Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canim progestan mı gecikme yaptı yada gecikmişmiydi ben de kullanıyorum progestan içeren jel adetimi 3 gün geçti acaba o mu gecikme yaptı

Evet canım o yapmıştır. Benim tam adet günümde leke gelmeye başladı. Ben bekledim adet olucam diye bu arada da ilaçlarımı alıyorum. Igneden sonraki 15.gunde idrarda çıkmadı. Güvenmedim ekledim.varsa diye ilaçları almaya devam ettim.3 gün sonrada kanda baktırdim. Çıkmayın ca ilaçları bıraktım ertesi gün oldum. Sen bence kanda baktım eğer yoksa ilacın bir hükmü de yok. Progestan döllenme yumurtanın tutunma sıni sağlıyor.

Anladım canım yarın benimde iğneden sonraki 18 günüm ben jel kullanıyorum o yaptı gecikmeyi diye düşünüyorum 14 gün idrar testi yaptım negatif ama çıkmayabilir dediler ben de adet belirtisi de yok arada bir karnım ağırıyor sabahları da göğüslerim hassas o kadar

bu ankette 11. gunden itibaren pozitifi gorenler cogunlukta e nasil.oluyo ignenin etkisi geciyomu o zaman 15 gun surmuyo mu yarn 13. gun bi test yapim bi yapmiym diye gelgitler yasiyorum napsam ki

merhaba canım ben çektirmiştim anastezili hiç bişe duymuyosun korkma

insAllah hamilesindo.canim senin ovitrelle kullanali kac gun olfu ki test falan yaptin mi ? Duamdasin..

Benim adet tam gelmedi bu ay hep.kahve kahve geliyor icim rahat etmedi acile gittim kan testi yaptirdom 1.20 cikti adetim niye boyle oldu anlamadim ..

bugun igneden.sonra 13. gun ben cesaretimi topladim ve test yaptim ikinci cizgi silikten biraz daha belirgin ciktiiiiiii..... ilacin etkisi gecmistir di miiiiii hamilemiyim seviymmi napimm bilemedm beynm uyustu suann...

bugun igneden.sonra 13. gun ben cesaretimi topladim ve test yaptim ikinci cizgi silikten biraz daha belirgin ciktiiiiiii..... ilacin etkisi gecmistir di miiiiii hamilemiyim seviymmi napimm bilemedm beynm uyustu suann...
inş. hamilesindir canım istersen bide kanda baktır

Bence hamilesin. Kanda baktırdim kesin çıkar. Hayırlı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…