Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dayanamadim simdi test yaptim cok erken degilmi ovulasyon icin noluyo bana ya simdi bu geceyi degerlendirmistik ben pik gününü mü degerlendirmis oldum ? Bu aksamida degerlendirmeliyim yoksa yarin aksamimi degerlendirim ? Cünkü sayimizda sorun var demisti doktor bu sefer 48. saat degerlendirmeyi düsünüyodum ama böyle agrisiz sancisiz yumurtlama ilk defa oldu kizlar ne diyosunuz ? Bu pikten sonra yumurta kac gün yasiyo ?

Eklentiler

• image.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 33
Buda son hali testin benim testler 10 dakikada cikiyo da bugününp tutturamiyorum sanirim ben

Eklentiler

• image.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 38

Hahah baaak simdiii bende yine hersey oturdugu ay kafam yine karisti deliricigimmmm bu ay 12. gün ovulasyon oldu 24. gün adet oldum hadi olabilir dedim , bugünde farkina varmadan ovulasyon oldugunu farkettim simdi test yaptim piki gördüm ama planim 48 saatte 1 di simdi ne yapcagimi bende bilmiyom zor isler bunlar zor valla öyle imreniyorimki su kazayla hamile kalanlara ahh bide bana denk gelse

Oyyy anam neydecegük biz böyleeeeher ay diyorm günasırı yapacam sonra piki görünce kfam karısıgo

Bende anlamıyorm canm gerçekten onları bogasım geliyo ay zorumada gitmyio degil. Siz ne zamandır istiyosunuzz

Bende anlamıyorm canm gerçekten onları bogasım geliyo ay zorumada gitmyio degil. Siz ne zamandır istiyosunuzz

Canim bizde 5 aydir istiyoruz ama tabi bazen kaciriyoruz ogünleri , istedik isteyeli de oynuyo adet döngüm bu ay 24. günde oldum mesela bi ilk keciboynuzu kürü kullandi esim bide özü acaba ondanmi öyle oldu diyorum 2. cocugum benim olacak nasip olursa bakalim bende anlamiyorum nasil oluyo yani ben sadece kendim saniyorum ama siteye bakinca ne cok aynindertten yakinan insan var görüyorum cagin hastaligi sanirim bu bu ayda test kullandim ama simdi hangi günü degerlendirsem düsünüyorum gecen ay pespese 5 günü degerlendirdik olmadi buay farkli denemek istedim

Canım sakin ol bende bi iki güm önce geldi bide yum günü tam kıvamlı gelmişti
Gün aşırıya devam edin canım

Kuzum bu yolladigim resmi su ictikten sonra cok az bi miktar idrarla yaptim böyle cikti acaba yarina siliklesirmi sence cok spontan oldu böyle erken beklemiyodum

Canım her ay yumurtlama farklı zamanlarda olabilir benimde geçen aylarda 2 3 gün erkem olmuştu
Sen merak etme eğer dün geceyi değerlendirdiyseniz spermler bi süre canlı yaşıyor çatlauınca direk buluşurlar inşallah
Bide test silikleşincede ilişki önemli spermlerde sorun varsa 1 gün ara vererek değerlendirmek saha sağlıklı canım

Bideee ilişki sonrası yüzüstü yat canım sağ bacağını karnına dopru çekerek 10 15 dk yat bu ay denediklerimden biri

Dediklerini yaptim cnaim bundan sonrasi Allahin takdiri artik riske atamadim degerlendirdim bugeceyide degerlendircem sanirim teste göre yani aksam üzeri yapicam testi bakalim catlamismi

Canim sence catlamismi ? Az lnce yaptim ilk foto az öneceye ait ikinci dünkü olan

Eklentiler

• 047F0B1F-2BD5-42D6-A35A-17AF786A3AC0.jpeg
    46,8 KB · Görüntüleme: 31
  • 1860AE90-FCBF-4989-8EA7-71EBC85BB39D.png
    317,1 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar ben de dün yaptım gayet koyuydu T bugün hafiflemişti. Değerlendirdik o günü ama akıntım azaldı baya bugün. İniallah bu ay olur dua edelim

Ya ben cok kararsızım nası yapsam. Adetim yarın biticek. Günaşırı mı yapsam yoksa özellikle ovulasyon günleri 3 4 gün üst üste mi yapsam bu konuda hic karar veremiyorm her ay kafam karısıyoo

Canım ovülasyon zamanı 3-4 gün üst üste yapılması gerekiyormuş
Doktorumda günaşırı olsun diyo offf bu ay ovulasyon günü hergün yapaym bence. Pikten bigün önce pik günü ve sonrası gün mü yapıym. Yoksa pik günü sonraki günü ve ondan sonraki günü mü yardımmmm

Kızlar ben de dün yaptım gayet koyuydu T bugün hafiflemişti. Değerlendirdik o günü ama akıntım azaldı baya bugün. İniallah bu ay olur dua edelim

Insallah canimmm cümlemize Benim hic akintim yok yani resmen kupkuru tesadüfen dün gördüm ovulasyon oldugunu bu ay cok tuhaf simdide adet agrim var sanirim catladi yumurtam

Eklentiler

• image.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…