Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar birşey soracağım klomen kullanıyorum doktor Perşembe gel çatlatma iğnesi yapacağım dedi Pazar günü ilişki oldu ama öyle sık sık yapamıyoruz çalıştığımız için. İğneden sonra ilişki olsa sadece yeterli mi sizler nasıl yapıyorsunuz hangi günleri degerlendiriyorsunuz

4 aydır çocuk deniyoruz standart 30 günde bir olan renglim artık 47 günde bir oluyor nedenini anlayamıyorum yumurtlama tarihimide hesaplayamıyorum bu yüzden:KK42:

Kızlar klomen kullandım bu ay . yarın kontrole çağırdı sizce büyümüş müdür yumartlama yakın gibi demi

Eklentiler

• IMG_20191208_123503.jpg
    IMG_20191208_123503.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 142
Kızlar merhaba hormon tahlillerinden anlayan var mı? Sizce nasıl sonuçlar? Doktora yarın gideceğim hiçbir bilgim yok

Eklentiler

• 3BF5DB31-80C1-4CC7-9418-26882D075558.jpeg
    3BF5DB31-80C1-4CC7-9418-26882D075558.jpeg
    74,9 KB · Görüntüleme: 180
Ovulasyon testim bu şekilde çıktı hangi günleri değerlendirmek gerek acaba mesela 8inde yumurtlamış gösteriyorum ya 7sinide değerlendirmek lazım miydi

Eklentiler

• PhotoGrid_1575799766158.jpg
    PhotoGrid_1575799766158.jpg
    330,9 KB · Görüntüleme: 150
28 günde bir adet oluyordum 2 aydır ovülasyon takibi yapıyorum 14 ve 15. Günlerde çift çizgi gördüm. Bu ay 3. ayım yumurta takibi yaptırdım doktora maalesef ki yumurtam çok geç gelişti. 19. Günde çift çizgiyi gördüm. Yani yumurtlamanın 14. Günde olacağı kesin değil Farklı zamanda da olabiliyor. Biz çift çizgiyi gördüğümüz günü değerlendirdik bir gün ara verdik yarın da değerlendireceğiz inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Eklentiler

• 4E07EB51-D5CB-4929-AA43-3A65CF8E3DEF.jpeg
    4E07EB51-D5CB-4929-AA43-3A65CF8E3DEF.jpeg
    90,3 KB · Görüntüleme: 60
28 günde bir adet oluyordum 2 aydır ovülasyon takibi yapıyorum 14 ve 15. Günlerde çift çizgi gördüm. Bu ay 3. ayım yumurta takibi yaptırdım doktora maalesef ki yumurtam çok geç gelişti. 19. Günde çift çizgiyi gördüm. Yani yumurtlamanın 14. Günde olacağı kesin değil Farklı zamanda da olabiliyor. Biz çift çizgiyi gördüğümüz günü değerlendirdik bir gün ara verdik yarın da değerlendireceğiz inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Ve adete kadar gün aşırı deneyin

Merhaba bir sey soracaktim. Ovulasyon testinde silik ikinci çizgi ciktiktan sonraki gun tekrar test yaptim. Ben koyulasacagini sanyordum. Ama ikinci cizgi cikmadi bile. Boyle olmasi normal mi? Devam mi etmeliyim denemeye? Yoksa testlerde ya da bende bir gariplik mi var? Cevap yazarsaniz cok sevinirim

4 aydır çocuk deniyoruz standart 30 günde bir olan renglim artık 47 günde bir oluyor nedenini anlayamıyorum yumurtlama tarihimide hesaplayamıyorum bu yüzden:KK42:
Canim benimde öyle 1 yıldır çocuk düşünüyoruz. Ilk adet olduğum tarihten bu tarihe kadar en fazla 3 gün gecikme yaşardım ben oda çok çok nadir. Ama bu ay 10 gün geciktim. Psikolojik maalesef 😟

Günaydın kızlar bişey sormak istiyorum nemim obu testim 2 gündür 2.çizgi dağınık kıpkırmızı çıkıyor testin içini kanlı gibi yapıyor.testleri yeni aldım tarihleride geçmemiş.neden acaba bilemesim.sizde böyle olan varmı.ben 2 aydır hayıt tohumu kullanıyorum ondan olabilir mi acaba bilemedim.

Eki Görüntüle 1952894 Mrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
ayy bişey diyecem inşallah hala hesabınızı kullanıyosunuzdur..Bende bebiş bekliyrdm ama adet gördüm ve sonra adet görenlerinde bebişi olma ihtimalini öğrendim.Sanırım sizdede aynı olmuş.Şuan ne durumdasınız

X