• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
[QUOTE="nurduaa, post: 37719607, member: 460781"hamileyım derken catlatma ıgnesı ıle cnm gozun aydın[/QUOTE]

Tedaviyle ilk iki klomen catlatma ignesiyle.bu ucuncu doktor degistirdim o sadece klomen verdi ve bu ay hamile kaldim.doktor catlatma iğnesibiyolojik acidAn cçok önemli değil demisti

Canım Hayırlı olsun. Benimde 15.günüm dun adet ağrılarım oldu ama gelmedi. Bugün de bekliyorum sanırım gelecekler. Yapmadım ağrım olunca. Inşallah gelmez benim adetim senin gibi olurum. 25 ekimde mi igne vurulmuştun ?
Canım allah razı olsn rabbim herkese nasip etsn. Normalde bugun adet olmam gerekiyodu bugun yine yaptm ıkı cizgi çıktı adet gununden birz daha gcsin daha belirgn olur heralde. Allah cok buyuk yeterki ol desin
Klomen ve ovitrelle canım ilk tedavimdi

gözünaydın canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş.:KK49::KK49: ovitrella yı ilk defamı kullandın belirtilerin oldumu
İlk defa kullandım ığneden iki gün sonra kasık sancılarım basladı asırı derecede akıntım vardı halszdm tuhaftı yanı :)

Canım allah razı olsn rabbim herkese nasip etsn. Normalde bugun adet olmam gerekiyodu bugun yine yaptm ıkı cizgi çıktı adet gununden birz daha gcsin daha belirgn olur heralde. Allah cok buyuk yeterki ol desin
Klomen ve ovitrelle canım ilk tedavimdi
Evet canım Rabbim çok büyük benim iki gun geçti bu sabah test yaptim ve hamileyim.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Cok mutluyum inanamıyorum. :anneadayı:

Evet canım Rabbim çok büyük benim iki gun geçti bu sabah test yaptim ve hamileyim.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Cok mutluyum inanamıyorum. :anneadayı:[/QUOTE
Sende miii cok sevindim.. Hadi hsyirli olsun. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. Sizde vi sorun varmuydi sebepsiz i.fertilitemiydi ?

Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Cok mutluyum inanamıyorum. :anneadayı:[/QUOTE
Sende miii cok sevindim.. Hadi hsyirli olsun. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. Sizde vi sorun varmuydi sebepsiz i.fertilitemiydi ?

kızlra 8 gun kaldı regle bakalım hıc belırtım yok ama son 3 gundur cok agrım var kasıklarımda bakalım hayırlısı umudum yok aslında bakalım rabbım ısteyen herkezın yuzunu guldursun amınn ecmainnn

kızlra 8 gun kaldı regle bakalım hıc belırtım yok ama son 3 gundur cok agrım var kasıklarımda bakalım hayırlısı umudum yok aslında bakalım rabbım ısteyen herkezın yuzunu guldursun amınn ecmainnn
merhaba canım benimde 9 gün var 20 sinde bat sen iğneni ne zaman oldun ben geçen salı

canım bende gecen pazartesı oldum adetın 12 gunu vuruldu ıgnem nezaman yapsam testı blmıyorum ama beklerım sanırım adet gunune kadar canım benımde 20 kasım adet gunum

canım bende gecen pazartesı oldum adetın 12 gunu vuruldu ıgnem nezaman yapsam testı blmıyorum ama beklerım sanırım adet gunune kadar canım benımde 20 kasım adet gunum
bence pazartesinden önce yapma derim senin akıntın varmı

akıntım vardı ama bnım ıntahap olmus doktor fıtıl verdı 3 tane dun sonuncusunu kullandım oyuzden yok akıntım canım bakalım beklerım ben adet gunune kadar zaten hayırlısı ınsallah

akıntım vardı ama bnım ıntahap olmus doktor fıtıl verdı 3 tane dun sonuncusunu kullandım oyuzden yok akıntım canım bakalım beklerım ben adet gunune kadar zaten hayırlısı ınsallah
benimde idrar yollarımda iltihap oldu ilaç kullanıyorum bol bol su içiyorum senindemi idrar yolllarındaydı cnm

Back