- 6 Ekim 2014
- 223
- 204
- 133
- 40
Canim progestan mı gecikme yaptı yada gecikmişmiydi ben de kullanıyorum progestan içeren jel adetimi 3 gün geçti acaba o mu gecikme yaptı
Anladım canım yarın benimde iğneden sonraki 18 günüm ben jel kullanıyorum o yaptı gecikmeyi diye düşünüyorum 14 gün idrar testi yaptım negatif ama çıkmayabilir dediler ben de adet belirtisi de yok arada bir karnım ağırıyor sabahları da göğüslerim hassas o kadarEvet canım o yapmıştır. Benim tam adet günümde leke gelmeye başladı. Ben bekledim adet olucam diye bu arada da ilaçlarımı alıyorum. Igneden sonraki 15.gunde idrarda çıkmadı. Güvenmedim ekledim.varsa diye ilaçları almaya devam ettim.3 gün sonrada kanda baktırdim. Çıkmayın ca ilaçları bıraktım ertesi gün oldum. Sen bence kanda baktım eğer yoksa ilacın bir hükmü de yok. Progestan döllenme yumurtanın tutunma sıni sağlıyor.
aynen benimde yarın 6.günüm nasip kısmetbenim de ovitrelle sonrası 8. günümsabırsızlıkla bekliorum...
amin canım Allah razı olsun sen nasıl oldun varmı bi gelişmeÇok geçmiş olsun canım rabbim şifanı versin
Allah razı olsun canım çok şükür daha iyyim ilaç verdi onu içiyorum bol bol da su iç dedi sen nasılsın varmı bi belirti falançok geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?
merhaba canım ben çektirmiştim anastezili hiç bişe duymuyosun korkmaYok canım cuma günü kanda bakyiririm çıkmadı kullandığım ilaçları progestan la estrofem i bıraktım ertesi gün yani dün oldum adet. Yarın 3. Günü Dr gidicem tekrar. Rahim filmi isteyebilir. Çektiren var mı ben çok korkuyorum
gözünaydın canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş.Ovitrelleden sonra 15ci gün ve hamileyim :) Eki Görüntüle 1298128 rabbim herkese nasip etsin inşallah
günaydın benimde altıncı günüm aynı gün olmuşuz iğneyi hadi hayırlısıaynen benimde yarın 6.günüm nasip kısmet
insAllah hamilesindo.canim senin ovitrelle kullanali kac gun olfu ki test falan yaptin mi ? Duamdasin..Inşallah bu ay ki tedavi süreciniz iyi geçer.
Benim 27 . Günümdeyim. Sarı akıntım var. Ve hala bi şey hissetmiyorum. Sadece yine hüsrana ugramaktan korkuyorum. Dr iki gün geçince gel demişti. Umarım hasta olmam.
Benim için dua edin olur mu? Ve tabii tüm bebek isteyenler için
inş. hamilesindir canım istersen bide kanda baktırbugun igneden.sonra 13. gun ben cesaretimi topladim ve test yaptim ikinci cizgi silikten biraz daha belirgin ciktiiiiiii..... ilacin etkisi gecmistir di miiiiii hamilemiyim seviymmi napimm bilemedm beynm uyustu suann...
insallah canimmmm 15. gunde yani yarindan sonra kanda baktiririm diye dusundum.. yarn sabah yine.kendim test yapar bakarm:) erken mi yaptim testi bilemedm allah kimsenin umutlarini bosa cikarmasinnnn:)inş. hamilesindir canım istersen bide kanda baktır
bugun igneden.sonra 13. gun ben cesaretimi topladim ve test yaptim ikinci cizgi silikten biraz daha belirgin ciktiiiiiii..... ilacin etkisi gecmistir di miiiiii hamilemiyim seviymmi napimm bilemedm beynm uyustu suann...
Tebrik ederim canım. Darısı bizim başımıza inş.Ovitrelleden sonra 15ci gün ve hamileyim :) Eki Görüntüle 1298128 rabbim herkese nasip etsin inşallah
merhaba canım ben çektirmiştim anastezili hiç bişe duymuyosun korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?