Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Orada nasıl oluyor bilmiyorum canım ama dediğin gibi vardır bir yolu
Bu hafta deil ondan sonraki cuma kontrole gidince doktora danışıp nerde oluyosa orda benimkini orda yaparlarda esiminkini nerde olur diye sorucam ilaç vermiycekmis konustuk yumurtlama gününe denk geliyo çağırdığı zaman bide iki gün sonra yani cuma pazartesi kontrol dedi neyi kontrol edecekse folik asit e devam dedi

Yumurta gelişimine bakacak demek ki. Kontrol etmesi iyi ama hiç birinin aklına bir kan testi yaptırmak gelmiyor nedense..

Yumurta gelişimine bakacak demek ki. Kontrol etmesi iyi ama hiç birinin aklına bir kan testi yaptırmak gelmiyor nedense..
Yemin ederim geçen aynını düşündüm bikere tahlil yapıyor ondan sonra hep o sonuclarla devam kan değerim nasi hormonlar ne alemde ne oluyo ne bitoyo hic umurlarında deil anca ver hormonu

Kırmızıları görene kadar umudunu kaybetme bende senin gibi bekleyenlerdenim allah yardımcımız olsun tez vakitte verir inşallah rabbim
Çok okudum hic belirtisi olmadan hamile kalanları geçen ay her türlü belirtti yaşadım ama kırmızıları gördüm umudunu kaybetme pes etmek yok bizede sıra gelicek

Kırmızıları görene kadar umudunu kaybetme bende senin gibi bekleyenlerdenim allah yardımcımız olsun tez vakitte verir inşallah rabbim

Çok okudum hic belirtisi olmadan hamile kalanları geçen ay her türlü belirtti yaşadım ama kırmızıları gördüm umudunu kaybetme pes etmek yok bizede sıra gelicek
5 yıldır okadar umutlarla bekledim ki artık tamamen alıştım sadece bayrama çok az kaldı ve ben artık bayramlardan nefret eder oldum.. hakkımızda hayırlısı bir mucize olsun diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden..

Bende aynıyım 4 yıl olucak hic korunmadim ama olmadı bekliyorum hala bi umut iste ben bide gurbette almanyada yaşıyorum kendi ailemden kimsem yok annemize 2012 de kaybettim bayramları hic sevmiyorum allahın gücüne gitmesin yinede sıramız gelmiştir inşallah çabucak oluverir artık inşalla genişlerimiz isteyen herkese versin rabbim

canım ne yaptın yaa merak ettim

Ayy canım benim ya Rabbim anneciğinin mekanını cennet eylesin inşallah... sende mi çatlatma iğnesi oldun? Kaçıncı günün?

canım ne yaptın yaa merak ettim
cnm yazamadm bayadir buralara bakamiyorum tup bebek doktoruna gittik sperm sayimiz cok dusultu doktor esime ilac verdi onu kullancak bi sure yazin onermiyorum sonbahar da baslayalim hem degerlerimz birazda olsin artis gostersn dedi rapor cikicak bikac test lazm onlarida tamamlarsak rapor hakki elde edicek bakalim cnm sen napiosn ?

anladım canım inşallah o zamana kadar belki kendiliğinden hamile kalırsın bende birşey yok daha kendi haline bıraktım bende nasip olursa eylülde tekrar tedaviye başlayacağım kısmet artık

Merhaba canım beni hatırladın mı? Ben "antalyada önerilecek dr" diye konu açmıştım orda konuşmuştuk.. kemal özgürü önermiştim ona mı gidiyorsun??

Bu arada yorumun için yazmak istedim eşine çakşır suyu içir, dr ne tür bi ilaç verdi bilmiyorum ama proxeed plus al onuda içir bide boynuz kaynat içir.. hepsini hergün içirt.. inşallah faydasını görürsün..

hatirladim cnm kemal özgüre degilde tip fakultesinde safak beye gdiyorum rapor cikicak oyuzden islemleri orda yapicz tedavide orda baslicak bakalim ama benmki sonbahara yazi bi geçirelim degerlerde duzelsin diye suanda emodex di sanrm onu kullaniyorz caksırıda deneriz keciboynuzu esim pek icmiyor ama busegerkini eczaneden alicm bende extrati vardi aktardan aldm oda agir geldi

Canım ben bildiğimiz keçiboynuzu kırıp kaynatıp içiriyorum senin eşine ağır geliyorsa toz olarakta satılıyormuş balla karıştırıp yiyebilir inşallah faydasını görürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…