Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
merhaba cnm iğneden sonramı bir kere doktor söylemedimi sık ilişki diye
valla canım 36 saat ve sonrakı 24 saat dedı ama ben sadece 36 saatı degerlendırdım nasıp artık dun e kadar kasık agrım vardı artık ara ara var ve cok karnım şiş nasıpn artık zaten dahada gıtmeyecegım nasıbımde varsa elbet olur

benimde iğneden sonra 8 .günüm canım biz iğne olduğum gün dahil üç gün peşpeşe yaptık bakalım tabiki kısmet bende gitmeyi düşünmüyorum

benim 6 . oldu canım ewt bırakmayı düşünüyorum senin kaçncı
benim ilk iğnem canım bazı yerlerde 4 kere denenir en fazla deniliyor benim doktorum da bana 3 kere deneyeceğiz dedi 3 ay içinde hamile kalacaksın dedi ne neye göre dediyse ben de dr değiştirmeyi düşünüyorum

merhabalar bebek kokusuna hasret arkadaşlar ilk aşılamam 10.11.2014 pazartesi yapıldı eşimde sperm hareketsizliği ve morfoloji sorunları vardı aşılama işlemini yapılırken spermlerin hareketliliği % 55 denildi sizlere sorum bu durumda olan var mı böyle olupta hamile kalan yoksa neden bize bu kadar ilaçlar verip aşılama yapıyorlar

Herkese merhaba,
Günlerdir sizin yazdıklarını okuyup bi gülüp bi ağlıyorum. bende 3 yıllık evliyim. 1 buçuk senedir bebek istiyoruz ama olmadı bu ay ilk kez doktora gittim. ilk gittiğimde bir haftalık gecikmeyle gittim. evde test yaptım negatif belki kanda çıkar dedik doktora gittik çıkmadı maalesef . 24 mm kitle var dedi yıkıldım. Geçen yıl aralıkta kist rüptürüyle iç kanama yüzünden ameliyat olmuştum. söktürücü verdi o gün hastalandım. Klomene başladık. Burda okuduklarımdan sonra korkuyla gittim doktora. Tam 4 tane yumoşum olmuş bi tanesi 20 mm biri 15 mm dedi diğerlerini söylemedi. Cuma günü çatlatma iğnesi olucam. Perşembe Cumartesi Pazartesi çalışın dedi :) sabırsızım heyecanlıyım ne kadar uzun geliyor bu 14 gün anlatamam.

biz senle aynı gün olmuşuz iğneyi geçen salı 4 ünde ,takipteyim canım seni test falan yaparsan haber ver mutlaka olurmu ?
tamam canım test yaparsamda salı günü düşünüyorum senin kaçıncı iğnen iğneden sonra ne gibi şeyler hissttin akıntın falan oldumu

hoşgeldin canım aramıza yumurtaların maşallah ne çok olmuş cumaya niye bekletiyoki diğerleri için mi 20 mm tam iğnelik
hayırlı sonuçlar alırsın inş.

hoşgeldin canım aramıza yumurtaların maşallah ne çok olmuş cumaya niye bekletiyoki diğerleri için mi 20 mm tam iğnelik
hayırlı sonuçlar alırsın inş.

20 mm çatlama üzere dedi... sanırım diğerleri için bekletiyor bende pek soramadım heyecandan.Ben klomen kullanıp tek yumoş oluşmayan hikayeler okuyunca çok stresliydim. 4 yumoş duyunca havalara uçtum.Sormak gelmedi aklıma

tamam canım test yaparsamda salı günü düşünüyorum senin kaçıncı iğnen iğneden sonra ne gibi şeyler hissttin akıntın falan oldumu
benim ilk iğnem bu arada 8 yaşında kızım var benim doğal yoldan 6 aylık deneme sonucu 31 yaşındayım senin ilk olacak sanırım .İğnenin ertesi günü hafif kramp tarzı ağrım oldu ama akıntı falan hissetmedim halbuki yumurta çatlarken akıntı olur diye ummuştum .O zaman dayanabilirsem bende salıyı bekleyip beraber yapalım sonucuda haber edelim birbirimize burdan :)

tamam canım beraber yapalım benim 6 .iğnem çocukda 3. olcak inş. benim akıntım oldu bide iğne olduğum günlerde belim çok ağrıdı hangi şehirdesin cnm sen

tamam canım beraber yapalım benim 6 .iğnem çocukda 3. olcak inş. benim akıntım oldu bide iğne olduğum günlerde belim çok ağrıdı hangi şehirdesin cnm sen
tamam o zaman salı gününe sözleşiyoruz daha önce yapmak yok bak ama ona göre ne kaldıki zaten salıya şurda bugünü sayma perşembe,cuma,cumartesi,pazar,pazartesi 2 çocuğun var 3. olcak demek ee peki tedavisizmiydi hamileliklerin?ben şu an Tekirdağ-Çorludayım ama evim istanbulda , işyeri açtık 3 ay oldu Çorludayız ,haftasonları İstanbula gidip geliyorum sen nerelisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…