Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet canım çok iyi anlattın teşekkür ediyorum. :)

PiXiEE canım birsey sormak istiyorum ben ilk bu ay ovulasyon testi yaptım gebelik negatif önümüzdeki aya bakıcaz artık. düzenli ovulasyon yapanlarda her ay ayni zamanda mi pik çıkıyor acaba yoksa değişebiliyor mu

canım adet düzenli ise genelde aynı günler çıkar benim adetim düzenli bu ay geçen aya göre bir gün geç oldum ama ikisinde de ayın 12 sinde yumurtlamam oldu adetlerin düzenli mi senin

sen o zaman 15 gibi mi yumurtluyorsun takip ettiğin aylar nasıldı

Eklentiler

• F0E23F1E-DE28-4611-A657-6AE6D98DF483.jpeg
    58,8 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar bu akşamki testim değerlendirir misiniz

Eklentiler

• IMG_20200629_211828.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 62
merhaba hanimlar, ben de temmuzda hamile kalmak istiyorum bir de extra talep olarak erkek olsun istiyorum. reglim bugün bitti. gecen sefer kızıma reglimin bittigi gun hamile kalmistim. acikcasi ben bu yumurtlama gununde hamile kalinir olayina da o yuzden tam inanmıyorum. bu zamana kadar hic ovulasyon testi yapmadim. simdi bu sefer erkek sevdasina ovulasyin testi yapsam mi acaba? yoksa hic takilmadan kısmet deyip aklimiza gelen her gunu degerlendirsek mi? bir de sperm hizlandirici bi krem varmış. acaba kullansam mi yoksa doganin isine hic karismasam mi? bir de simdi sizden çizgilerin koyuluklarina gore durumun degistigini ogrendim. neye dikkat edeyim. test takibi yapayim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…