ben iki kez iğneden sonra 19. gunu regl oldum... umarım ben de bır gun buraya teste pozıtıf sonuc aldıgımı yazarımm su an 3. klomendeyım...
merhaba bende yeniyim katılabilirmiyim size.bu ay 2. klomen2. ovitrelle bugun yedinci gün daha öncekinde bütün testlerinm pozitifti ama tırt yani.bu sefer hiç test yapmıyorum hiçde belirti yok ama çok merak ediyorum
Kizlar bugun ovitrelle den sonraki 10. Günüm. Hem kanda hem idrarda negatifbi daha ne zaman bakmam lazim negatif midir gercekten. Bide progesteronum 0.4 idi bugun onada baktim 19.4 olmus iyi bi gelismemi sizce. Lutfen yardim edin.
serenay merhaba :)
ben de yeni sayılırım, benim de ovitrelle'den sonraki 8'inci günüm, ilk klomen ve ovitrelle denememiz.. bende de hiç belirti yok, sürekli internetten araştırıyorum belirtileri ve okudğum şeyleri yaşıyorum, en son birinin midem kazınıyordu yazdığını okudum ve iki gündür midem kazınıyor, anlayacağın benim belirtiler psikolojik olabilir.. Yalnız bugün birkaç saattir kasıklarımda ağrı var, ama göğüslerimde hiçbir şey yok.. çok heyecanlıyım ama kendimi kaptırmak istemiyorum, olmayacakmış gibi hazırlayalım kendimizi..
Seninle aynı gün iğne vurulmuşuz, birbirimizi haberdar edelim :)
Allah ikimize de hayırlı zamanda versin inşallah..
merhaba bende yeniyim katılabilirmiyim size.bu ay 2. klomen2. ovitrelle bugun yedinci gün daha öncekinde bütün testlerinm pozitifti ama tırt yani.bu sefer hiç test yapmıyorum hiçde belirti yok ama çok merak ediyorum
Ovitrelleden sonraki 15.gün ve hala negatif...
Bi umut var mi hala kizlar
inşallah vardır benim ilk ovitrellede normal tarihden bir gün önce olmuştum regl sende günün gecerse inşallah geçer doktora bi görün derim inşallah bebiş vardır
kizlar bu ankete idrar testinde alınan sonuçlar mı yoksa kan testinde alınan sonuçları mı girdiler acaba??
11-12'nci günde idrarda çıkar mı?? çok erken değil mi? benim bugün 11 deeee :)) stres oldum şimdi.
Serenay ben salıya kadar dayanamayıp yarın kan testi yaptırabilirim. Çünkü artık uykularım bölünmeye başladı, üç dört gün bile olsa gereksiz yere ümitlenmek istemiyorum hamile değilsem
11.günse yaptır tabi kan testi ni yanıltmaz seni adet geçince çıkıyo idrar testinde .erken dönem testi var ama fortel 18 lira falan istersen bi onu yap sonra gidersin kan testine haber ver (güzellll haber)inşalllah
11.günse yaptır tabi kan testi ni yanıltmaz seni adet geçince çıkıyo idrar testinde .erken dönem testi var ama fortel 18 lira falan istersen bi onu yap sonra gidersin kan testine haber ver (güzellll haber)inşalllah
sagol canimm, hepimiz guzel haberler veririz insallah, sen bekleyecek misin saliyi? ben de karasizim, bir de psikolojik olarak gecikirse adetim diye kokuyorum.. neyse, bu arada bu topikte degil de cok aktif bir topik var, herkes orada yaziyor anladigim kadariyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?