- 13 Mart 2019
- 13.577
- 45.796
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Başım birkaç gündür çok ağrıyor buda yumurtlamayla mı ilgili acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünde ovülasyon testim böyle birden silikleşme olamdı acaba tam çatlamadı mı anlamadım
Güzel çatlamadı m acaba
Sperm 3 gün canli kalıyor cnm o yüzden sorun olmaz yarında degerlendirirsiniz
Kızlaaar sanırım pik ne dersiniz
Dün değerlendirdik bugünde gerek varmı ? :)
Benimde bu ay böyle oldu 17.günde pikti
Aşırı pikim olmadı ama bana göre pikti yani
18 ve 19.günlerde de koyuydu 20.günde tam silikleşmeye başladı
Bazen böyle 3 gün sürebiliyor
3 gün yaşaması biraz zor... İçerde bekledikçe kalitesi azalıyor zaten maksimum 48 saat bazen 60 saate kadar yaşayabilir ama onun içinde çok kaliteli ve ortamın uygun olması lazım
Riske atılmamalı yumurtlama zamanını hergün değerlendirmek daha iyidir, en geç 2 günde 1
Ben yumurta takibi yaptırdığım ayda doktor hep 3 gün üst üste değerlendir derdi
Bu tabloya göre adetinin 30-32 gün arasında gelmesi gerekir
İnşallag gelmeeezzz
Benim başım ağrıyor yaa acana neden ki
Evet öyle canm ama sperm sayısı iyi olanlar için sanırım
Benin eşimin sayısında biraz düşüklük var ondan gün aşırı değerlendiriyoruz 1 gün ara vererek
Takdir Allahtan
Merhaba kızlar tavsiye ettiğiniz marka varmı ? Bu gönderdiğiniz testler hangi markanın bende alacağımda
Herşeyden olabilir.... sıcaklardan, stresten, tansiyondan, sinüzütten, uykusuzluktan....hamileliktede olabiliyo ama sonuç belli olmadığı sürece her ihtimali düşünmek lazım yoksa sonra insan çok üzülüyo
Bide yüz üstü bir bacağı çekeret yatmayı duydum inşallah işe yarar2 günde 1'de idealdir canım
Bide yüz üstü bir bacağı çekeret yatmayı duydum inşallah işe yarar
Buda bugünkü testim
Teşekkürler Bilmediğimden soruyorum, sürekli silik çıkmış sanki bu normal mi? İkinci çizgi koyu olana kadar deneyecekmisiniz
Canım bana mı sordunCnm ne kadardır bebek istiyorsunuz siz ve doktora gidip tedavi oldun mu hic
Canım benim 16.günüm pikti beklediği için solgun görünüyor
Biz zaten normaldede gün aşırı değerlendiriyoruz artık ya nasip
Pardon cnm ya etiketlemeden sormuştum san sormustum.. 9 milyon az mı? Senin var mi bi sıkıntın? Belki stresten olmuyordur diye soruyorum yanlış anlama. Biz 1 senedir istiyoruz çikolata kistim var ameliyat olup tüp bebek yaptırıcazCanım bana mı sordun
Biz 16 aydır istiyoruz
Doktora gittik evet ama koronaya takıldık şimdi tekrardan gidicez inşallah
Eşimin sayısı 9 milyon çıktı ben sonuçlarımu gösteremedim onun için gidicez nasipse
Siz ne kadardır istiyosunyz doktora gittiniz mi
Merhaba cnm laboquick cnm benimkideMerhaba kızlar tavsiye ettiğiniz marka varmı ? Bu gönderdiğiniz testler hangi markanın bende alacağımda