- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Aynen canım benim de karın ağrım var hatta mide bulantım bileInsallah canimmm cümlemize❤Benim hic akintim yok yani resmen kupkuru tesadüfen dün gördüm ovulasyon oldugunu bu ay cok tuhaf simdide adet agrim var sanirim catladi yumurtam
Kimisindede olmayabiliyor akıntı demekki benim arkadasımda hic dikkatimi cekmiyo olmuyo heralde bende akıntı diyordu. Hamile suan 5 aylıkInsallah canimmm cümlemize❤Benim hic akintim yok yani resmen kupkuru tesadüfen dün gördüm ovulasyon oldugunu bu ay cok tuhaf simdide adet agrim var sanirim catladi yumurtam
Bende 6 aydır aynı durumu yasıyorm maalesef. Ve cok üzülüyorm bu 7.ayımız umarm bu ay seviniriz. Elimde degil ne kadr üzülmiyoruz hayırlısı desekte üzülüyoruz sonra acaba olmıcak mı hic demeye baslıyorm. Sizinde öyle düsündüğünz oluyo muAynen canım benim de karın ağrım var hatta mide bulantım bilebazen o kadar üzülüyorum ki kendime insan kendi kendine hamile zannedip, hamilelik belirtilerini yaşadığını zannediyor 5 aydır hep aynı umutla yaşıyorum ama olmuyor bu ay da üzülüp, ağlamak istemiyorum. Bir yanım olmasını çok istiyor bir yanım da umutlanma ki üzülmeyesin diyor böyle arada kaldım işte...
Valla yapabildiğin kadar yap. Gün aşırı olmasını sperm kalitesi düşmesin diye söylüyorlarmış ama ben dinlerken birisi 4-5 gün sürekli ilişkiye girmek kaliteyi düşürmez. Doktorların gün aşırı demesinin nedeni o ay her gün deneyenler için söyleniyormuş. Ben geçen aylarda gün aşırı denedim hep ama olmadı. Bu ay ilk kez ovülasyon testi yapıp sürekli denedim bakalım hayırlısı. Ayrıca geçen aydan soğan kürü yapmıştım. Rabbim nasip edecek mi, bekleyip göreceğiz...Doktorumda günaşırı olsun diyoofff bu ay ovulasyon günü hergün yapaym bence. Pikten bigün önce pik günü ve sonrası gün mü yapıym. Yoksa pik günü sonraki günü ve ondan sonraki günü mü yardımmmm
Kesinlikle olmayacak diye düşündüğüm çok oluyor. Çünkü insanın elinde olan bir şey değilBende 6 aydır aynı durumu yasıyorm maalesef. Ve cok üzülüyorm bu 7.ayımız umarm bu ay seviniriz. Elimde degil ne kadr üzülmiyoruz hayırlısı desekte üzülüyoruz sonra acaba olmıcak mı hic demeye baslıyorm. Sizinde öyle düsündüğünz oluyo mu
Aynen canım benim de karın ağrım var hatta mide bulantım bilebazen o kadar üzülüyorum ki kendime insan kendi kendine hamile zannedip, hamilelik belirtilerini yaşadığını zannediyor 5 aydır hep aynı umutla yaşıyorum ama olmuyor bu ay da üzülüp, ağlamak istemiyorum. Bir yanım olmasını çok istiyor bir yanım da umutlanma ki üzülmeyesin diyor böyle arada kaldım işte...
