- 28 Ocak 2014
- 99
- 47
- 23
Inşallah canım. Dualarim sizinleTebrik ederim canım bizde dua edin. En kısa zamanda bizde çift çizgi görürüz inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım. Dualarim sizinleTebrik ederim canım bizde dua edin. En kısa zamanda bizde çift çizgi görürüz inş.
Ignenin 16 . Gunu yaptım canım. Sadece belirtim bel ağrım var. Sivilcem dahi butun adet belirtilerini yaşadım ve ağladım üzüldüm. Olmadı sandım ama çok şükür hamileyim.iğneden sonra kaçıncı günü test yaptın bide başka ne gibi belirtilerin vardı cnm
Dualarim sizinle canım. SağolasınTebrik ederim canım bizde dua edin. En kısa zamanda bizde çift çizgi görürüz inş.
25 inde vuruldum canım . Pazar olmam gerekiyordu olmadım. Testi bugün yaptim. Amin canım inşallah. Rabbim sizlere de nasip etsinCaniimm.. Allah sağlıkla mutlulukla aldirsin kucağına inşallah!
Sen de mi 26'sında vurulmuştun iğneyi? Dün mü adet olman gerekiyordu? Benim de 2 gün geçti de, yani bugün 2. gün, negatif çıktı ama adet de yok![]()
İyiki vermemiş canım bak benim adetim gecikti bu jel progesteron içeriyormuş bebeğin tutunması içinmişmerhaba cnm ben iyiim bende bekliyorum işte iğne olalı 7. günüm bana jel hiç vermedi kullanmadım hiç şartmıymış niye verdiki
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşDualarim sizinle canım. Sağolasın
Amin canım sağol inşallahTebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inş
Amin canım. Teşekkür ederim. Benim dün olmam gerekiyordu, bugün yaptım ama negatif. Bekliyeyim bakalım. Hayırlısı25 inde vuruldum canım . Pazar olmam gerekiyordu olmadım. Testi bugün yaptim. Amin canım inşallah. Rabbim sizlere de nasip etsin
tebrik ederim canım inşallah ben de birgün bu mutluluğu sizlerle paylaşabilirim :)
Evet canım Rabbim çok büyük benim iki gun geçti bu sabah test yaptim ve hamileyim.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Cok mutluyum inanamıyorum.![]()
Sağol canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Duam sizlerle.Tebrikler canim.. Seninle ayni gun olmustuk igneyi.. Darisi basimiza insallah.
Benim de bugun 3. Gunumdu. Dr.a gittim. Kist falan olusmamis gayet iyigordu. Bugun yine sivi biraz fazlaydi. Klomene basladik yine. Haftaya sali gidecegim kontrole. Bu ay asilama deneyecegiz. hayirlisi bakalim. Nasip olan geliyor. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin sana da.
merhabalar iğne olmuşsun hayırlı haberler verirsin inş. bende geçen salı oldum bekliyorum nasipmerhaba arkadaşlar. benim yumurtam da bugün 21,5 mm olmuş. dr çatlatma iğnesi verdi. bugün yap dedi. ben de dr dan bi saat sonra falandı yaptırdım pregnyl 5000. çarşamba perşembe özellikle hatta bu hafta arttırın ilişki sayısını dedi. esrofem vermişti bana geçen hafta ona devam et dedi. artı progestan verdi vajinal yoldan günde 2 kez, adetini geciktirebilir ilaç bittikten sonra 4-5 gün sonra hala olmadıysan gel test yapalım dedi. cmt başlayacam ilaca, 15 günlük. 5 gün var. yani 25 gün bekleyecem ben. ama çok heyecanlı nasıl zaman geçecek bilemiyorum. sürekli kendimi dinliyorum bi de ya yok akıntı mı geldi yok kasığım battı mı sancı mı yaptı. umarım en kısa zamanda mutlu haberler alırız hepimiz. ş 25 gün için kendime bi şeyler bulmalıyım oyalanacak :)) kitsp okuom bol bol ama :)
olumlu sonuç alan birilerini duymak ya da görmek ne kadar güzel hissettiriyor... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... ilk ovitrelle miydi yoksa daha önce kullandınız mı?Ovitrelleden sonra 15ci gün ve hamileyim :) Eki Görüntüle 1298128 rabbim herkese nasip etsin inşallah
merhabalar iğne olmuşsun hayırlı haberler verirsin inş. bende geçen salı oldum bekliyorum nasip![]()
iğneden sonra 11. günümdü az önce yaptım bi idrar testi, tek çizgi((((((((((
bencede erken daha olsada idrarda çıkmaz hemen moralini bozmaiğneden sonra 11. günümdü az önce yaptım bi idrar testi, tek çizgi((((((((((
inşallah kızlar yaaa, offf çok stresliymiş bu beklemek... sanırım sonuç olumsuz olursa baya üzülücem onu anladım![]()