Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
MERHABA HANIMLAR BENDE NEREDEYSE 1.BUÇUK YILDIR EVLİYİM TEDAVİYE ŞU 3 AYDIR BAŞLADIM 2 AY 50 MG KLOMEN KULLANDIM GÜNDE 1 TANE YUMURTALAR BÜYÜDÜ AMA ÇATLAMADI BU AY İSE GONAL-F 900 LÜK İLK BİR HAFTA 37.5CC 5 GÜNDÜRDE 75 CC LİK İĞNEMİ OLUYORUM HALEN TEPKİ YOK AMA ACAYİP AĞRI VE KANAMA BAŞLADI SİZLERDE BU DURUMU YAŞAYAN VARMI ? DOKTORU ARIYORUM CEVAP VERMİYOR NE YAPACAGIMI ŞAŞIRDIM DEVAMMI ETSEM YOKSA İĞNEYİ SONLANDIRSAMMI BİLEMEDİM ÇÜNKÜ GÜCÜM KALMADI ..

BU ARADA HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR HAYIRLI BAYRAMLAR OLUR İNŞALLAH

N

Nasıl oldun hamilelik var mi? Benimde iğneden sonra 7.gunum beklemek cok zor

anladım canım inşallah o zamana kadar belki kendiliğinden hamile kalırsın bende birşey yok daha kendi haline bıraktım bende nasip olursa eylülde tekrar tedaviye başlayacağım kısmet artık
canim ne yapiyorsn biz artik senle eylul ekim gibi yine konuyu canlandirirz bu aralar durgun benm sonbahar sonlara dogru bekliyorz tedaviyi bakalim kismet

Kızlar çatlatma iğnesi Jan sonucunu da etkiliyor mu yoksa sadece idrarını

canim ne yapiyorsn biz artik senle eylul ekim gibi yine konuyu canlandirirz bu aralar durgun benm sonbahar sonlara dogru bekliyorz tedaviyi bakalim kismet
merhaba canım nasılsın bayadır yazmadım ben memleketetimi geldim şuan da van dayım eylüle kadar burdayım inşallah burdan dönünce tekrar tedaviye başlayacağım inşallah seninde güzel haberlerini alırım burdan allah yardımcın olsun canım benim öptüm

Ben daha once yaşamadım ama okuduğum kadar ile ilk reglde gitmezse ikincide gider ama senin takvimin var hamile değil misin?
yok degilim canim dr kistten kaynakli klomen devam edemeyince inofolic verdinovulasyon testiyle bu ay onu deniyorum takvimide takip amacli yaptim ins. hamilelik olur egerki olmazsa bu adette gider ins.

Merhaba arkadaşlar..
Ben de klomen ve çatlatma iğne tedavisi gördüm..
Dün iğnenin 11. günü idi sabah test yaptım negatifti.
Bu öğlen test yaptım o hayalet denen pembe silik çizgiyi gördüm.
Umarım koyulaşır git gide.
İki gün daha tekrarlicam..
İnşallah gebeyimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…