Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

phia

İçimdeki Minik Kalp
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
3.189
56
358
Merhaba Bayanlar;
Klomen vb. ilaçlar sonrasında uygulanan Ovitrelle veya türevleri çatlatma iğnesinden kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz?

Anketimize katılmanız, elimizdeki verileri yüzdeleştirip hamileliği bekleyen bizlerin fikir sahibi olmasını sağlayacaktır.
Katılımınız için şimdiden teşekkürler, hayırlı doğumlar

Ayrıca Beta HCG sonuçlarınızı ve gününü de mesajlarsanız bizler için mükemmel olur

Bugün Ovitrelle'den sonraki 12. günüm idi fakat kan testinde negatif sonuç aldım.
İnşallah ki bir gün pozitif sonucu alır, konu sahibi olarak anketimizi yanıtlarım...

Canım harika olmuş anket olayı bizler için özellikle:)) Ovitrelleden sonra 8.günüm bugün allahım inş sonuç alırız hepimiz alanlardan da öğrenecek çok şey var...

​Ovitrelle iğnesinden sonraki 17. gün regl oldum...

​Ovitrelle iğnesinden sonraki 17. gün regl oldum...

Canim demekki yumurtan igneden 3 gun sonra catlamis.. Benimde oyle olmustu,hayirlisi olsun onumuzdeki aylarda olur insAllah..
Benimde yarin gunum,olmazsam bi akc gun bekleyip test yaparim ama kasiklarim belim karnim dizlerim heryerim sizliyor regl olcak gibi bilmiyorum hamilelik belirtiside regl belirtisi gibi diyolar ama sanmam

Bakalim bende yarin kullanacagim dr 20 sonra hastalanmazsan geldedi hamilesindir dedi hayirlisirabbim kimseni emeklerini bosa cikarmasin...

Canım amin inş güzel haberlerini alırız buarada doktorum 20gün sonra olmazsa hamile olabilirsin mi dedi??benim bugün 18.günüm allahım inş bu ay kavuşuruz bebeklerimize bu ay olmayanlarda tez zamanda kavuşur inş.benim iki gündür sol kasığımda ve belimde ağrı var belirti olabilirmi acaba?

18gunse super :)) ins. Hamilesindir canim rabbbim emeklerimizi bosa cevirmesin

allahim hepimizin yardimcisi olsun.hic kimseyi bu konuda terbiye etmesin allahim..bende suan yumurta takibi oluyorum cnm ganol 900 kullaniom.ovitrelle catlatma ignemd edolapta duruyo yapicam günü hevesle bekliyorum cok heycanliyim :)) igneden sonra 2 hafta dahami beklicem sonuc icin insan hemen güzel haber almak istiyor.sevgiler hepinize

Ben iğneden sonraki 20. Gün maalesef adet oldum. Sanırım, normal adet tarihinin 1 hafta kadar geçmesi geliyor. İğne oldum, hamileysem 15 gün içinde adet olmam demeyin. Sonra benim gibi üzülürsünüz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

18gunse super :)) ins. Hamilesindir canim rabbbim emeklerimizi bosa cevirmesin

Amin canım her ay ne çektiğimizi bizler biliriz...Bugün 19.günümdü akşam üzeri geldi kırmızılar nasıl kötü oldum anlatamam 2senedir her ay bir stress allah beterinden korusun tabi vardır bir bildiği.şimdi aşılama yaptırıcam ama iki hastane arasında kaldım İst.29mayıs hastanesi mine hatipoğlu doktorum yıllardır başka doktora gitmedim ama sonuçta alamadık henüz,diğeri medical park emine ergül onada tavsiye üzerine gidicem ön görüşme için yarın böyle işte allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze rağzı eylesin...

Canım bende 19.gün oldum ve gerçekten 15.günü geçtim kesin hamileyim diyordum(amin canımmm gerçekten çok zor yaşadıklarımız buna da şükür Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Canim uzuldum rabbim enkisa zamanda verir insallah.. bence nekadar seninle alakali herseyi bilsede iyi olsada o drla devam etmesonuc alamayinca bence bir muddet sonra dr degistirmek gerek.. ben oyle yapmistim ve bana iyi gelmisti ..insalah sanadaa iii gelir

Klomenle 2. ayım.
Bugün regl 10. günümdü, takibe gittim. İki büyük yumurtam varmış yine, 21 mm boyutları.
2 gün sonra tekrar kontrol.
İnşallah bu anketi doldurmak nasip olur bu ay, hepimize inşallah...

Ben ovidrelle'den 3 gun sonra yumurtladim (ondan onceki aylar bu kadar uzun surmezdi), yumurtlamadan sonra her gun test ne zaman negatif olur diye baktim. 7.gun testte hic birsey yoktu. yumurtlamadan sonra 8. gun sabah testim pozitifti. ilk kan testimi 3 gun sonra yaptirdim ve sonucum 82 idi.

Klomenle 2. ayım.
Bugün regl 10. günümdü, takibe gittim. İki büyük yumurtam varmış yine, 21 mm boyutları.
2 gün sonra tekrar kontrol.
İnşallah bu anketi doldurmak nasip olur bu ay, hepimize inşallah...

Catlatma igneni niye o gun olmadin ki? 21 mm cok guzel bir boyut. Hamile kaldigim ay 3 yumurtam vardi, 17 mm, 18 mm, ve 21 mm. O gun catlatma ignemi oldum. Insallah sen de guzel sonuclar alirsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…