Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar testlerime bakar mısınız?? Ovitrelle’den 4 gün sonra beta hcg kaç olur
6 şubatta rahime destek amaçlı ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Adet tarihim, 13 Şubat. Sizce bu değer kaç olmalı beta hcg 55,73 az mı? Yada iğne etkisi mi ? Adete 4 gün kaldı
İğneyi sana 30 ml enjekte ediliyor ve değer 1 ken 30 oluyor birden yüksek ihtimal gebelik var. Ama teyit etmek için bir kaç gün sonra tekrar test ver eğer düşüş varsa tutmamış olabilir. Umarım tutmuştur..
Kızlar Selamlar 12 şubatı 13 şubata bağlayan gece 00:30 da çatlama iğnesi yapıldı ve 14 şubattada aşılama yapıldı bugün yaptığım testte çok çok silik bir çizgi vardı sanırım iğne etkisini kaybediyor 2 gün sonra tekrar yapacağım eğer koyulaşma varsa gidip kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkarmı
Tabii ama aşılama için düşük doz gonalf vermesine rağmen fazla yumurta geliştiği için çoğul gebelikten düşük olabileceğini söyledi doktorum o yüzden yumurtaları toplatıp tüp bebeğe geçtik bunu kendim tercih ettim
İğneyi sana 30 ml enjekte ediliyor ve değer 1 ken 30 oluyor birden yüksek ihtimal gebelik var. Ama teyit etmek için bir kaç gün sonra tekrar test ver eğer düşüş varsa tutmamış olabilir. Umarım tutmuştur..