Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
verdiğin bilgiler için çok sağol canım
sağlıcakla kucagına al bebişini inşallahh :)

Teşekkür ederim canim. Ama bhcg sonucuma baktım şimdi 12.gun 69 çıkmış neyle karıştırdım bilmiyorum :) kusura bakma

Teşekkür ederim canim. Ama bhcg sonucuma baktım şimdi 12.gun 69 çıkmış neyle karıştırdım bilmiyorum :) kusura bakma

süpermiş ya demekki iğneden yaklaşık 44-48 saat sonra döllenme olmuş ve blastokist sanırım 4. gün rahme yerleşmiş ve hcg salgılamaya başlamış ki
12. gün ancak 50-70 arası çıkar
teşekkür ederim :)

Sonucları yollayamıyorum beceremedim burdan

canim bende mayista adetimin 3.gunu hastaneye gittim klomen verdi 7 gun kullandim gunde1 tane ondan sonra doktorum beni kontrole filan cagirmadi adet oldum cookk kan geldi agridan sancidan öldüm ve 1 hafta erken adet olmustum hep doktorun yuzunden ve doktorun yanina gittim durumu anlattım dalga gecer gibi adetin gecikince gel dedi bende dedim ki zaten adet oluyorum erken oldum dedim hic umursamadi resmen o yuzden doktorumu degistirdim ozele gidiyorum kendi klinigi var doktoruun gecen ay adetimin 3.gunu gittim alttan muayene etti sonra klomen verdi 5 gun ve gunde 1 tane ictim ondan sonra kontrole gittim insulin diye ince igne verdi gobekten 7 gun boyunca gunde yarım vurundum ondan sonra kontrole gittim bakti sol yumurtalik 20 mm sag 17 mm dedi catlatma ignesi ovitrelle verdi gecen hafta carsamba gunu igneyi vurundum gobekten aksamda iliski oldu ertesi gunde iliski oldu diger gunde iliski oldu yani 3 gun iliski oldu simdi beklemedeyim dun ignenin 8.gunuydu idrart testi yaptim silik cizgi bile cikmadi acaba tutmadi mi yani hamile degil miyim

Kizlaaaarrr lutfennn mesajima cevap verinnnn
Ben hiç çatlama iğnesi olmadim bilgim olsa vallaha paylaşırdım ama klomen banada yaramamıştı ama iğneler agdet dönemini etkilemedi kırmızıları gören e kadar beklemelisin valla herkeste etkileri başka oluyo bu ay bende altı gün göbekten oldum beklemedeyim bu üçüncü sefer hep hüsran oldu iki sefer umarım senin tutmuştur canim

Insallah canim

Kızlar çatlatma ignesinden 5 gün sonra adet olan varmı
Yok canim ben adet olmadim hatta 4 temmuzda igneyi vurundum 17 temmuz adet gunumdu ve 5 gun gecikmisti biraz heveslenmistim ama malesef adet oldum oyle canim simdi tekrar baslatti doktorum klomene bu sefer gunde 2 tane sabah ve aksam icecegim pazartesi kontrole gidecegim canim

sonucun ne oldu cnm bende bu igneden aldm dun vurdular
Tekrar klomen kullandim 5 gun gunde 2 tane sabah aksam ve gecen gun kontrole gittim yumurtalik olusmamis galiba doktor bisey goremedi ışte glifor diye seker ilaci verdi onu kullanıyorum her aksam 1 tane birde gobekten fosfomisin diye ince igne gobekten vermisti gunde yarim vurundum yarin kontrole gidecegim tekrardan bakalim ne diyecek

arkadaşlar çatlatma iğnesi kullanıp gebe kalanlar iğneyi göbekten mi koldan mı yaptırdınız? ikisinin arasında bi fark var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…