Evet olmuş canım seninki değerlendir günleri boşa geçirmeSelam kızlar pik olmuşmudur acaba ?? Altta ki bugünün üstte ki dünün ..
Çatlayınca peş peşe değerlendirin diyorlar canım çatladığı gün ve sonraki 3 günKızlar kırmızı zemindeki bugün yaptığım diğeride az önce.dün gece değerlendirdik bu gece değilde yarın değerlendirsek olur mu acaba.
Yumurtlaman devam ediyor daha çatlamamış demek canım boş durma değerlendir çok güzel günler bunlarBen bundan bişey anlamadım kızlarbugün 15.günü.kasıklarımda şiddetli ağrı var.niye çift çıktı yine ki.allahım çıkmasa dert çıksa dert
Öylemi diyorsun.bi sorun yok dimi.korktum bende canım ya çok sağolYumurtlaman devam ediyor daha çatlamamış demek canım boş durma değerlendir çok güzel günler bunlar
Canım genelde adet biter bitmez yapın diyorlar erken yumurtlama olursa kaçmasın diye yani adetten 1 gün sonra hatta 1 gün önce bile yumurtlama olabilir. Şansa bırakmayın hemen başlayın bence.Cidden değişik canım yapeki ovulasyon testlerine o zaman reglin kaçıncı günü basliyim sence?
Hayır yok benim de aynen böyle oldu testleri aldığım yere sordum bir de biraz araştırdım çok normalmişÖylemi diyorsun.bi sorun yok dimi.korktum bende canım ya çok sağol
Adetinin kaçıncı günü başladın ovulasyon aBen bundan bişey anlamadım kızlarbugün 15.günü.kasıklarımda şiddetli ağrı var.niye çift çıktı yine ki.allahım çıkmasa dert çıksa dert
Çok tesekkur ederim canım benim ya sende durumlar nasılCanım genelde adet biter bitmez yapın diyorlar erken yumurtlama olursa kaçmasın diye yani adetten 1 gün sonra hatta 1 gün önce bile yumurtlama olabilir. Şansa bırakmayın hemen başlayın bence.
Canım bir sey daha sorucam mesela bugün yaptım daha bugün bitti reglim, silik çizgi çıkıyor yine yumurta oluştu demek değil dimi bu ?Canım genelde adet biter bitmez yapın diyorlar erken yumurtlama olursa kaçmasın diye yani adetten 1 gün sonra hatta 1 gün önce bile yumurtlama olabilir. Şansa bırakmayın hemen başlayın bence.
Hayır değil hangi testle yaptığını bilmiyorum ben sadece çubuk testlerle yaptım onunla da T çizgisi C kadar koyu ya da C den daha koyu olunca yumurtlama demek oluyor. Instagram da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var oraya bakın böyle şeyler hep konuşuluyor ben de burda okudum sonra takip etmeye başladım testleri de ordan sipariş verdimCanım bir sey daha sorucam mesela bugün yaptım daha bugün bitti reglim, silik çizgi çıkıyor yine yumurta oluştu demek değil dimi bu ?
Ben de değerlendirdim günleri canım çok stresliyim beklemedeyim bir yandan testlere devam ediyorum 2.yumurtlama olabilir diyeÇok tesekkur ederim canım benim ya sende durumlar nasıl
Hayır silik çizgi hep çıkar çünkü LH hormonu hep var vücudumuzda bize sadece pik yaptığı günler gerekli diğer günler işimize yaramıyorCanım bir sey daha sorucam mesela bugün yaptım daha bugün bitti reglim, silik çizgi çıkıyor yine yumurta oluştu demek değil dimi bu ?
10.günü falandı sanırımAdetinin kaçıncı günü başladın ovulasyon a
Çok çok teşekkür ederim canimmmBakın bu bana ait değil o sayfada paylaşılan bir yumurtlama testi örneği, burdan bakıp kendinizinkiyle kıyaslayabilirsiniz
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar alırsınBen de değerlendirdim günleri canım çok stresliyim beklemedeyim bir yandan testlere devam ediyorum 2.yumurtlama olabilir diye
Aminn hepimiz güzel sonuçlar alalım İnşallahHadi hayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar alırsın❤
Test yaptın mı peki gerçekten yumurtlama günün mü yoksa takvime göre mi diyorsun. Eğer öyleyse aldanma takvimler çok az ihtimal doğru tutuyor ki tuttu diyelim bu belirtilerin her kadında görülmesi şart değil nasıl ki bir adette bel ağrısı fazla hissederiz diğer ay hissetmeyiz ya da bir ay aşırı ağrılı geçer başka ay nasıl geçtiğini bile almayız bu da öyle bir şey işteKızlar güya yumurta günüm ama hiç bir belirtim yok ateşim düşük akıntı yoksanırım bu ay ya geç olacak yada olmayacak
Hem takvime göre hemde ovulasyon testin de cıktı . Ama hiç belirti yok bakalım hayırlısı inşallah kuzumTest yaptın mı peki gerçekten yumurtlama günün mü yoksa takvime göre mi diyorsun. Eğer öyleyse aldanma takvimler çok az ihtimal doğru tutuyor ki tuttu diyelim bu belirtilerin her kadında görülmesi şart değil nasıl ki bir adette bel ağrısı fazla hissederiz diğer ay hissetmeyiz ya da bir ay aşırı ağrılı geçer başka ay nasıl geçtiğini bile almayız bu da öyle bir şey işte