Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet silikleşme olmuş en son 5 gün önce böyle görmüştüm 5 günün ardından en silik hali

Eklentiler

• 20200613_121103.jpg
    181,1 KB · Görüntüleme: 107
Canim ne demek oluyo bu ? Yani siliklesince

Canım normalde pikten sonra silikleşmesi lazım ama benim silikleşme olmadı pek
Hep koyu çıktı buda gebeliğe işaret olabilir diyenler var ama bugün azıcık silik çıktı bakalım 3 4 gibi bi daha yapıcam
Belki 2 kez yumurtlamış olabilirim

Silikleşmesi yumurta çatladı demek

Yaaa insalalh vardir canimmm Allahim nasip etsinnnn ben oglumu bu testle ögrenmistim adetime 2 gün kala yine bu siteden söylemislerdi hamilelik diye ama öyle gelisi güzel yapmistimki hatirlamiyorum bile cogu seyi unutmusum cok koyu bi pozitif göstermisti ovulasyon testi simdide ayni sekilde yapiyorum ama bakalim simdi bi test yaptim 13. gün bugün sence siliklesmismi ? Bana sanki ayni geliyo sürekli pozitif yumurtlama kac gün devam ederki ? 4 gündür degerlendiriyoruz siliklesme ariyorum testte ki hani catlama ozaman oluyo diye kafayi yedim iyice bu testler böyle normalmi 4 gündür pozitif

Eklentiler

• image.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 112

Canım inşallah olur
Sanki tam pik olmamış gibi ama pil olma yolunda bak ben pik halini ekliyim

Eklentiler

• 20200605_142818.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 88
Canım inşallah olur
Sanki tam pik olmamış gibi ama pil olma yolunda bak ben pik halini ekliyim

Yaa bu bende testler böyle cikiyo ama 4 gündür agril var kasiklarimda ve su hani uzayan seffaf akinti varya 2 gün o oldu bugün gecti o o yumurtlama belirtisimi oluyodu ? Uzayan seffaf akinti bu sendeki testlerden yok burda ya yani bulamiyorum Almanyadayim bunlar daha cok talep görüyo diye bunu aldim

Anladım canım yani aslında baya koyulr ben bu testleri hiç kullanmadım belkide piktir canım bişey demiyim canım sen değerlnedirmeye devam et

Kızlar bir şey soracağım son 3 günün fotosu bunlar sizce yumurtlama olmuş mu tam pik değil sanki

Eklentiler

• 920C6DE6-8EED-45F7-A8D9-FC7CB45E7626.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…