- 23 Ekim 2019
- 190
- 117
Naptın canımYaptım ikinci çizgi ne tam olarak belli ne silik ortada ı bu şekil bugün doktora gidicem hayırlısı olsun inşallah canım benim duanıza ihtiyacım var şuan
Özür dilerim haber vermeyi unuttum hamileyim değerim 131, 2 çıktı bugünNaptın canım
Canımm cok sevindim belirtin varmıydıÖzür dilerim haber vermeyi unuttum hamileyim değerim 131, 2 çıktı bugün
Sadece kasıklarımda ağrı vardı başka bir belirti his etmedim Allah ım sizlere de nasip etsin inşallahCanımm cok sevindim belirtin varmıydı
8 i bide ertesi gün catladı gün en önemlisi yumurtlamayı gördüğün 3 gün
Ovulasyon testim bu şekilde çıktı hangi günleri değerlendirmek gerek acaba mesela 8inde yumurtlamış gösteriyorum ya 7sinide değerlendirmek lazım miydi
Yumurtladigin gün ve ertesi 3 gün boyunca degerlendirmek lazım diye biliyorum benOvulasyon testim bu şekilde çıktı hangi günleri değerlendirmek gerek acaba mesela 8inde yumurtlamış gösteriyorum ya 7sinide değerlendirmek lazım miydi
Teşekkür ederimYumurtladigin gün ve ertesi 3 gün boyunca degerlendirmek lazım diye biliyorum ben
Ve adete kadar gün aşırı deneyin28 günde bir adet oluyordum 2 aydır ovülasyon takibi yapıyorum 14 ve 15. Günlerde çift çizgi gördüm. Bu ay 3. ayım yumurta takibi yaptırdım doktora maalesef ki yumurtam çok geç gelişti. 19. Günde çift çizgiyi gördüm. Yani yumurtlamanın 14. Günde olacağı kesin değil Farklı zamanda da olabiliyor. Biz çift çizgiyi gördüğümüz günü değerlendirdik bir gün ara verdik yarın da değerlendireceğiz inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Deneyeceğiz çok teşekkürlerVe adete kadar gün aşırı deneyin
Canim benimde öyle 1 yıldır çocuk düşünüyoruz. Ilk adet olduğum tarihten bu tarihe kadar en fazla 3 gün gecikme yaşardım ben oda çok çok nadir. Ama bu ay 10 gün geciktim. Psikolojik maalesef4 aydır çocuk deniyoruz standart 30 günde bir olan renglim artık 47 günde bir oluyor nedenini anlayamıyorum yumurtlama tarihimide hesaplayamıyorum bu yüzden
ayy bişey diyecem inşallah hala hesabınızı kullanıyosunuzdur..Bende bebiş bekliyrdm ama adet gördüm ve sonra adet görenlerinde bebişi olma ihtimalini öğrendim.Sanırım sizdede aynı olmuş.Şuan ne durumdasınızEki Görüntüle 1952894 Mrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim