ben ilk kez çatlatma iğnesi vurundum ve bugün bende de sık wc ye gitme başladı iğnedendir bence canımbide ben çok sık wc yw gidiyorum normaldede sık giderdim ama şimdi çok fazla acaba iğnedenmi daha önce böyle bi etki yapmamıştı sanıyorum
Merhaba canım benim iğnemin 15 günü dün test yaptım negatif ama bekliyorum adet günüm dün dü fakat daha önce kloMen kullandım birkaç gün geciktirmişti yine öyledir diye bekliyorum bakalım canımmerhaba canım sen ne zaman oldun iğneni
Anladım canım benim iğneden sonra da bel ve kasık ağrım oldu hayırlısı inşyok canım sadece kılomen kullanırken bel ve kasık agrım çok oldu
inş. olmazssın idrarda çıkmayabilirMerhaba canım benim iğnemin 15 günü dün test yaptım negatif ama bekliyorum adet günüm dün dü fakat daha önce kloMen kullandım birkaç gün geciktirmişti yine öyledir diye bekliyorum bakalım canım
İnş canım rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlat versininş. olmazssın idrarda çıkmayabilir
Bu normal canım benim de ilk hafta belim özellikle kasıklarım çok ağırmıstı hayırla sonuçlanır inşiğnemi pazartesi oldum kasıklarım, belim ağrıyor
İNŞALLAH CANIM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI SONUÇLAR OLSUN İNŞALLAH DUALARIM HEPİMİZ İÇİNBu normal canım benim de ilk hafta belim özellikle kasıklarım çok ağırmıstı hayırla sonuçlanır inş
bana okuduğunuz duayı meryem suresini yollar mısınız..bende meryem suresini okudum 41 gün hergün bir bardak suya ve içtim şimdide ya varis ve ya mubdi çekiyorum
merhaba canım meryem suresi kuranda uzun bi sure kurandan bakabilirsinbana okuduğunuz duayı meryem suresini yollar mısınız..
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifanı versingünaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım gece çok kötü oldum sabah dktora gittim idrarımda bol iltihap çıktı
çok geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?günaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım gece çok kötü oldum sabah dktora gittim idrarımda bol iltihap çıktı
Bende seni merak ediyordum dun aksam benden de kahve lekeler gelmeye vaslamisti sanci ile birlikte.. Yinede belki eri gider diye icmemistim ilac bu sabah artik yogun gelmeye basladi.. Klimen geciktiriyor diyorlar ama benimde daha iki gunum vardi adet oldum.. Simdi yine 5.gun klomen+ inofolic kullanacagim sonra tine catlatms ignesi sanirim.. Sende nasul tedavi yolu izletecekler yazarmisin.. Hayirlisi insAllah en.kisa.zamanda bizimde olur.. Tek yapilacak sey dua napalim...Benim damla damla gelmeye basladi. Bu ay olmadi yani. Dr. Yogunlastigi günü 1. Gün say diyor. Artik yarin mi obur gün mu yogunlasirsa ona gore 3. Gün Dr yolu gözüktü. Pek bi moda giremedigim için fazla da hayal kirikligi olmadi. Nasip değilmiş bu ay için. İnşallah sizden güzel haber gelir de seviniriz. Bu arada benim bugün 13. Gün. 12. Günün aksami geldi ilk damla. Geciktiriyor deniyor burada ama bende gecikme olmadi önce bile geldi.
Inşallah bu ay ki tedavi süreciniz iyi geçer.Bende seni merak ediyordum dun aksam benden de kahve lekeler gelmeye vaslamisti sanci ile birlikte.. Yinede belki eri gider diye icmemistim ilac bu sabah artik yogun gelmeye basladi.. Klimen geciktiriyor diyorlar ama benimde daha iki gunum vardi adet oldum.. Simdi yine 5.gun klomen+ inofolic kullanacagim sonra tine catlatms ignesi sanirim.. Sende nasul tedavi yolu izletecekler yazarmisin.. Hayirlisi insAllah en.kisa.zamanda bizimde olur.. Tek yapilacak sey dua napalim...
Canım bat a ne kadar var senin benim akıntım falan yok jel kullanıyorum ondan dolayı su gibi akıntım oluyor inş hasta olmazsınInşallah bu ay ki tedavi süreciniz iyi geçer.
Benim 27 . Günümdeyim. Sarı akıntım var. Ve hala bi şey hissetmiyorum. Sadece yine hüsrana ugramaktan korkuyorum. Dr iki gün geçince gel demişti. Umarım hasta olmam.
Benim için dua edin olur mu? Ve tabii tüm bebek isteyenler için
Bat bugün canım. Inşallah hasta olmayız.Canım bat a ne kadar var senin benim akıntım falan yok jel kullanıyorum ondan dolayı su gibi akıntım oluyor inş hasta olmazsın
Yok canım cuma günü kanda bakyiririm çıkmadı kullandığım ilaçları progestan la estrofem i bıraktım ertesi gün yani dün oldum adet. Yarın 3. Günü Dr gidicem tekrar. Rahim filmi isteyebilir. Çektiren var mı ben çok korkuyorumErken yapmış olabilir misin ? Kaçıncı günündesin
Yok canım cuma günü kanda bakyiririm çıkmadı kullandığım ilaçları progestan la estrofem i bıraktım ertesi gün yani dün oldum adet. Yarın 3. Günü Dr gidicem tekrar. Rahim filmi isteyebilir. Çektiren var mı ben çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?