anladım canım sende bol bol su iç bence çok sık ilişkiye girildiği için oldu diye düşünüyorum bu iltihabın tahriş oldu herhalde bende hafif kaşıntıda varevet canım benımde ıdrar yollarımda ıntap olmuş inşallah gecer dk veıgı fıtıl hamılelıktede kullanılıyormus aksı olsaydı kullanmazdım rıske atmazdım
Evet canım Rabbim çok büyük benim iki gun geçti bu sabah test yaptim ve hamileyim.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Cok mutluyum inanamıyorum.
merhaba canım adet olmadıysan bence hala ümit var idrar testi yaptın sanırım bence kandada baktırCaniimm.. Allah sağlıkla mutlulukla aldirsin kucağına inşallah!
Sen de mi 26'sında vurulmuştun iğneyi? Dün mü adet olman gerekiyordu? Benim de 2 gün geçti de, yani bugün 2. gün, negatif çıktı ama adet de yok
aynı şekildeyiz canım 3 kasımda vurdum iğnemi ağrılar kramplar geçmeyen günler :)kızlar benımde 8 gunum bugu karnım felaket sekılde sıs sankı gaz var ve rahimim agrıyor normalmi acaba
tebrik ederim canım inşallah ben de birgün bu mutluluğu sizlerle paylaşabilirim :)Hamileyimmm kizlar.inşallah tüm isteyenlerin basina..
canım ne güzel ya burdan bu haberleri okuyunca moral oluyor bana da 8. günüm ve bu sayfa olmasa kendi kendimi yerdim sanırım :)Kasım ayı uğurlu geldi
Allah bekleyişlerini güzelliklerle ve hayırlarla sonuçlandrsn inşallah canımcanım ne güzel ya burdan bu haberleri okuyunca moral oluyor bana da 8. günüm ve bu sayfa olmasa kendi kendimi yerdim sanırım :)
hoşgeldin cnm nasılsıntebrik ederim canım inşallah ben de birgün bu mutluluğu sizlerle paylaşabilirim :)
iyiyim canım sen nasılsın? yok canım bende hiç akıntı olmadı. sadece yumurtalıklarım patlayacakmış gibi ağrıyor, durumum ümitsiz sanırım sanki adet sancısı...hoşgeldin cnm nasılsınbenim bugün sarı akıntım var sendede oluyomu
bende iiyim cnm sğl hemen umudunu yitirme belki benim akıntım iltihaptandır seninki normaldir bilemiyorumiyiyim canım sen nasılsın? yok canım bende hiç akıntı olmadı. sadece yumurtalıklarım patlayacakmış gibi ağrıyor, durumum ümitsiz sanırım sanki adet sancısı...
inşallah seninkisi bir hamilelik işaretidir :) dualarım hepimizebende iiyim cnm sğl hemen umudunu yitirme belki benim akıntım iltihaptandır seninki normaldir bilemiyorum
Öyle mi diyorsun.. Başka bir başlıkta da iğneden sonra 20. gün adet olanları okudummerhaba canım adet olmadıysan bence hala ümit var idrar testi yaptın sanırım bence kandada baktır
merhaba hoşgeldin cnm doktoruna bi danışsaydın keşkeOf kızlar ya benim bu ay tabiri caizse yılan hikayesine döndü adetim geçeli 5 gün oldu iğnemin 19 günü her yerde de yazdım gerçi bana jel vermişti doktorum ve o jel kullananlar bilir beyaz olarak geri geliyor dün o kalıntıyla beraber kan gördüm jeli bıraktım durum şuki hala kanamam başlamadı şimdi hastahane den geliyorum test yaptırdım 0 çıktı yani yok ne oluyor anlamıyorum
Haklısın canım ben arayayım doktoru kafam allak bullak acaba geç döllenmemi diyorum sen nasılsınmerhaba hoşgeldin cnm doktoruna bi danışsaydın keşke
Aradım canım hamile olma ihtimalin az 6 gün geçtiğine göre jel gecikme yapar dedi bekleyeceğim artık ama çok sinir bozucumerhaba hoşgeldin cnm doktoruna bi danışsaydın keşke
merhaba cnm ben iyiim bende bekliyorum işte iğne olalı 7. günüm bana jel hiç vermedi kullanmadım hiç şartmıymış niye verdikiHaklısın canım ben arayayım doktoru kafam allak bullak acaba geç döllenmemi diyorum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?