28 günde bir adet oluyordum 2 aydır ovülasyon takibi yapıyorum 14 ve 15. Günlerde çift çizgi gördüm. Bu ay 3. ayım yumurta takibi yaptırdım doktora maalesef ki yumurtam çok geç gelişti. 19. Günde çift çizgiyi gördüm. Yani yumurtlamanın 14. Günde olacağı kesin değil Farklı zamanda da olabiliyor. Biz çift çizgiyi gördüğümüz günü değerlendirdik bir gün ara verdik yarın da değerlendireceğiz inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Sürekli doktora gittim herşeyim çok normal bende artık psikolojik olduğunu düşünüyorumCanim benimde öyle 1 yıldır çocuk düşünüyoruz. Ilk adet olduğum tarihten bu tarihe kadar en fazla 3 gün gecikme yaşardım ben oda çok çok nadir. Ama bu ay 10 gün geciktim. Psikolojik maalesef
Olabilir çizgi siliklesmeye baslayinca çatlamış oluyor bende 15 ocağı bekliyorum eğer adetlerin düzeniyse adet tarihinden 14 gün geri gidince 1 ocakta çatlamış oluyormerhaba arkadaşlar ben adetimin 10 gününden 20 gününe kadar ovulasyon testi yaptım 20 günde dahil resimdeki gibi cıktı 21 günden itibaren tek çizgiyie düştü ben ikinci çizgiyi çok koyu görmedim kendimde ama10 günden beri eşimle deniyoruz en son pazartesi günü gecesi baktığımda sanki yumurtam çatlamış gibi sıvı geldi benden eşimle denedim o an yine biraz kasıklarımda ara ara giren agrı var birde şişlik var neden sizce ve ve ben iki çizgi koyulugu yakalayamdm ama hamile olabilme ihtimail varmı sizc yumurtam çatlamış olabilirmi 15/01/2020 bu ayki adet tarihi gözüküyor
hım anladım bakalım hayılrsı olsun ıkımız ıcınde bekliyorum ben adet günümü :)Olabilir çizgi siliklesmeye baslayinca çatlamış oluyor bende 15 ocağı bekliyorum eğer adetlerin düzeniyse adet tarihinden 14 gün geri gidince 1 ocakta çatlamış oluyor
Hemen indirip bakayım çünkü öncede adetim 28 günde birdi sonra kürtaj olmak zorunda kaldım 26 günde bir oldu sonrada 24 cü gün adet oluyorum Ve yumurylamami takip edemiyorumMerhaba
32 yaşındayım ağustostan beri bebek sahibi olmaya çalışıyoruz eylülde kimyasal gebelik yaşadım. 2 aydık ovülasyon testi kullanıyorum. Belki yazılmıştır ama bilmeyenler için glow diye bir uygulamayı önermek istedim ovülasyon testinin görüntüsünü çekebiliyorsunuz uygulama üzerinden ve size çizgilerin doğru zamanını bildiriyor. Ben de bu ay denemeye başladım ve çok kullanışlı buldum. Dilerim herkes hayırlısıyla doğru zamanda bebeğini kucağına alır
Ama benim hesaplarına göre iki farklı program kullanıyorum onlar farklı söylüyor bu programı yükledim farklı söylüyor en iyi ovulasyon testi alacamMerhaba
32 yaşındayım ağustostan beri bebek sahibi olmaya çalışıyoruz eylülde kimyasal gebelik yaşadım. 2 aydık ovülasyon testi kullanıyorum. Belki yazılmıştır ama bilmeyenler için glow diye bir uygulamayı önermek istedim ovülasyon testinin görüntüsünü çekebiliyorsunuz uygulama üzerinden ve size çizgilerin doğru zamanını bildiriyor. Ben de bu ay denemeye başladım ve çok kullanışlı buldum. Dilerim herkes hayırlısıyla doğru zamanda bebeğini kucağına alır
Böl bol dua et benim içind e bende adet belirtileri basladihım anladım bakalım hayılrsı olsun ıkımız ıcınde bekliyorum ben adet günümü :)
Canim bilmiyorum ya her zamanki adetinden farklı miN Netafet Dualarım seninle canım benim debenim başıma garip bir sey geldi, reglime daha 4 gün vardı , bu sabah eşimle ilişkimiz oldu sonrasında pembemsi kan geldi zorlama filan sandık ama ardından şiddetli kaşık ağrısı ve regl gibi başladı, sanırım regl oldum değil mi? Garip oldu böyle ilk defa bi sormak istedim :)
Bi bak bakalım nasıl seyrediyorum adetin nasıl benim düzenli günü güne olurum bide pintili mi nasıl rengiN Netafet Dualarım seninle canım benim debenim başıma garip bir sey geldi, reglime daha 4 gün vardı , bu sabah eşimle ilişkimiz oldu sonrasında pembemsi kan geldi zorlama filan sandık ama ardından şiddetli kaşık ağrısı ve regl gibi başladı, sanırım regl oldum değil mi? Garip oldu böyle ilk defa bi sormak istedim :)
Evet parçalı geliyor canımBi bak bakalım nasıl seyrediyorum adetin nasıl benim düzenli günü güne olurum bide pintili mi nasıl rengi
Bi bekle canim 1 2 gün inşallah bi daki ay alırsın mutlu habwri5Evet parçalı geliyor canım
Senin olmuş canım bence inşallah sonuçta iyi olurKızlar testimi yorumlarmısınız.bugün 14.günüm 28 günde regl oluyorum.