- 8 Nisan 2011
- 1.989
- 2.027
Umarim degerlendirmissinizdir o günleri. Benim de sizinki gibi fazla koyulasmadı. Ama hic bir belirti hissetmedim akinti kasik agirisi vs.. sizde var miydi koyu ciktigi gun belirtiler?Merhaba, çok acil yorum rica ederim. Regli başlangıcımdan 8 gün sonra ovulasyon testine başladım döngüm 24 gün olduğu için. 4 gün üst üste test yaptım bugün iki kere yaptım bi öğlen bi az önce. Yumurtlamam geçmiş mi oluyor sanki 2. Gün pik gibi
Akıntı vardı fakat ağrı yoktu, yalnız dün akşam garip birsey oldu hapşırdım ve sol kasığımda felaket bi sancı girdi sanki dirsek vurmuşlar gibi. Umarım olumsuz birşeye sebep olmamıştırUmarim degerlendirmissinizdir o günleri. Benim de sizinki gibi fazla koyulasmadı. Ama hic bir belirti hissetmedim akinti kasik agirisi vs.. sizde var miydi koyu ciktigi gun belirtiler?
Canım 24 gün sürüyorsa adetin başından 10.gün yumurtlama günündür muhtemelen. İnşAllah değerlendirmişsindirMerhaba, çok acil yorum rica ederim. Regli başlangıcımdan 8 gün sonra ovulasyon testine başladım döngüm 24 gün olduğu için. 4 gün üst üste test yaptım bugün iki kere yaptım bi öğlen bi az önce. Yumurtlamam geçmiş mi oluyor sanki 2. Gün pik gibi
Evet canım değerlendirdik bu ay birgün bile atlamadım insalalh güzel haberler gelirCanım 24 gün sürüyorsa adetin başından 10.gün yumurtlama günündür muhtemelen. İnşAllah değerlendirmişsindir
Güzel haberlerini bekliyorumEvet canım değerlendirdik bu ay birgün bile atlamadım insalalh güzel haberler gelir
Hapşırınca bende de oluyor o baska biseyle alakalidir normal, birden ayaga kalkınca da oluyor neden bilmiyorum :) değerlendirmissiniz zaten insallah hayirli haberler veririz hepimiz, Allah en dogru zamanda en hayirlisini nasip edecektir.Akıntı vardı fakat ağrı yoktu, yalnız dün akşam garip birsey oldu hapşırdım ve sol kasığımda felaket bi sancı girdi sanki dirsek vurmuşlar gibi. Umarım olumsuz birşeye sebep olmamıştıraslında testin ilk çıkan koyu çizgisiyle aynı koyuluğa geldi ama sadece 1 gün. O günü değerlendirdik umarım bu sefer olur
İşte bir umut herşeyi bebeğe bağlıyoruzHapşırınca bende de oluyor o baska biseyle alakalidir normal, birden ayaga kalkınca da oluyor neden bilmiyorum :) değerlendirmissiniz zaten insallah hayirli haberler veririz hepimiz, Allah en dogru zamanda en hayirlisini nasip edecektir.
Kuzm akıntın nasl oldu ve agrn nasldıMerhaba tekrar daha önce fikir sormustum burada ovulasyon testimde 8.gunumde catlama var mi diye. Meğer yokmus. Bugun 13.günüm ve t cizgisi daha koyu cikti. Ben de hissettim yumurtladigimi akintim artti ve agrim oldu biraz. Fotografini yukledim :)
Akıntım şeffaf ve boldu. Arkasından da sağ kasığımda doluluk hissi gibi gibi ağrı olmaya başladı özellikle afedersiniz ıkınırken belli oluyor.Kuzm akıntın nasl oldu ve agrn nasldı
Benmde öyleydi inşallah tutar test yapmadm geçmişte çok yaptm benmdw boldu ondan önceki günde geldi ama çook azdı bu sefer vardı baya inşallah tutar ikimzindeAkıntım şeffaf ve boldu. Arkasından da sağ kasığımda doluluk hissi gibi gibi ağrı olmaya başladı özellikle afedersiniz ıkınırken belli oluyor.
1 bucuk senedir bekliyoruz biz deBenmde öyleydi inşallah tutar test yapmadm geçmişte çok yaptm benmdw boldu ondan önceki günde geldi ama çook azdı bu sefer vardı baya inşallah tutar ikimzinde
Bu banada fikir oldu cNım teşekkürler benım 13.gün hala göremedim böyle çizgi, bizde 1 bucuk yıldır bekliyoruz inşAllah bu ay olurMerhaba tekrar daha önce fikir sormustum burada ovulasyon testimde 8.gunumde catlama var mi diye. Meğer yokmus. Bugun 13.günüm ve t cizgisi daha koyu cikti. Ben de hissettim yumurtladigimi akintim artti ve agrim oldu biraz. Fotografini yukledim :)
İnşaAllahh yaa canmm inşallah1 bucuk senedir bekliyoruz biz deTez zamanda gelir insallah bebeklerimiz.
Bu banada fikir oldu cNım teşekkürler benım 13.gün hala göremedim böyle çizgi, bizde 1 bucuk yıldır bekliyoruz inşAllah bu ay olur
Yanlız İnternete okudum hafif cizgi de kuyulaşmaya yakın ovilasyon oluyor14 yıl mı rabbim nasip etsin artık hayırla ben bu ay hiç yumurtlama göremedim adette 5 gün geçti
Benimde hep öğle oluyor ay ne zor değil mi doğru gününü tespit etmek rabbim aratmadan nasip etsin inşallahKızlar 8. Gün koyulaşınca sevindim ama tekrar açıldı rengi. Gitgide koyulasması gerekmezmiydi
Evet ya hala bu şekilde devam ediyor sinirim bozulduBenimde hep öğle oluyor ay ne zor değil mi doğru gününü tespit etmek rabbim aratmadan nasip etsin inşallah
Kac gunde bir regl oluyorsunuz? Benim de hep boyle silik cizgiler vardi birden koyulasmisti.Evet ya hala bu şekilde devam ediyor sinirim bozuldu16.günüm
30-32 günde bir oluyorum ama bazen yumurtam çatlamıyor kist oluyor inşAllah yine öyle olmamıstırKac gunde bir regl oluyorsunuz? Benim de hep boyle silik cizgiler vardi birden koyulasmisti.