hamıleyım derken catlatma ıgnesı ıle cnm gozun aydınHamileyimmm kizlar.inşallah tüm isteyenlerin basina..
Canım allah razı olsn rabbim herkese nasip etsn. Normalde bugun adet olmam gerekiyodu bugun yine yaptm ıkı cizgi çıktı adet gununden birz daha gcsin daha belirgn olur heralde. Allah cok buyuk yeterki ol desinCanım Hayırlı olsun. Benimde 15.günüm dun adet ağrılarım oldu ama gelmedi. Bugün de bekliyorum sanırım gelecekler. Yapmadım ağrım olunca. Inşallah gelmez benim adetim senin gibi olurum. 25 ekimde mi igne vurulmuştun ?
İlk defa kullandım ığneden iki gün sonra kasık sancılarım basladı asırı derecede akıntım vardı halszdm tuhaftı yanı :)gözünaydın canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş.ovitrella yı ilk defamı kullandın belirtilerin oldumu
Evet canım Rabbim çok büyük benim iki gun geçti bu sabah test yaptim ve hamileyim.Canım allah razı olsn rabbim herkese nasip etsn. Normalde bugun adet olmam gerekiyodu bugun yine yaptm ıkı cizgi çıktı adet gununden birz daha gcsin daha belirgn olur heralde. Allah cok buyuk yeterki ol desin
Klomen ve ovitrelle canım ilk tedavimdi
gözünaydın canım bak adet olcam diyodunEvet canım Rabbim çok büyük benim iki gun geçti bu sabah test yaptim ve hamileyim.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Cok mutluyum inanamıyorum.
Evet canım Rabbim çok büyük benim iki gun geçti bu sabah test yaptim ve hamileyim.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Cok mutluyum inanamıyorum.[/QUOTE
Sende miii cok sevindim.. Hadi hsyirli olsun. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. Sizde vi sorun varmuydi sebepsiz i.fertilitemiydi ?
Sağol canım. Tipki ad agrisi olunca adet günü çok korktum. Ve sivilcelerim var çok çok su an.gözünaydın canım bak adet olcam diyodun
gözünaydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin ne çok hamilemiz oldu ne mutluHamileyimmm kizlar.inşallah tüm isteyenlerin basina..
iğneden sonra kaçıncı günü test yaptın bide başka ne gibi belirtilerin vardı cnmSağol canım. Tipki ad agrisi olunca adet günü çok korktum. Ve sivilcelerim var çok çok su an.
saol canım cevabn içinn yarın 14. gün zaten tekrar test yapıcam kendimi hala çok kaptırmadım kimseye de söylemedim bakalm hala sabırla bekliyorum....
Evet canım Rabbim çok büyük benim iki gun geçti bu sabah test yaptim ve hamileyim.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Cok mutluyum inanamıyorum.[/QUOTE
Sende miii cok sevindim.. Hadi hsyirli olsun. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. Sizde vi sorun varmuydi sebepsiz i.fertilitemiydi ?
Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Cok mutluyum inanamıyorum.
merhaba canım benimde 9 gün var 20 sinde bat sen iğneni ne zaman oldun ben geçen salıkızlra 8 gun kaldı regle bakalım hıc belırtım yok ama son 3 gundur cok agrım var kasıklarımda bakalım hayırlısı umudum yok aslında bakalım rabbım ısteyen herkezın yuzunu guldursun amınn ecmainnn
bence pazartesinden önce yapma derim senin akıntın varmıcanım bende gecen pazartesı oldum adetın 12 gunu vuruldu ıgnem nezaman yapsam testı blmıyorum ama beklerım sanırım adet gunune kadar canım benımde 20 kasım adet gunum
benimde idrar yollarımda iltihap oldu ilaç kullanıyorum bol bol su içiyorum senindemi idrar yolllarındaydı cnmakıntım vardı ama bnım ıntahap olmus doktor fıtıl verdı 3 tane dun sonuncusunu kullandım oyuzden yok akıntım canım bakalım beklerım ben adet gunune kadar zaten hayırlısı ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?