Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar merhaba konunun üstünden baya geçmiş ama bir şey sormak istiyorum. Çatlatma iğnesinin 13.günü test yaptım aşırı silik ince bi çizgi çıktı. 14.günü test yaptım hayalet varla yok arası çıktı. Bugün 15.günüm ve göğüslerim hassaslaştı uçları kaşınıyor. Bu durumu yaşayan oldu mu gebelik var mıdır sizce

Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun, inşallah sağlıcakla gelir bebişiniz, bende pscoluyum, 3 yıllık evliyim, hastalıktan ötürü reglerim hep düzensizdi, 98 kiloyu görmüştüm, şuan 75 kiloyu gördüm, gebelik hiç olmadı, En son 1 Aralıkta regl gördüm son 1 yıldır reglim tarihi tutmasa da kendiliğinden geliyor, Reglin 2.günü klomen ilacı kullanmaya başladım doktor kontrolünde, 10 gün kullandım,doktora kontrole gittiğimde 17 Aralık tarihinde Yumurta 21 cm olmuş, Ovitrelle iğnesi yaptırdım..3 gün her gün ilişki oldu..Şuan regl tarihlerim düzensiz olduğundan gelecek regl tarihimi kestiremiyorum, fakat iğne ile birlikte akıntı artışı, şişlik, bel ağrısı çok oldu, son iki gündür de göğüs hassasiyeti, hafif ağrı başladı..Test yapmam için ne kadar zaman beklemeliyim, şuan iğnenin 10.gunundeyim..Rica etsem deneyim ve bilgilerinizi aktarabilir misiniz çok yararı olur, tekrardan hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…