Kimisindede olmayabiliyor akıntı demekki benim arkadasımda hic dikkatimi cekmiyo olmuyo heralde bende akıntı diyordu. Hamile suan 5 aylıkdeğerlendir canm
Bende 6 aydır aynı durumu yasıyorm maalesef. Ve cok üzülüyorm bu 7.ayımız umarm bu ay seviniriz. Elimde degil ne kadr üzülmiyoruz hayırlısı desekte üzülüyoruz sonra acaba olmıcak mı hic demeye baslıyorm. Sizinde öyle düsündüğünz oluyo mu
Canım bu hangi marka ovü testi. Ben laboquick aldım ama pek memnun kalmadım bunlar daha net gösteriyorDayanamadim simdi test yaptim cok erken degilmi ovulasyon icinnoluyo bana ya simdi bu geceyi degerlendirmistik ben pik gününü mü degerlendirmis oldum ? Bu aksamida degerlendirmeliyim yoksa yarin aksamimi degerlendirim ? Cünkü sayimizda sorun var demisti doktor bu sefer 48. saat degerlendirmeyi düsünüyodum ama böyle agrisiz sancisiz yumurtlama ilk defa oldu kizlar ne diyosunuz ? Bu pikten sonra yumurta kac gün yasiyo ?
Hahah valla poziyondan pozisyona girdikkCanım her ay yumurtlama farklı zamanlarda olabilir benimde geçen aylarda 2 3 gün erkem olmuştu
Sen merak etme eğer dün geceyi değerlendirdiyseniz spermler bi süre canlı yaşıyor çatlauınca direk buluşurlar inşallah
Bide test silikleşincede ilişki önemli spermlerde sorun varsa 1 gün ara vererek değerlendirmek saha sağlıklı canım
Bideee ilişki sonrası yüzüstü yat canım sağ bacağını karnına dopru çekerek 10 15 dk yat bu ay denediklerimden biri
Hahaahh kız Allah sizi neeetmiyeHahah valla poziyondan pozisyona girdikkcanım bende yüz üstü yattım geçen ama sanki yine geri geldi ya. Ben yüzüstü dönünceye kadar ayıptır sölemesi akıyor. Bide bacağımızı nasıl çekicez cenin pozisyonu gibmi
Hahaahh kız Allah sizi neeetmiye5 6gün kaldı ovulasyonuma bende yüzüstü yataym bari bide böyle olsn
Canım bu hangi marka ovü testi. Ben laboquick aldım ama pek memnun kalmadım bunlar daha net gösteriyor
Canım geri gelmesi normal bi durummus geri çıkan sperm olmuyomus prostattan bisey akıyomus su gibi öyle bi acıklama yapmıstı doktor. Zaten sperm saniyesinde yüzmeye baslayıp gidiyo demistiHahah valla poziyondan pozisyona girdikkcanım bende yüz üstü yattım geçen ama sanki yine geri geldi ya. Ben yüzüstü dönünceye kadar ayıptır sölemesi akıyor. Bide bacağımızı nasıl çekicez cenin pozisyonu gibmi
Kuzum bunlarin markasini pek bilmiyorum ne yalan söylimAlmanyada yasiyorum ben ebay den aldim ucuz ama 50 tane falan bu testten var 20 tanede hamilelik testi var icinde 15€ falan yanlis gatirlamiyosam ama bide bu testleri miu orani varmis 15-20 sanirim onlardan dolayi testler silik yada net oluyomus
Evet doğruya hepsi nasıl içeride kalsın illaki bi kısmı akıcakCanım geri gelmesi normal bi durummus geri çıkan sperm olmuyomus prostattan bisey akıyomus su gibi öyle bi acıklama yapmıstı doktor. Zaten sperm saniyesinde yüzmeye baslayıp gidiyo demisti
Canım günaydın, benim 30-31 günde oluyor. ama ben histereskopi oldum şubat ayında ondan sonraki ilk adetimi nisanda gördüm. Nisan-Mayıs-Haziran bu üç ayın ortalamasına baktığımda 29 günde bir oluyorum. ama geçen ay ben tetlerde bir yanlışılık yaptım sanırım hiç ikinci çizgiyi göremedim yani silik dahi olsa göremedim oda sanırım testin süresini çok kısa tutuyormuşum 5 dk bekliyordum ben belkide daha az. Adetim bittikten 3 gü10.günü yapmaya basla bence canm adetlerin kaç günde bir oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?