Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım hiç göğüs agrım yok ama normal regl dönemimde de göğüs agrısı yaşamıyorum
Anladım canım demek herkesiin farklı ovulasyon yapıyordun sen buna bakarmısın 4 gündür böyle sence neden böyle anlam veremedimm

Eklentiler

• IMG_20191201_104711_203.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 72
Anladım canım demek herkesiin farklı ovulasyon yapıyordun sen buna bakarmısın 4 gündür böyle sence neden böyle anlam veremedimm
Canım bende de bu sekilde olduktan sonra bidaha daha fazla koyulasmadan silikleşmeye başlamıştı. Yani bende seninkinden daha koyusunu görmedim bu ay. Önceki aylar ovulasyon yapmadım programdan bakıyordum bu ay ovulasyonla baktım ve programla iki gün farklı oldugunu gördüm. Bu şekilde ikinci çizgiyi gördüğüm zamanları değerlendirdim. Sonra silikleşti zaten birkaç güne ama o günleri de değerlendirdim şuan 3 gün var reglime

Cok sagol canım içim ferahladı inşAllah bende senin gibi sevinebilirim

Sizinde takvime göre erken mi yumurtlama oluyordu? Benim erken yumurtlama oluyor. Mesela takvime göre yarın yumurtlama ama benim akıntım dün kesildi. Adetim takvime göre geliyor bu yüzden hep kafam karışık.

Sizinde takvime göre erken mi yumurtlama oluyordu? Benim erken yumurtlama oluyor. Mesela takvime göre yarın yumurtlama ama benim akıntım dün kesildi. Adetim takvime göre geliyor bu yüzden hep kafam karışık.
Benimde reglim uygulamaya göre geliyor hiç şaşmıyor fakat yumurtlama günüm farklı çıktı ovulasyon testinde, test ile tespit etmek önemli bence

Günaydın kızlar ben ilk defa dün yaptım ovilasyon testini T çizgisi C çizgisinde bir tık daha koyu fakat adet günüme 2 gün var sizce bu sonuç nasıl bir sonuç bilgi verirseniz sevinirim

Kızlar sabah ovulasyon yaptım t diğerinden köyü cıktı şimdi yaptım ikisi aynı renk cıktı bu gece deneyecez tutma ihtimali var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…