- 25 Ekim 2013
- 8.756
- 24.096
- 598
- 50
ben özelde çektirmiştim canım genel anastezi oldumAnestezi li çektiren pek duymadım ben. Ozeldemi yaptırdın devlette mi? Bide anestezi derken lokal mi genel mi oldun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben özelde çektirmiştim canım genel anastezi oldumAnestezi li çektiren pek duymadım ben. Ozeldemi yaptırdın devlette mi? Bide anestezi derken lokal mi genel mi oldun?
ben özelde çektirmiştim canım genel anastezi oldum
Ovitrelleden sonra 15ci gün ve hamileyim :) Eki Görüntüle 1298128 rabbim herkese nasip etsin inşallah
Ovitrelleden sonra 15ci gün ve hamileyim :) Eki Görüntüle 1298128 rabbim herkese nasip etsin inşallah
doktorum öyle istedi bişe çıkmadı açık çıktı ama hala bi gelişme yok işte geçen salı ovitrella oldum bekliyorumSen mi tercih ettin? Bişey çıktı mı peki
bence sevin canım değişmez sonuçbenim de 13. gün aynı böyle cıktı sabah testimm sevineymmi artık sonradan değişebilir mi sonucc
bence sevin canım değişmez sonuç![]()
ne zamandır tedavi görüyodun cnmayyyy insallah canım inanaasım gelmiyo:) yarın bi test daha yaparım yine aynıysa o zaman sevincem işte:)
Oooo hadi hayirlisi cok sevindim bence hemen.git kanda baktir bekleme.. Buyuk ihtimalle hamilesin.. Ben 10. Gun test yaptim silik bile cikmadi igne etkisi yoktur... İlk denememiydi ?bugun igneden.sonra 13. gun ben cesaretimi topladim ve test yaptim ikinci cizgi silikten biraz daha belirgin ciktiiiiiii..... ilacin etkisi gecmistir di miiiiii hamilemiyim seviymmi napimm bilemedm beynm uyustu suann...
Oooo hadi hayirlisi cok sevindim bence hemen.git kanda baktir bekleme.. Buyuk ihtimalle hamilesin.. Ben 10. Gun test yaptim silik bile cikmadi igne etkisi yoktur... İlk denememiydi ?
ne zamandır tedavi görüyodun cnm
benim çok oldu cnm 6 denemem falan2 ay canım:) sen ?
canım ben çalışyorum malesef yürümeye zamanım yok ama incir kürünü yaptım haziranda kuru olarakda yiyorum adetten sonraolsun 6 deneme çok değil yıllarca deneyenler var... bence moral çok önemli ben kimseye anlatmadım hastalığımı sürekli sorup hatırlatmasınlar diye ve hergün yarım saat mutlaka yürüdüm kulaklıkları takıp.. hem müzik hem spor ruhu besliyor resmen ve vucudunun organlarının işlediğini hissediyosun.. ve incir kürü diye bisey duymustum burda ama okumadım içeriğini sadece sabah kalkınca bi tane kuru incir yedim o kadar... :) eğer imkanın varsa denemeye calış bunları
şifa olsun canım hadi inşallah olacak hepimizin de bir pozitifi sonunda... :)canım ben çalışyorum malesef yürümeye zamanım yok ama incir kürünü yaptım haziranda kuru olarakda yiyorum adetten sonra
amin canım sğlsın Allah razı olsunş
şifa olsun canım hadi inşallah olacak hepimizin de bir pozitifi sonunda... :)
iğneden sonra ilişki günlerin nasıl oldu cnm seninş
şifa olsun canım hadi inşallah olacak hepimizin de bir pozitifi sonunda... :)
canım benimde iğne olduğum gün dahil üç gün oldu sonra iki gün ara bide dün gece oldu zaten bugün iğneden sonra 6. günüm uyku hali geçen hafta biraz oldu ben yorgunluğa yordum bilmiyorumiğne vurulduktan 1 gün önce ve 1 gün sonra ve devamında 3 gün o kadar canım.. zaten iğne olduktan sonra ertesi gün baya kramp girmişti anlamıştım çatladığını... ilişkiden sonrada yarm saat falan kalkmadım yattım ...bide iğne olduğum gün acaip halsiz olmuştum uyuklamıştım bütün akşam sende de öyle oldu mu? sonra 6 gün sonra yine aynı şey oldu bütün akşam aynı uyukladım sonra araştırınca baktm 6. günde yine döllenme gününe denk geliyormuş genelde.. yani vucut hcg hormonu salgılıyo iğneyi ilk olduğun gün ki gibi... benim mantığım tabi sadece bu
![]()
bide benim belimde çok ağrıdı iğneden sonraiğne vurulduktan 1 gün önce ve 1 gün sonra ve devamında 3 gün o kadar canım.. zaten iğne olduktan sonra ertesi gün baya kramp girmişti anlamıştım çatladığını... ilişkiden sonrada yarm saat falan kalkmadım yattım ...bide iğne olduğum gün acaip halsiz olmuştum uyuklamıştım bütün akşam sende de öyle oldu mu? sonra 6 gün sonra yine aynı şey oldu bütün akşam aynı uyukladım sonra araştırınca baktm 6. günde yine döllenme gününe denk geliyormuş genelde.. yani vucut hcg hormonu salgılıyo iğneyi ilk olduğun gün ki gibi... benim mantığım tabi sadece bu
![]()