- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
verdiğin bilgiler için çok sağol canım
sağlıcakla kucagına al bebişini inşallahh :)
Teşekkür ederim canim. Ama bhcg sonucuma baktım şimdi 12.gun 69 çıkmış neyle karıştırdım bilmiyorum :) kusura bakma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
verdiğin bilgiler için çok sağol canım
sağlıcakla kucagına al bebişini inşallahh :)
Teşekkür ederim canim. Ama bhcg sonucuma baktım şimdi 12.gun 69 çıkmış neyle karıştırdım bilmiyorum :) kusura bakma
Sonucları yollayamıyorum beceremedim burdanSen hormon sonuçlarını göndersene canım bi
Sonucları yollayamıyorum beceremedim burdan
Ben hiç çatlama iğnesi olmadim bilgim olsa vallaha paylaşırdım ama klomen banada yaramamıştı ama iğneler agdet dönemini etkilemedi kırmızıları gören e kadar beklemelisin valla herkeste etkileri başka oluyo bu ay bende altı gün göbekten oldum beklemedeyim bu üçüncü sefer hep hüsran oldu iki sefer umarım senin tutmuştur canimKizlaaaarrr lutfennn mesajima cevap verinnnn
Ben hiç çatlama iğnesi olmadim bilgim olsa vallaha paylaşırdım ama klomen banada yaramamıştı ama iğneler agdet dönemini etkilemedi kırmızıları gören e kadar beklemelisin valla herkeste etkileri başka oluyo bu ay bende altı gün göbekten oldum beklemedeyim bu üçüncü sefer hep hüsran oldu iki sefer umarım senin tutmuştur canim
Yok canim ben adet olmadim hatta 4 temmuzda igneyi vurundum 17 temmuz adet gunumdu ve 5 gun gecikmisti biraz heveslenmistim ama malesef adet oldum oyle canim simdi tekrar baslatti doktorum klomene bu sefer gunde 2 tane sabah ve aksam icecegim pazartesi kontrole gidecegim canimKızlar çatlatma ignesinden 5 gün sonra adet olan varmı
ilk defa duydumKızlar çatlatma ignesinden 5 gün sonra adet olan varmı
Ben daha olmadım ama karnım çok ağrıyor 5 gün oldu iğneyi vurulalıilk defa duydum
ins. icerde kazi calismalarindandir agrin canimBen daha olmadım ama karnım çok ağrıyor 5 gün oldu iğneyi vurulalı
Agzından bal damlıyoins. icerde kazi calismalarindandir agrin canim![]()
olur canim neden olmasinAgzından bal damlıyoda 5 günden kazı çalışması olurmuki
![]()
Hadi inşallah canımolur canim neden olmasin![]()
Tekrar klomen kullandim 5 gun gunde 2 tane sabah aksam ve gecen gun kontrole gittim yumurtalik olusmamis galiba doktor bisey goremedi ışte glifor diye seker ilaci verdi onu kullanıyorum her aksam 1 tane birde gobekten fosfomisin diye ince igne gobekten vermisti gunde yarim vurundum yarin kontrole gidecegim tekrardan bakalim ne diyeceksonucun ne oldu cnm bende bu igneden aldm dun vurdular
göbekten daha etkiliarkadaşlar çatlatma iğnesi kullanıp gebe kalanlar iğneyi göbekten mi koldan mı yaptırdınız? ikisinin arasında bi fark var mı?