Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
bugun igneden.sonra 13. gun ben cesaretimi topladim ve test yaptim ikinci cizgi silikten biraz daha belirgin ciktiiiiiii..... ilacin etkisi gecmistir di miiiiii hamilemiyim seviymmi napimm bilemedm beynm uyustu suann...
Oooo hadi hayirlisi cok sevindim bence hemen.git kanda baktir bekleme.. Buyuk ihtimalle hamilesin.. Ben 10. Gun test yaptim silik bile cikmadi igne etkisi yoktur... İlk denememiydi ?

Oooo hadi hayirlisi cok sevindim bence hemen.git kanda baktir bekleme.. Buyuk ihtimalle hamilesin.. Ben 10. Gun test yaptim silik bile cikmadi igne etkisi yoktur... İlk denememiydi ?

2. klomen kullanısımdı ama ilk kez iğne olmustum bu ay:) stresten mi heyecandan mı belim daha çok ağrımaya başladı.. bugün gidemem hastaneye canm yarın gideym :)

olsun 6 deneme çok değil yıllarca deneyenler var... bence moral çok önemli ben kimseye anlatmadım hastalığımı sürekli sorup hatırlatmasınlar diye ve hergün yarım saat mutlaka yürüdüm kulaklıkları takıp.. hem müzik hem spor ruhu besliyor resmen ve vucudunun organlarının işlediğini hissediyosun.. ve incir kürü diye bisey duymustum burda ama okumadım içeriğini sadece sabah kalkınca bi tane kuru incir yedim o kadar... :) eğer imkanın varsa denemeye calış bunları

canım ben çalışyorum malesef yürümeye zamanım yok ama incir kürünü yaptım haziranda kuru olarakda yiyorum adetten sonra

iğne vurulduktan 1 gün önce ve 1 gün sonra ve devamında 3 gün o kadar canım.. zaten iğne olduktan sonra ertesi gün baya kramp girmişti anlamıştım çatladığını... ilişkiden sonrada yarm saat falan kalkmadım yattım ... bide iğne olduğum gün acaip halsiz olmuştum uyuklamıştım bütün akşam sende de öyle oldu mu? sonra 6 gün sonra yine aynı şey oldu bütün akşam aynı uyukladım sonra araştırınca baktm 6. günde yine döllenme gününe denk geliyormuş genelde.. yani vucut hcg hormonu salgılıyo iğneyi ilk olduğun gün ki gibi... benim mantığım tabi sadece bu

canım benimde iğne olduğum gün dahil üç gün oldu sonra iki gün ara bide dün gece oldu zaten bugün iğneden sonra 6. günüm uyku hali geçen hafta biraz oldu ben yorgunluğa yordum bilmiyorum

bide benim belimde çok ağrıdı iğneden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…