• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünde ovülasyon testim böyle birden silikleşme olamdı acaba tam çatlamadı mı anlamadım 🙄
Güzel çatlamadı m acaba

Benimde bu ay böyle oldu 17.günde pikti
Aşırı pikim olmadı ama bana göre pikti yani
18 ve 19.günlerde de koyuydu 20.günde tam silikleşmeye başladı
Bazen böyle 3 gün sürebiliyor

Sperm 3 gün canli kalıyor cnm o yüzden sorun olmaz yarında degerlendirirsiniz

3 gün yaşaması biraz zor... İçerde bekledikçe kalitesi azalıyor zaten maksimum 48 saat bazen 60 saate kadar yaşayabilir ama onun içinde çok kaliteli ve ortamın uygun olması lazım
Riske atılmamalı yumurtlama zamanını hergün değerlendirmek daha iyidir, en geç 2 günde 1
Ben yumurta takibi yaptırdığım ayda doktor hep 3 gün üst üste değerlendir derdi

3 gün yaşaması biraz zor... İçerde bekledikçe kalitesi azalıyor zaten maksimum 48 saat bazen 60 saate kadar yaşayabilir ama onun içinde çok kaliteli ve ortamın uygun olması lazım
Riske atılmamalı yumurtlama zamanını hergün değerlendirmek daha iyidir, en geç 2 günde 1
Ben yumurta takibi yaptırdığım ayda doktor hep 3 gün üst üste değerlendir derdi

Evet öyle canm ama sperm sayısı iyi olanlar için sanırım 🙄
Benin eşimin sayısında biraz düşüklük var ondan gün aşırı değerlendiriyoruz 1 gün ara vererek 🤗
Takdir Allahtan

İnşallag gelmeeezzz 🤗🤗
Benim başım ağrıyor yaa acana neden ki

Herşeyden olabilir.... sıcaklardan, stresten, tansiyondan, sinüzütten, uykusuzluktan....hamileliktede olabiliyo ama sonuç belli olmadığı sürece her ihtimali düşünmek lazım yoksa sonra insan çok üzülüyo

Eklentiler

• 20200608_152547.jpg
    20200608_152547.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 118
Cnm ne kadardır bebek istiyorsunuz siz ve doktora gidip tedavi oldun mu hic

Teşekkürler 🤗 Bilmediğimden soruyorum, sürekli silik çıkmış sanki bu normal mi? İkinci çizgi koyu olana kadar deneyecekmisiniz

Canım benim 16.günüm pikti beklediği için solgun görünüyor
Biz zaten normaldede gün aşırı değerlendiriyoruz artık ya nasip

Eklentiler

• 20200605_142910.jpg
    20200605_142910.jpg
    181,5 KB · Görüntüleme: 115
Cnm ne kadardır bebek istiyorsunuz siz ve doktora gidip tedavi oldun mu hic
Canım bana mı sordun
Biz 16 aydır istiyoruz
Doktora gittik evet ama koronaya takıldık şimdi tekrardan gidicez inşallah
Eşimin sayısı 9 milyon çıktı ben sonuçlarımu gösteremedim onun için gidicez nasipse

Siz ne kadardır istiyosunyz doktora gittiniz mi

Canım benim 16.günüm pikti beklediği için solgun görünüyor
Biz zaten normaldede gün aşırı değerlendiriyoruz artık ya nasip

İnşallah olur bu ay 🤲 Ben 15 gün önce dış gebelikten ameliyat oldum adetimi bekliyorum sonra denemelere başlıcaz inşallah.. siz de bir problem yoktu değilmi

Canım bana mı sordun
Biz 16 aydır istiyoruz
Doktora gittik evet ama koronaya takıldık şimdi tekrardan gidicez inşallah
Eşimin sayısı 9 milyon çıktı ben sonuçlarımu gösteremedim onun için gidicez nasipse

Siz ne kadardır istiyosunyz doktora gittiniz mi
Pardon cnm ya etiketlemeden sormuştum san sormustum.. 9 milyon az mı? Senin var mi bi sıkıntın? Belki stresten olmuyordur diye soruyorum yanlış anlama. Biz 1 senedir istiyoruz çikolata kistim var ameliyat olup tüp bebek yaptırıcaz

Back