- 28 Ağustos 2013
- 1.297
- 667
- 123
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Bende işte burda tıkanıyormpik günü mü değerlendirsem bigün öncesi mi sonrası mı günaşırı mı peşpeşe mi bu ay 12.günde yumurtladm bigün öncesi ve bigün sonrasını değerlendirdim gene tutmadı 27.günde adet oldm
Oyyy anam neydecegük biz böyleeeeHahah baaak simdiii bende yine hersey oturdugu ay kafam yine karistideliricigimmmm bu ay 12. gün ovulasyon oldu 24. gün adet oldum hadi olabilir dedim , bugünde farkina varmadan ovulasyon oldugunu farkettim simdi test yaptim piki gördüm ama planim 48 saatte 1 di simdi ne yapcagimi bende bilmiyom zor isler bunlar zor valla öyle imreniyorimki su kazayla hamile kalanlara ahh bide bana denk gelse
Bende anlamıyorm canm gerçekten onları bogasım geliyoHahah baaak simdiii bende yine hersey oturdugu ay kafam yine karistideliricigimmmm bu ay 12. gün ovulasyon oldu 24. gün adet oldum hadi olabilir dedim , bugünde farkina varmadan ovulasyon oldugunu farkettim simdi test yaptim piki gördüm ama planim 48 saatte 1 di simdi ne yapcagimi bende bilmiyom zor isler bunlar zor valla öyle imreniyorimki su kazayla hamile kalanlara ahh bide bana denk gelse
Bende anlamıyorm canm gerçekten onları bogasım geliyoay zorumada gitmyio degil. Siz ne zamandır istiyosunuzz
Kizlar yaa bisi sorucam size bugün 10. günüm simdi wcde gördüm seffaf uzayan akintim gelmis bu ne demek simdi ? Ben test yapmadim bu ay belirtim yok yumurtlama icin o yüzden bekliyorum bikac güne yaparim dedim ama simdi gördüm o akintiyi bu geceyi degerlendirdik bu akintinin anlami ne oluyo ? Yani bu geceyi degerlendirdim ya , yani yine degerlendirmelimiyim ? Sperm kalitesi icin 2. gün yapmak istiyodum bu ay sizce ne yapmaliyim bu aksami bosmu geceyim yarin gece mi yapayim akil verin
Su ictim teSt yapsam cikarmi simdi ovulasyon testi ? Yoksa gece yarin öglen yapsammi ? Vallahi basim agridi
Su içtiysen yapma canım yarın 12 ile 4 arası yap bakalım ne çıkacak
Kuzum bu yolladigim resmi su ictikten sonra cok az bi miktar idrarla yaptim böyle cikti acaba yarina siliklesirmi sence cok spontan oldu böyle erken beklemiyodum
Canım her ay yumurtlama farklı zamanlarda olabilir benimde geçen aylarda 2 3 gün erkem olmuştu
Sen merak etme eğer dün geceyi değerlendirdiyseniz spermler bi süre canlı yaşıyor çatlauınca direk buluşurlar inşallah
Bide test silikleşincede ilişki önemli spermlerde sorun varsa 1 gün ara vererek değerlendirmek
Bideee ilişki sonrası yüzüstü yat canım sağ bacağını karnına dopru çekerek 10 15 dk yat bu ay denediklerimden biri
10.günü yapmaya basla bence canm adetlerin kaç günde bir oluyor?Ovulasyon testlerini adet bitiminden kaçıncı gün yapmaya başlıyoruz
Bugünüde değerlendir bence canm kaybediceğinn bisey yok enazındanKızlar ben de dün yaptım gayet koyuydu T bugün hafiflemişti. Değerlendirdik o günü ama akıntım azaldı baya bugün. İniallah bu ay olur dua edelim
Canım ovülasyon zamanı 3-4 gün üst üste yapılması gerekiyormuşYa ben cok kararsızım nası yapsam. Adetim yarın biticek. Günaşırı mı yapsam yoksa özellikle ovulasyon günleri 3 4 gün üst üste mi yapsambu konuda hic karar veremiyorm her ay kafam karısıyoo
Doktorumda günaşırı olsun diyoCanım ovülasyon zamanı 3-4 gün üst üste yapılması gerekiyormuş
Kızlar ben de dün yaptım gayet koyuydu T bugün hafiflemişti. Değerlendirdik o günü ama akıntım azaldı baya bugün. İniallah bu ay olur dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?