum yarn da yapıcam bakalm catlama olucak mı senın bikac gunun daha var sanrm 35 gunde bi oluyosan
Harıka canm yumurtlama pik yapmıs yarın da tekrarla Catlamayı gorursun ve önümzdeki 3 gunu bos gecırmeyin...Kızlar bu akşamki testim değerlendirir misiniz
Maşallah kıpkırmızı olomuşlar tam olgunlaşmayı yakalamışsın. Adet bitiminden kaç gün sonra başladın sen testleri uygulmayaCanm benmde bugn 14. Gunum ve cift cizgiyi gordum yarn da yapıcam bakalm catlama olucak mı senın bikac gunun daha var sanrm 35 gunde bi oluyosan
Kzuum silinmeye başlayınca mı yumurtlama olmuş oluyorHarıka canm yumurtlama pik yapmıs yarın da tekrarla Catlamayı gorursun ve önümzdeki 3 gunu bos gecırmeyin...
Adetin 10. Günü basladım 14. Gun ovulasyon gordum bugn 15. Günm yumurtlamam oldu siliklesti T cizgisi 2 gunu degerlendrdik bakalm hayrlısıMaşallah kıpkırmızı olomuşlar tam olgunlaşmayı yakalamışsın. Adet bitiminden kaç gün sonra başladın sen testleri uygulmaya
Evt canm C ve T cizgisi aynı koyulukta olunca ovulasyon yanı catlamak üzere demek ...T cizgisi siliklesince yumurta catlamıs demek oluyorKzuum silinmeye başlayınca mı yumurtlama olmuş oluyor