- 26 Mart 2018
- 180
- 79
- 48
- 40
Aminnnninsallah cnm bakalim bekliyorz yazin guzel haberler vermek nasip olsn bizlere :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnninsallah cnm bakalim bekliyorz yazin guzel haberler vermek nasip olsn bizlere :)
cn
bende sana yazacaktim cnm bugun kan testi yaptrdm sonuc negatif hcg 2 ciktipersb tup bebek doktorundan randevu almistm gitmeden baktrym istedm sonuc tahmin ettgm gibi oldu sen naptin?[/QUOTE canım tüp bebek yapmadan acaba bir kere asılama mı yapsan belki olur ha kıyamam yaaa çok üzgünüm bende birşey yapmadım doktora da gitmiyorum okullar tatil olunca memlekete gideceğim 2 ay orda kalırım gelince başlarım yine kısmet se canım yaa üzme kendini elbet allah yazmıştır vakti zamanı geldimi olur inşallah biraz daha sabret daha ne kadar olduki başlayalı canım sabırla bekle allah verir inşallah
Bayanlar bu sabah yine şiddetli adet ağrıları ile uyandım krem rengi sulu sonrasida seffaf bi akinti geldi bat a 4 gün var ovu tarihinden sonra ara ara oldu boyle sancim gogislerim acayip sisti bide yemek yiyorum sonrasinda yemedim sanki gibi aclik hissi bu gün yada yarın sabah test yapsam mı beklesemmi böyle şeyler yaşayan oldumu paylaşırsanız sevinirim meraktan catliycam![]()
Elinde test varsa yap canım stres yapma :))
Cvp için teşekkürler çıkan sonuç yanıltıcı olurmu ki simdiden??bat a3 kaldı ama alicam bugün 3,4 tane elimde yok inşallah pozitif görürüm rabbim isteyen herkese versin çok stres oldum valla meraktanElinde test varsa yap canım stres yapma :))
Cvp için teşekkürler çıkan sonuç yanıltıcı olurmu ki simdiden??bat a3 kaldı ama alicam bugün 3,4 tane elimde yok inşallah pozitif görürüm rabbim isteyen herkese versin çok stres oldum valla meraktan![]()
Yazarım buraya sonuclari 3 gün üst üste yaparim artık testi ben iyice yedim kafayi:)Beni de merakta bırakma sakın :))
Az önce yaptim negativ ı gördümYazarım buraya sonuclari 3 gün üst üste yaparim artık testi ben iyice yedim kafayi:)
Az önce yaptim negativ ı gördüm
Bugünde tansiyon düşük sanirsam ellerim bacaklarım titriyo neler oluyor cozemedim![]()
Sonuç değişir miki??Sabah ilk idrarla yap bakalım birde
Eveeet kırmızı kartı gördük bu sabah doktor yolu tekrar göründü hayırlısı hakkimizdabukadar ilaçtan sonra kötü oluyor insan
![]()
Inşallah rabbim isteyen herkese versin yarın yine doktoru ariycam bakalim bu ay nasıl bi tedavi bekliyor beni ilacın dozunumu yükseltir farklı bi ilacami başlar hep muammaPes etmek yok canım kafanı rahatlat ve devam et. İnşallah daha fazla bekletmez minnoşon seni
Inşallah rabbim isteyen herkese versin yarın yine doktoru ariycam bakalim bu ay nasıl bi tedavi bekliyor beni ilacın dozunumu yükseltir farklı bi ilacami başlar hep muamma![]()
Gonal iğne günde 75ml 5 günSen ne kullanmıştın kaç yum oluştu?
Gonal iğne günde 75ml 5 gün
2 yumurta 19mm 22mm endometriyomda iyiydi son kontrolde
Sonuç husran![]()
Himmm yaptırırız tabi bu tahlilin adı ne kanda baktiricaz sanırım ??Canım benimde senin gibiydi herşey normal ve çalışma olduğu halde döllenme olmuyordu. Sonra bayaa araştırdım bu sperm üretiminde ne gerekli acaba eşimden mi kaynaklı diye. Spermiyogramda iyi çıkıyordu ama baktım ki d vitamini ve b12 eksikliği dna hasarına neden oluyormuş. Bu vitaminler sperm üretiminde yapı taşıymış ve eşime tahlil yaptırdık ikisi de çok düşük çıktı.
Dahiliyeci dvit3 ampul ve b12 takviyesi verdi 3 ay sonra toparlanır ama 6 ay devam bunlara dedi. 3 ay sonra hamile kaldım ben.
Bence kendine de eşine de yaptır bu tahlilleri. Belki de boşuna hormon alıyorsun sende.
Himmm yaptırırız tabi bu tahlilin adı ne kanda baktiricaz sanırım ??
Normal ev doktoru yapiuomudur acaba hastaneyemi gitmek lazim??benimm kana baktılar birşey çıkmadı herşey normal bendemi yatırsam acaba??
Himmm yaptırırız tabi bu tahlilin adı ne kanda baktiricaz sanırım ??
Normal ev doktoru yapiuomudur acaba hastaneyemi gitmek lazim??benimm kana baktılar birşey çıkmadı herşey normal bendemi yatırsam acaba??