- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.741
- 198
:)))) Bende bişey yok ki canım hissetmiyorum.. ama inşallah senin vardır..Benimde 2 gün kaldı. Seni heryerden takipteyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))) Bende bişey yok ki canım hissetmiyorum.. ama inşallah senin vardır..Benimde 2 gün kaldı. Seni heryerden takipteyim![]()
Onu Allah bilir :) inşallah hamileyizdir.:)))) Bende bişey yok ki canım hissetmiyorum.. ama inşallah senin vardır..
Inşallah dua etmeye devamOnu Allah bilir :) inşallah hamileyizdir.
Amin adet olsamda olmasamda yazicam iyi geceler canim Allah orucunu kabul etsin . Bu mübarek günlerde dualarimizida kabul etsin. GorusuruzInşallah dua etmeye devam![]()
Amin canım inşallah dualarımız kabul olur.. seninde orucun kabul olur inşallah.. bende haber vericem sana...:))Amin adet olsamda olmasamda yazicam iyi geceler canim Allah orucunu kabul etsin . Bu mübarek günlerde dualarimizida kabul etsin. Gorusuruz
Merhaba arkadaşlar. Ben de bu ay 10 gün sabah akşam klomen kullandım sonra yumurta takibi yapıldı ayın 14 ünde 21 ve 23 cm lik iki yumurtam oluştu de ovitrelle iğne verdi ve 12 saat sonra ilişki önerdi sonra gün aşırı dedi ama ben 36. Saat çatladığını düşündüğüm için o hafta her gün ilişki oldu ve preesed de kullandım. İlk 5 gün sancılarım oldu bat 27 mayıs ben iğneden sonra her gün gebelik testi yaptım 9. Güne kadar pozitifti. 8. Gün kan da baktırdım 4,53 Çıktı sonucum şu an ağrım belirtim hiç bişeyim yok bu gün 11. Gün iğneden sonra test yaptım negatif çıktı. Ama hiç ümidim de yok açıkçası nedenini bilmiyorum ama çok ümitsizim. Kan testini tekrar etmeye de korkuyorum artık bakalım bekliyorum zor olsa da.
hadi ins cnm durumlar ne varmi bi gelişmeAmin canım inşallah dualarımız kabul olur.. seninde orucun kabul olur inşallah.. bende haber vericem sana...:))
canim ne yapiyorsn biz artik senle eylul ekim gibi yine konuyu canlandirirz bu aralar durgun benm sonbahar sonlara dogru bekliyorz tedaviyi bakalim kismetanladım canım inşallah o zamana kadar belki kendiliğinden hamile kalırsın bende birşey yok daha kendi haline bıraktım bende nasip olursa eylülde tekrar tedaviye başlayacağım kısmet artık
Prolaktinim yüksek çıktı canımhadi ins cnm durumlar ne varmi bi gelişme![]()
Bir yerde değeri 15-20 kadar arttırabileceğini okumuştum. Dolayısıyla idrar da olsa, kan da olsa etkileyebilir.Kızlar çatlatma iğnesi Jan sonucunu da etkiliyor mu yoksa sadece idrarını
Hayır tatlım ara verdim tedaviye kist oluştu maalesefN
Nasıl oldun hamilelik var mi? Benimde iğneden sonra 7.gunum beklemek cok zor
merhaba canım nasılsın bayadır yazmadım ben memleketetimi geldim şuan da van dayım eylüle kadar burdayım inşallah burdan dönünce tekrar tedaviye başlayacağım inşallah seninde güzel haberlerini alırım burdan allah yardımcın olsun canım benim öptümcanim ne yapiyorsn biz artik senle eylul ekim gibi yine konuyu canlandirirz bu aralar durgun benm sonbahar sonlara dogru bekliyorz tedaviyi bakalim kismet
Hayırlısı olsun canım merak etme kist zaten adet le atılıyor diyorlar bidahaki aya inşallah olur.Hayır tatlım ara verdim tedaviye kist oluştu maalesef
ben kistten sonra regl olfum atilmadi acaba nezamana gider 2.adette gidermikiHayırlısı olsun canım merak etme kist zaten adet le atılıyor diyorlar bidahaki aya inşallah olur.
Ben daha once yaşamadım ama okuduğum kadar ile ilk reglde gitmezse ikincide gider ama senin takvimin var hamile değil misin?ben kistten sonra regl olfum atilmadi acaba nezamana gider 2.adette gidermiki
yok degilim canim dr kistten kaynakli klomen devam edemeyince inofolic verdinovulasyon testiyle bu ay onu deniyorum takvimide takip amacli yaptim ins. hamilelik olur egerki olmazsa bu adette gider ins.Ben daha once yaşamadım ama okuduğum kadar ile ilk reglde gitmezse ikincide gider ama senin takvimin var hamile değil misin?