- 28 Ağustos 2013
- 1.297
- 667
- 123
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Yumurtlama dönemini değerlendirdiğimiz için oluyor cnm benim geçen ay öyleydi yürürken bile sizlıyordu baya umutlanmıştım ama nasıp olmadı bu ay da pek umudum yok test yapacaktım erken diye yapmadım belki yarın yapabilirim
Sürekli düşündüğümüz için belirti aradiğimiz için vücutta şaşırıyor cnm en iyi kendimizi dinlememek bende geçen ay 14. Gün yumurtla olmuştu bu ay 21. Gün yumurtlama oldu dengemiz şaştıOlabilir valla öyle dagildiki vücudum anlayamiyorum bile hayatimda 24. gün adet olmamisimdir 28 günlük döngü düstü cikti bi haller oldu bu ay 10. gün pik gördüm gecen ayda 24. gün adet oldum , bugün 25. gün gelecek gibide degil hani böyle rahatsizligim yok ama cok fazla akintim var tabi bende beklemiyorum bu ay hic dikkat etmedim yani olursa olur olmazsa olmaz dedim ben artik hamileligi gectim vücudum neden böyle yapiyo onu düsünüyorumbu ay bide alttan muayene oldum adetim gecikmesini oda etkilermk
Sürekli düşündüğümüz için belirti aradiğimiz için vücutta şaşırıyor cnm en iyi kendimizi dinlememek bende geçen ay 14. Gün yumurtla olmuştu bu ay 21. Gün yumurtlama oldu dengemiz şaştı
Amin inşallah cnmAynen öyle oldu aslinda bu ay öyle akisina biraktim kendimi kafama bile takmadim sadece degerlendirdim ama neden böyle oluyo kafamada takilmiyo degil yani gebelik yok ama neden bu düzensizlikdoktora gittim bitkisel bi hap verdi adeti düzene sokmak icin ama benim adetlerim oldum olasi hep düzenlidir zaten su son 3 aydir artik kestiremiyorum simdi o hapi almayada korkuyorum yani ne bilim anlamadim ben artik düsünmüyorum yani verende Allah alanda diyorum nezaman isterse ozaman olacak bosuna yipranmak istemiyorum oglumda cok yiprandim en beklemedigim anda mucize verdi rabbim yine verir cümlemize insalalh
Kaç çıktı prolaktin bir kullanım sonrası nekadar düşmüşcuma günü 1 adet dostinex icmistm. Bugün kan verdm bakalm prolaktinim kaç cıkıcak
Kuzum ölctürmedm bidaha acıkcası.. ama belirti hissetmiyorm yükseldiğine dair. Ona güvenerek yaniKaç çıktı prolaktin bir kullanım sonrası nekadar düşmüş
Canım nasılsın nasıl gidiyor annelikİnşallah canım inanmaktan vazgeçme Allahın izni ile olacak de hep
Rabbim nasip eder
Canım nasılsın nasıl gidiyor annelik
Keşke güzel haber verebilseydim canım . 2 gün önce düşük yaptım . Gebe olduğumu bile bilmiyordum tuhafCanım çok şükür iyi gidiyor iyi olmaya çalışıyorum aşırı halsizim bu hal üzerimden gitmedi bi türlü
Sen nasılsın varmı güzel haberler
Keşke güzel haber verebilseydim canım . 2 gün önce düşük yaptım . Gebe olduğumu bile bilmiyordum tuhaf
İlkti canım 3 yıldır olmuyorduCanımm çok geçmiş olsun ilk gebeliğin miydi?
Üzülme tatlım yine olur inşallah canın sağ olsun
Düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyor diye duydum hep
İlkti canım 3 yıldır olmuyordu
Değerime bakılmadı canım çünkü kanama başlayınca gitmedim ben adet sandım . Sonra şancı başladı 2 gün sonrasında bugün gidince öğrendim . Düsen parçayı götürdüm. Ona bakınca söyledilerNasıl öğrendin peki değerin kaç çıktı
En azından hamile kalabildin buda güzel bişey
Ben evde testle öğrenmiştim sonra kanama başlayınca çok üzüldüm tabi eşimde niye üzülüyosun üzülme bu zamana kadar bunu da yaşamamıştık şimdi en azından çift çizgiyi gördük demişti zaten nasip de varsa olır yoksa da takdir böyle demişti rahatlamıştım biraz
Bende hiç hamile kalamamıştım çünkü
Değerime bakılmadı canım çünkü kanama başlayınca gitmedim ben adet sandım . Sonra şancı başladı 2 gün sonrasında bugün gidince öğrendim . Düsen parçayı götürdüm. Ona bakınca söylediler
Eşimde karaciğer yağlanması vardı kullanmak istemedi canım . Sağolasın Allah razı olsunCanım inşallah en kısa sürede sağlıkla gelir bebişin buda bi işaret bi haber bence Allahım hayırlısını nasip etsin
Çakşır suyunu tavsiye ederim bu arada daha öncede söylemiştim ama kullandınız mı bilmiyorım
Eşimde karaciğer yağlanması vardı kullanmak istemedi canım . Sağolasın Allah razı olsun
Onu bilmiyorum ama innovita var bir tane ilk defa aldım kullandım çok memnun kaldım sayfasını röportajlarını çok okudum ilk ovulasyon ile Hamile kalan çok hassaslığını da deneyerek gördüm beğendim tavsiye ederim şuan yaptım yumurtlamanın 11. günündeyim bugün bir daha yaptım hafif koyu gösterdi gebelik olabileceğini de düşünüyorum az biraz belirtim de var ovülasyondan da öğrenen çok ya o yüzden dedim hassaslığı gerçekten iyi tavsiye ederimFortest hassas ovulasyon testi sipariş vereceğim kullanan varmı miratec markasından memnun kalmadım
O zaman iyi yapmışsınuz canım karaciğer problemi olanların kullanması önerilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?