Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar merhaba, dün iğne olalı 12 gün oldu, test yaptım ikinci çizgi bayagı belli oldu. Bugün yine yaptım çizgi bayagı soluktu. Sizce iğnenin etkisi miydi dünkü çizgi.
evet cnm ignenin etkisidir benmde 12.gun oleydi bikac gun.sonra kan verdm cikmadi erken bakinca yaniltici oluyor en iyisi adete yakin yada gecikme olunca bakmak

evet cnm ignenin etkisidir benmde 12.gun oleydi bikac gun.sonra kan verdm cikmadi erken bakinca yaniltici oluyor en iyisi adete yakin yada gecikme olunca bakmak
Arkadaşlar bende bisey sorucam bu bahsettiğiniz çatlama iğnesimi?
Yoksa göbekten vurduğumuz iğnelermi?
Bende bu ay yumurta geliştirmek için 5 gün göbeğimden vurdum çatlama iğnesi yok buda aynı gündemi belli olur ?

Haklıymışsın canım bugün kan verdim negatif cıktı. Bi daha idrar testi yapıp hayal kurmicam

Haklıymışsın canım bugün kan verdim negatif cıktı. Bi daha idrar testi yapıp hayal kurmicam
adet olmassan 1 hafta sonra testi tekrarlarsn cnm hayal kuruyorz ama.her ihtimalide dusunmek.lazm allah bizlere guzel haberler vermeyi nasip etsin bende beklemedym ignenin 8.gunu bu ayda pek unudum yok

adet olmassan 1 hafta sonra testi tekrarlarsn cnm hayal kuruyorz ama.her ihtimalide dusunmek.lazm allah bizlere guzel haberler vermeyi nasip etsin bende beklemedym ignenin 8.gunu bu ayda pek unudum yok
Amin canım benim cümle kullarına hayırlı evlatlar nasip etsin. Doktorum birkaç güne adet olursun dedi. Bugün 14. Günümdü. Seninki hayırla sonuçlanır inşallah

Kızlar iğnenin kaçıncı günü adet olunuyor . En fazla kaç gün beklediniz

Slm ben çatlama iğnesi vurulmadim yumurta geliştirici vurulmustum beş gün ymrt 22mm di pazartesi carsamba çalışma dedi doktor 12. Gunu bulmadan kırmızıları gorcem gibi belirtilerim inşallah sen pozitifi gorursun

yumurtan iyi gelişmis.catlama.ignesine grek.kalmamis kac tane yumurtan olustu kaci buyudu peki? bu ayda sansimiza degilmis pes etmek yok

yumurtan iyi gelişmis.catlama.ignesine grek.kalmamis kac tane yumurtan olustu kaci buyudu peki? bu ayda sansimiza degilmis pes etmek yok
Iki tane yumurta oldu 19 mm 22 mm ama benim belirtiler bitti bel ağrım falan yok ani hareketlerde kasik batmam var umutlanıyorum ama hayırlısı i göğüs şişliğim bide iştahım çok açıldı nerdeyse kusana kadar yicem arkadaşa tansiyon düşüyo gibi oluyo 25 inde bi test yapicam bakalim hayirlisi olmazsa başa döneriz pes etmek yok

belli olmaz cnm belirtiler bazen adetle ayni oluyor bazen 0 belirti ama gununu bekle ins degerin yuksek cikar ben persb gunu tup bebek doktoruna gdiorm bugun baktrdm degerim 2 cikti bakalim bundan sora surec nasil olcak gonlune gore olsun tum bekleyenlerim

Aminnn insallah en kiss a zamanda müjdeli haberler alırız geçen ay klomenle 17.gun adet olmuştum bu ayda öyle sandim ama tabi kısmet bekliyorum ilaç etkisi kaç gun sürer bilmiyorummtest yapmaktanda korkuyom ama merakda ediyom hakkımızda hayırlısı mücadele devam

cnm catlama ignesi olmadgn icin yani su aralar gidisati etkileyen bi deger cikmaz hemde erken henüz adete yakin yap yada gununde ben gecen ay yaptgm gun adet oldum bazn sinir bozucu hal aliyor okadr ilac kullanmisken negatifi gormek

cnm catlama ignesi olmadgn icin yani su aralar gidisati etkileyen bi deger cikmaz hemde erken henüz adete yakin yap yada gununde ben gecen ay yaptgm gun adet oldum bazn sinir bozucu hal aliyor okadr ilac kullanmisken negatifi gormek
Aynen canimmburdaki arkadaşlardan çok okudum acele etmiycem normal şartlarda kaldıysam eyer 25 inde çıkar hesaplar öyle diyor bugun 21 i ben bi 5 gunndaha bekliycem yapicam 29 adet tarihim bisey olmazsa tekrar yapicam rabbim verir inşallah bu ay senide zorda bırakmasın rabbim canım tez zamanda inşallah dolar kucaklarimiz

insallah cnm bakalim bekliyorz yazin guzel haberler vermek nasip olsn bizlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…