- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
Canım bugün iğnemin 18 günü jel kullanıyorum demiştim ya muhtemelen o yüzden gecikmiş bugün 4 gün gecikmeyle adet oldum jel beyaz bir şekilde geliyordu bugün okulda baktım beyazlıklarda kan var yıkıldımamin canım Allah razı olsun sen nasıl oldun varmı bi gelişme
hadi ya üzüldüm canım ya malesef dua etmekden başka bişe gelmiyo elimizden Rabbim en kısa zamanda nasip eder inş. kaçıncı kullanmandı iğneyi ilk miCanım bugün iğnemin 18 günü jel kullanıyorum demiştim ya muhtemelen o yüzden gecikmiş bugün 4 gün gecikmeyle adet oldum jel beyaz bir şekilde geliyordu bugün okulda baktım beyazlıklarda kan var yıkıldım
Evet canım ilk ti ama 16 aydır bekliyoruzhadi ya üzüldüm canım ya malesef dua etmekden başka bişe gelmiyo elimizden Rabbim en kısa zamanda nasip eder inş. kaçıncı kullanmandı iğneyi ilk mi
Canım Hayırlı olsun. Benimde 15.günüm dun adet ağrılarım oldu ama gelmedi. Bugün de bekliyorum sanırım gelecekler. Yapmadım ağrım olunca. Inşallah gelmez benim adetim senin gibi olurum. 25 ekimde mi igne vurulmuştun ?Ovitrelleden sonra 15ci gün ve hamileyim :) Eki Görüntüle 1298128 rabbim herkese nasip etsin inşallah
canım inşallah kısa zamanda iyileşirsin. bende ağrılar devam ediyor çok batma var yumurtalıklarımda. belirtiler için erken değil mi sence? sende var mı belirtiler? çok stresli bir olay yaAllah razı olsun canım çok şükür daha iyyim ilaç verdi onu içiyorum bol bol da su iç dedi sen nasılsın varmı bi belirti falan
sğl cnm benim bende ağrı kalmadı acaba geçmi çatladı senin yumurtan belkide seninki tutmuştur ondandır ağrılarcanım inşallah kısa zamanda iyileşirsin. bende ağrılar devam ediyor çok batma var yumurtalıklarımda. belirtiler için erken değil mi sence? sende var mı belirtiler? çok stresli bir olay ya
Bugün 15 gün canım. Dun adet ağrılarım oldu gelecek diye test yapmıyorum. Bekliyorum. Gelecek gibi gelmese keşkeinsAllah hamilesindo.canim senin ovitrelle kullanali kac gun olfu ki test falan yaptin mi ? Duamdasin..
bilmiyorum ki canım hayırlısı olur inşallah ne zaman test yapalım 15. gün mü? ilacın etkisi ne zaman geçer ki?sğl cnm benim bende ağrı kalmadı acaba geçmi çatladı senin yumurtan belkide seninki tutmuştur ondandır ağrılar
13. gün öğrenenler var canım bilmiyorumki sen benden bir gün öncesin önce sen yap sonra benbilmiyorum ki canım hayırlısı olur inşallah ne zaman test yapalım 15. gün mü? ilacın etkisi ne zaman geçer ki?
bugun igneden.sonra 13. gun ben cesaretimi topladim ve test yaptim ikinci cizgi silikten biraz daha belirgin ciktiiiiiii..... ilacin etkisi gecmistir di miiiiii hamilemiyim seviymmi napimm bilemedm beynm uyustu suann...
ben ilk aşılamamda çatlama iğnesinin olduğu gün itibari ile her gün test yaptım. Çatlama iğnesi olan gün ve sonraki 4 gün 2. çizgi kıpkırmızı çıktı ve 12. güne doğru silindi. 13. gün çizgi falan kalmadı. Etkisi 12 gün civarı .. 16. gününü bekle canım. İnşallah hamilesindir.
normal canım benim de öyle olmuştu ve okuduğumda başkalarında da aynı belirtileri okudum..kızlar benımde 8 gunum bugu karnım felaket sekılde sıs sankı gaz var ve rahimim agrıyor normalmi acaba
hmılemısın cnm sen catlatma ılmısaol canım cevabn içinn yarın 14. gün zaten tekrar test yapıcam kendimi hala çok kaptırmadım kimseye de söylemedim bakalm hala sabırla bekliyorum....
galiba hamileyim canım yarın kesinleşicek ama inşallah öyleyimdir..:) evet catlatma ilehmılemısın cnm sen catlatma ılmı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok sevındım nasıldı bır anlatırmsın bak sımdı benım karnım cok sısı rahımımde agrım var 8 gunum bugungaliba hamileyim canım yarın kesinleşicek ama inşallah öyleyimdir..:) evet catlatma ile
normal canım iğneden sonra 4 5 gün batmalar ağrılar oldu bende de sonra azaldı 8. güne kadarda hiçbisey yoktu 8 günü dahil yeniden ara ara sancılar falan oldu ama aşırı değil şişkinlik ve gazda vardı.. normal bunlar çok kafaya takma daha erken belirtiler için falan oluruna bırak akışına bırak kendini çok dinleme:) gerçi insanın elinde olmuyo kendimden biliyorum ama rahat ol olabildiğin kadar:)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok sevındım nasıldı bır anlatırmsın bak sımdı benım karnım cok sısı rahımımde agrım var 8 gunum bugun
aynen cnm suan aynı benı tarıf ettın benım batmalrım egılınce falan cok oluyor dedugun gıbı oldu kadar olmadıgı kader ne duyelımmmnormal canım iğneden sonra 4 5 gün batmalar ağrılar oldu bende de sonra azaldı 8. güne kadarda hiçbisey yoktu 8 günü dahil yeniden ara ara sancılar falan oldu ama aşırı değil şişkinlik ve gazda vardı.. normal bunlar çok kafaya takma daha erken belirtiler için falan oluruna bırak akışına bırak kendini çok dinleme:) gerçi insanın elinde olmuyo kendimden biliyorum ama rahat ol olabildiğin kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?