Merhaba hanimlar. Bende 14 ünde catlatma ignesi vuruldum. Bugun 7. Gun. Dün idrar testinde pozitif gordum umutlanmayayim dedim ama bugun gidip kan verdim. Sonuc 9. 26 iki gun sonra kan versem deger yukseldiyse hamile mi oluyorum.. yoksa catlatma ignesinden sonra birden hcg yukselip dususe mi geciyor hamile olsak ta.. yani deger düserse yukselme ihtimali var mi ki Rabbim tüm evlat isteyenlere nasip etsin insallah..
Dayanamayip bu sabahta yaptirdim evimin yaninda tip merkezi.. 12 cikti deger.. ama yok uzulmemek icin karar verdim 5 gun daha bekleyip yaptiricam..Canım, çatlatma iğnesinde beta hcg var. İğnenin etkisi 12gün sonra falan geçiyor. Şöyle okumuştum: çatlatma iğnesi 15-20 ye kadar değerlerde oynama yapabilir diye. Belki 5-6 gün sonra hamile çıkacaksın testlerde moralini bozma, ama şimdi iğne etkisini göz önünde bulundur bence.
Hadi insallah.. güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaşlar..
Ben de klomen ve çatlatma iğne tedavisi gördüm..
Dün iğnenin 11. günü idi sabah test yaptım negatifti.
Bu öğlen test yaptım o hayalet denen pembe silik çizgiyi gördüm.
Umarım koyulaşır git gide.
İki gün daha tekrarlicam..
İnşallah gebeyimdir..
Eki Görüntüle 2158904
Çok şükür iki gün daha yapmıştım koyulaşınca kan verdim gebeyim..Hadi insallah.. güzel haberlerini bekliyoruz
Canimm cok tebrik ederimm.. cok sevindim. 4 kat artmasi cogul gebelik derlerÇok şükür iki gün daha yapmıştım koyulaşınca kan verdim gebeyim..
Yalnız iki günde 4 kat artmış umarı bi sorun değildir..
Çok teşekkür ediyorum isteyen herkese nasip etsin Rabbim inşallah..Canimm cok tebrik ederimm.. cok sevindim. 4 kat artmasi cogul gebelik derlerama emin olmak icin doktorun kontrol edecektir sonuclari..
Mesaj8 yeni gördüm amin canım saol ben hala gonal iğne kullaniyorum çatlama iğnesi vermiyo yinede bisey yok bekliyoz hayırlısıAyy canım benim ya Rabbim anneciğinin mekanını cennet eylesin inşallah... sende mi çatlatma iğnesi oldun? Kaçıncı günün?
merhabalar testleri yaptırdık onlarda normal cıktı eksik yok bana yine gonal iğne verdi bugün 6. Gun yarın yine kontrole gidicem anlamadim gitti herşeyi yaptık nerde eksik var psikolojimi bozdum heptenÇok teşekkür ederim yurt dışındayım sağlık ocağı yok ya ev doktoru yada hastanede oluyo ama kesin yaptıricam nerde olursa
Selam bizde yaptık testi son7nda sonucuda aldik b12 d3 normal cıktı problem yok yine gonal verdi banaCanım benimde senin gibiydi herşey normal ve çalışma olduğu halde döllenme olmuyordu. Sonra bayaa araştırdım bu sperm üretiminde ne gerekli acaba eşimden mi kaynaklı diye. Spermiyogramda iyi çıkıyordu ama baktım ki d vitamini ve b12 eksikliği dna hasarına neden oluyormuş. Bu vitaminler sperm üretiminde yapı taşıymış ve eşime tahlil yaptırdık ikisi de çok düşük çıktı.
Dahiliyeci dvit3 ampul ve b12 takviyesi verdi 3 ay sonra toparlanır ama 6 ay devam bunlara dedi. 3 ay sonra hamile kaldım ben.
Bence kendine de eşine de yaptır bu tahlilleri. Belki de boşuna hormon alıyorsun sende.
Selam bizde yaptık testi son7nda sonucuda aldik b12 d3 normal cıktı problem yok yine gonal verdi bana
Doktorda hormon sonuçlarım bize vermediler ama yarin gidicem isterim yollarim size daha dogrusu tup bebek merkezi den direk yollamislar doktoruma doktorda sperm tahlili istedi bu ayda tutmaszSen hormon sonuçlarını göndersene canım bi
canım selamSen hormon sonuçlarını göndersene canım bi
canım selam
sen kaçıncı gün öğrendin bebişini :)
12. Gündü galiba canım
peki idrarlamı kanlamı kuzum
kusura bakma merak içindeyim soruyorum ama :)
Önce idrarda öğrendim canım kanda 7 çıkmıştı aynı gün :)
demekki 12. gün kanda 7 olursa umut var :)
Ben bu gebeliğimde çatlatma iğnesi olmadım ama canım. Önceki kaybimda iğneyle olmuştu onda 13. Gün 42 çıkmıştı sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?