​Ovitrelle iğnesinden sonraki 17. gün regl oldum...
Bakalim bende yarin kullanacagim dr 20 sonra hastalanmazsan geldedi hamilesindir dedi hayirlisirabbim kimseni emeklerini bosa cikarmasin...
Canım amin inş güzel haberlerini alırız buarada doktorum 20gün sonra olmazsa hamile olabilirsin mi dedi??benim bugün 18.günüm allahım inş bu ay kavuşuruz bebeklerimize bu ay olmayanlarda tez zamanda kavuşur inş.benim iki gündür sol kasığımda ve belimde ağrı var belirti olabilirmi acaba?
18gunse super :)) ins. Hamilesindir canim rabbbim emeklerimizi bosa cevirmesin
Ben iğneden sonraki 20. Gün maalesef adet oldum. Sanırım, normal adet tarihinin 1 hafta kadar geçmesi geliyor. İğne oldum, hamileysem 15 gün içinde adet olmam demeyin. Sonra benim gibi üzülürsünüz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin canım her ay ne çektiğimizi bizler biliriz...Bugün 19.günümdü akşam üzeri geldi kırmızılar nasıl kötü oldum anlatamam 2senedir her ay bir stress allah beterinden korusun tabi vardır bir bildiği.şimdi aşılama yaptırıcam ama iki hastane arasında kaldım İst.29mayıs hastanesi mine hatipoğlu doktorum yıllardır başka doktora gitmedim ama sonuçta alamadık henüz,diğeri medical park emine ergül onada tavsiye üzerine gidicem ön görüşme için yarın böyle işte allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze rağzı eylesin...
Klomenle 2. ayım.
Bugün regl 10. günümdü, takibe gittim. İki büyük yumurtam varmış yine, 21 mm boyutları.
2 gün sonra tekrar kontrol.
İnşallah bu anketi doldurmak nasip olur bu ay, hepimize inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?