- 8 Nisan 2011
- 1.989
- 2.027
Merhaba yumurtlama oldu mu merak ettim. Ben normalde 26 gunde bir adet olurken 12.gun catlama oluyordu. Sogan kurunden sonra adet dongum degisti 28-30 gunde olmaya basladim. 15.gün catladi bu sefer. Belki sizin de 18.gün falan olur.30-32 günde bir oluyorum ama bazen yumurtam çatlamıyor kist oluyor inşAllah yine öyle olmamıstır
Hala olmadı bugun 18.gündüMerhaba yumurtlama oldu mu merak ettim. Ben normalde 26 gunde bir adet olurken 12.gun catlama oluyordu. Sogan kurunden sonra adet dongum degisti 28-30 gunde olmaya basladim. 15.gün catladi bu sefer. Belki sizin de 18.gün falan olur.
Üzülmeyin devam edin yine siz ne olur ne olmaz adetten 1 hafta once yumurtlayip hamile kalan var.Hala olmadı bugun 18.gündü
Bugun akıntım cogaldı ama bakalım inşAllahÜzülmeyin devam edin yine siz ne olur ne olmaz adetten 1 hafta once yumurtlayip hamile kalan var.
Benim düzensiz canım bu ay da 3 gün geçikti 33 36 günde bir bazen 38 oluyor pko rahatsızlığım var MalasefKac gunde bir regl oluyorsunuz? Benim de hep boyle silik cizgiler vardi birden koyulasmisti.
Canım bazen 23 21 günün de yumurtlama olabiliyor güne takılma sen sabırla her gün aynı saatte yap inşlah yakalarsın yumurtlamayıBugun akıntım cogaldı ama bakalım inşAllah
Benimde sizin gibi bendede pko var. Ama ilerlemiş değil bizim ki sonucta 30 küsür günde oluyoruz bunada şükürBenim düzensiz canım bu ay da 3 gün geçikti 33 36 günde bir bazen 38 oluyor pko rahatsızlığım var Malasef
Bi kerr ultrasona girdigimde sol tarafim agriyordu doktor sagdan yumurtlamissin demisti bana. Bazen agri ters tarafa yansıyabiliyormus doktor oyle soyledi :)Kızlar bu gün yumurtlama günüm doktor sağ ttarafta yumurtamın olduğunu söylemişti ama ağrım sol tarafta ağrı yanıltabilirmi
Ben de şeyi anlamıyorum. Ultrasonla yumurtalıklarıma bakıyor, sağ tarafa bastırıp hem sağı hem solu söylüyor nasıl oluyorsa :)Bi kerr ultrasona girdigimde sol tarafim agriyordu doktor sagdan yumurtlamissin demisti bana. Bazen agri ters tarafa yansıyabiliyormus doktor oyle soyledi :)
Merhaba, çok acil yorum rica ederim. Regli başlangıcımdan 8 gün sonra ovulasyon testine başladım döngüm 24 gün olduğu için. 4 gün üst üste test yaptım bugün iki kere yaptım bi öğlen bi az önce. Yumurtlamam geçmiş mi oluyor sanki 2. Gün pik gibi
Ben burda şunu anlayamıyorum bendeki testlere göre 2-3 mü önemli gün yoksa çatlamasıda biriki gün sonra mı oluyor? Ben her halukarda işimi sansa bırakmadım ama tam öğrenmek de istiyorum2ve 3 gibi duruyor sonra catlamis
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlarrr galiba olduuu Allah ım sana şükür ve isteyen herkese nasip et, şimdi yaptım elim ayagım titriyor
Güzel haberlerim varrGüzel haberlerini bekliyorum
Yaa canım cok sevindim hayırlı olsun bizede dua et lütfennGüzel haberlerim varrikinci çizgiyi gördüm
Tamam canım okadar sevindim ki anlatamamİlk hissettiğim şey Rabbim isteyen herkese versin di canim gönülden diliyorum.. basladıgımız aydan itibaren bu 5. Reglimdi, 5. Reglide tuttu gibi gözüküyor. Önceki dördünden tek farkı sol kasık ağrımdı başka hiçbir sey hissetmedim ama kasık ağrım heran vardı. Hatta hapsurdugumdaki kasık sancısı bile bi garip gelmişti :) senin ne zaman belli olur sende beni haberdar et olurmu❤