Hayır canım hiç göğüs agrım yok ama normal regl dönemimde de göğüs agrısı yaşamıyorumTamam canım okadar sevindim ki anlatamam ❤göğüs agrın varmıydı belirtilerinde
Anladım canım demek herkesiin farklıHayır canım hiç göğüs agrım yok ama normal regl dönemimde de göğüs agrısı yaşamıyorum
Canım bende de bu sekilde olduktan sonra bidaha daha fazla koyulasmadan silikleşmeye başlamıştı. Yani bende seninkinden daha koyusunu görmedim bu ay. Önceki aylar ovulasyon yapmadım programdan bakıyordum bu ay ovulasyonla baktım ve programla iki gün farklı oldugunu gördüm. Bu şekilde ikinci çizgiyi gördüğüm zamanları değerlendirdim. Sonra silikleşti zaten birkaç güne ama o günleri de değerlendirdim şuan 3 gün var reglimeAnladım canım demek herkesiin farklıovulasyon yapıyordun sen buna bakarmısın 4 gündür böyle sence neden böyle anlam veremedimm
Cok sagol canım içim ferahladı inşAllah bende senin gibi sevinebilirimCanım bende de bu sekilde olduktan sonra bidaha daha fazla koyulasmadan silikleşmeye başlamıştı. Yani bende seninkinden daha koyusunu görmedim bu ay. Önceki aylar ovulasyon yapmadım programdan bakıyordum bu ay ovulasyonla baktım ve programla iki gün farklı oldugunu gördüm. Bu şekilde ikinci çizgiyi gördüğüm zamanları değerlendirdim. Sonra silikleşti zaten birkaç güne ama o günleri de değerlendirdim şuan 3 gün var reglime
İnsallah canimmCok sagol canım içim ferahladı inşAllah bende senin gibi sevinebilirim❤❤
Sizinde takvime göre erken mi yumurtlama oluyordu? Benim erken yumurtlama oluyor. Mesela takvime göre yarın yumurtlama ama benim akıntım dün kesildi. Adetim takvime göre geliyor bu yüzden hep kafam karışık.Canım bende de bu sekilde olduktan sonra bidaha daha fazla koyulasmadan silikleşmeye başlamıştı. Yani bende seninkinden daha koyusunu görmedim bu ay. Önceki aylar ovulasyon yapmadım programdan bakıyordum bu ay ovulasyonla baktım ve programla iki gün farklı oldugunu gördüm. Bu şekilde ikinci çizgiyi gördüğüm zamanları değerlendirdim. Sonra silikleşti zaten birkaç güne ama o günleri de değerlendirdim şuan 3 gün var reglime
Benimde reglim uygulamaya göre geliyor hiç şaşmıyor fakat yumurtlama günüm farklı çıktı ovulasyon testinde, test ile tespit etmek önemli benceSizinde takvime göre erken mi yumurtlama oluyordu? Benim erken yumurtlama oluyor. Mesela takvime göre yarın yumurtlama ama benim akıntım dün kesildi. Adetim takvime göre geliyor bu yüzden hep kafam karışık.
Hamilemisiniz acabaGünaydın kızlar ben ilk defa dün yaptım ovilasyon testini T çizgisi C çizgisinde bir tık daha koyu fakat adet günüme 2 gün var sizce bu sonuç nasıl bir sonuç bilgi verirseniz sevinirim
Bilmiyorum bende onu merak ediyorum sormak istedim inşallah hamileyimdir..Hamilemisiniz acaba
Bence bir test yapın derimBilmiyorum bende onu merak ediyorum sormak istedim inşallah hamileyimdir..
Mesai bitimini bekliyorum hemen gidip yaptırıcam bakalım kısmet olur inşallah çok istiyorum çünkü allhım nasip etsin bana ve herkeseBence bir test yapın derim
İnşAllah canım bende merak ettim yaMesai bitimini bekliyorum hemen gidip yaptırıcam bakalım kısmet olur inşallah çok istiyorum çünkü allhım nasip etsin bana ve herkese
Sabahtan şuana kadar meraktan paylıcam şimdi ama mesaide olduğum için bişey yapamıyorumİnşAllah canım bende merak ettim ya
Güzel düşün canım mutlaka yaz sonucuSabahtan şuana kadar meraktan paylıcam şimdi ama mesaide olduğum için bişey yapamıyorum
İnşAllah canım benim heyecandan kalbim duracakGüzel düşün canım mutlaka yaz sonucu❤
Mesai bitmedi mi yahuİnşAllah canım benim heyecandan kalbim duracak
Yaptım ikinci çizgi ne tam olarak belli ne silik ortada ı bu şekil bugün doktora gidicem hayırlısı olsun inşallah canım benim duanıza ihtiyacım var şuanMesai bitmedi mi yahu
Tabi ki. Bugünü ve sonraki iki günü değerlendirin.Kızlar sabah ovulasyon yaptım t diğerinden köyü cıktı şimdi yaptım ikisi aynı renk cıktı bu gece deneyecez tutma ihtimali var mi