- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
İnş.canım.Senin olmuş canım bence inşallah sonuçta iyi olur
Canim pik e cok yaklasmissin. Sivi alimina cok dikkat ederek 4 saat sonra bi daha test yap koyu piki gorursun buyuk ihtimalKızlar testimi yorumlarmısınız.bugün 14.günüm 28 günde regl oluyorum.
Bundan fazla koyu olmuyor bu testlerde canım seninde olmuşSelam kızlar pik olmuşmudur acaba ?? Altta ki bugünün üstte ki dünün ..
Bence sperm kalitesi açısından daha iyi olur hatta canım benimKızlar kırmızı zemindeki bugün yaptığım diğeride az önce.dün gece değerlendirdik bu gece değilde yarın değerlendirsek olur mu acaba.
Çok tesekkur ederim canım cevapların için sende durumlar nasıl?Bi bekle canim 1 2 gün inşallah bi daki ay alırsın mutlu habwri5
Evet canım bizde öyle düşündük.bide 2 gece üst üste ağır oluyorBence sperm kalitesi açısından daha iyi olur hatta canım benim
Aynen aynen canım benim rahat olmak gerekiyor diyor arkadaşlar, rahat ve istediğiniz anı yaşayarak yapınEvet canım bizde öyle düşündük.bide 2 gece üst üste ağır oluyorgörev gibi resmen.
Benim bir arkadaş adetine 2 gün varken hamile kalmış hemşire kendisi canım.yani ne zaman yumurtlama hiç belli olmaz sen reglim yakın deyip es geçme demiştiPeki ben bir sey sorucam arkadaşlar; daha sağlıklı bir ovulasyon takibi için reglin kaçıncı günü başlamalıyım? Bazı kişilerde regl süresinde yumurtlama olup 8 ve 9unda yumurtlayan duydum doğru mudur???? Çok şaşırdım regl olurkenreglden bir gün önce ya da regl bittiği gun ilişki yaşayıp hamile kalanlar nasıl oluyor teknik olarak, bilen bir kişi beni aydınlatabilir mi rica etsem
Cidden değişik canım yaBenim bir arkadaş adetine 2 gün varken hamile kalmış hemşire kendisi canım.yani ne zaman yumurtlama hiç belli olmaz sen reglim yakın deyip es geçme demişti
Bende bunu merak ediyorumCidden değişik canım yapeki ovulasyon testlerine o zaman reglin kaçıncı günü basliyim sence?
Yarın adet günüm ve tüm belirtiler var bu ay olmadı gibiÇok tesekkur ederim canım cevapların için sende durumlar nasıl?
Adet bitiminde hemen başla bence canım çünkü hangi ay ne olacağı belli olmuyor.Cidden değişik canım yapeki ovulasyon testlerine o zaman reglin kaçıncı günü basliyim sence?
Teşekkür ederim canım benimAdet bitiminde hemen başla bence canım çünkü hangi ay ne olacağı belli olmuyor.
Hadi hayırlısı canımYarın adet günüm ve tüm belirtiler var bu ay olmadı gibi
Cidden değişik canım yapeki ovulasyon testlerine o zaman reglin kaçıncı günü basliyim sence?