Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhaba kızlar, Allah herkesi hayırlısıyla bebişine kavuştursun inşallah. Hamile olanlar da sağlıkla kucaklarina alsınlar Allah'ın izniyle.
Benim bugün iğneden sonraki 16. günüm. Adet olmadım. Belirtiler vardı aynı adet gibi, kasık ağrılarım vardı, sonra azaldı. Benim her adet migrenle gelir. Dün bütün gece ağrı ve mide bulantısı çektim. Bir şey varsa diye ilaç da içmedim. Çok fenaydi. Hala da mide bulantısı ve baş ağrısı var Hiçbir şey yiyemedim. İşe gidemedim. Test yaptım ve maalesef negatif Normalde adet günüm dündü ve doktorum iğne olduğun için gecikmeyecek, 10nunda adet olmazsan test yap demisti. Ama bugün negatif işte. Aradım doktoru gecikmemesi lazımdı. Cuma gününe kadar olmazsan kan testi yaptır dedi. Benim gibi iğneden sonra adet günü geçince negatif çıkan ama hamile olan var mı ki? Hala da hafif hafif kasık ağrılarım var. Şu baş ağrısı olmasa Bu arada bizim testlere göre bir sorunumuz yok. Sebepsiz yani. 8. ay bu ay.

evet canım benımde ıdrar yollarımda ıntap olmuş inşallah gecer dk veıgı fıtıl hamılelıktede kullanılıyormus aksı olsaydı kullanmazdım rıske atmazdım

evet canım benımde ıdrar yollarımda ıntap olmuş inşallah gecer dk veıgı fıtıl hamılelıktede kullanılıyormus aksı olsaydı kullanmazdım rıske atmazdım
anladım canım sende bol bol su iç bence çok sık ilişkiye girildiği için oldu diye düşünüyorum bu iltihabın tahriş oldu herhalde bende hafif kaşıntıda var

Evet canım Rabbim çok büyük benim iki gun geçti bu sabah test yaptim ve hamileyim.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Cok mutluyum inanamıyorum.

Caniimm.. Allah sağlıkla mutlulukla aldirsin kucağına inşallah!
Sen de mi 26'sında vurulmuştun iğneyi? Dün mü adet olman gerekiyordu? Benim de 2 gün geçti de, yani bugün 2. gün, negatif çıktı ama adet de yok

merhaba canım adet olmadıysan bence hala ümit var idrar testi yaptın sanırım bence kandada baktır

kızlar bişi merhaba benim perşembe çatlama iğnem yapıldı soldan yumurtladım ama gündüzleri sağ kasıgım agırıyo sadece ilişki sırasında sol kasıgımda agrı hissettim şimdide 2 gündür asırı gaz şikayetim var testi ne zaman yapmalıyım

iyiyim canım sen nasılsın? yok canım bende hiç akıntı olmadı. sadece yumurtalıklarım patlayacakmış gibi ağrıyor, durumum ümitsiz sanırım sanki adet sancısı...
bende iiyim cnm sğl hemen umudunu yitirme belki benim akıntım iltihaptandır seninki normaldir bilemiyorum

merhaba canım adet olmadıysan bence hala ümit var idrar testi yaptın sanırım bence kandada baktır
Öyle mi diyorsun.. Başka bir başlıkta da iğneden sonra 20. gün adet olanları okudum Adet günü geçti diye hemen umutlanmayin yazmışlar. Olsa çıkardı heralde yaa.. Napalım kısmet.. Teşekkürler canım

Of kızlar ya benim bu ay tabiri caizse yılan hikayesine döndü adetim geçeli 5 gün oldu iğnemin 19 günü her yerde de yazdım gerçi bana jel vermişti doktorum ve o jel kullananlar bilir beyaz olarak geri geliyor dün o kalıntıyla beraber kan gördüm jeli bıraktım durum şuki hala kanamam başlamadı şimdi hastahane den geliyorum test yaptırdım 0 çıktı yani yok ne oluyor anlamıyorum

merhaba hoşgeldin cnm doktoruna bi danışsaydın keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…