Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
30-32 günde bir oluyorum ama bazen yumurtam çatlamıyor kist oluyor inşAllah yine öyle olmamıstır
Merhaba yumurtlama oldu mu merak ettim. Ben normalde 26 gunde bir adet olurken 12.gun catlama oluyordu. Sogan kurunden sonra adet dongum degisti 28-30 gunde olmaya basladim. 15.gün catladi bu sefer. Belki sizin de 18.gün falan olur.

2ve 3 gibi duruyor sonra catlamis

Merhabalar arkadaslar ovulasyon testimi degerlendirirmisiniz? Sizce pik olmus ve yumurta catlamis mi yoksa daha kirmizi mi olmasi gerekirdi?
Laboquick marka testler, bu sabah bir de predictor yaptim. Sonra demin tekrar laboquick yaptim cizgi hepten siliklesmisti... normalde telefon uygulamaya gore yumurtlamama 2 gun var ama bilemedim..

İlk hissettiğim şey Rabbim isteyen herkese versin di canim gönülden diliyorum.. basladıgımız aydan itibaren bu 5. Reglimdi, 5. Reglide tuttu gibi gözüküyor. Önceki dördünden tek farkı sol kasık ağrımdı başka hiçbir sey hissetmedim ama kasık ağrım heran vardı. Hatta hapsurdugumdaki kasık sancısı bile bi garip gelmişti :) senin ne zaman belli olur sende beni haberdar et olurmu

Tamam canım okadar sevindim ki anlatamam göğüs agrın varmıydı belirtilerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…