SERENAY ben bugünde yaptırdım 16. gün kanda negatif gene :'( ama günüm dün bugün arasıydı. adet de olmadım benim halim ne olacak kafayı yicem
bu fortel dediğğin test ne nerde yaptırabiliriz. hala bi istimal var mı dersiniz
bence kanda hala cikmiyorsa ihtimal oldukça düşük canim, bir iki gün daha bekle herkes hemen 14 veya 15'inci günde olmuyor adet, özellikle stresliyken birkac gun gecikmesi normal. kanda çikmiyorsa idrar testinde çikma ihtimali yok zaten, kan testi çok daha hassas.. bu aya bukadar ümit bağlama bence, yipratma kedini, kendin için giderek daha zor hale getirirsin, sonraki aylarda olur Allahin izniyle insallah.. inancimizi asla yitirmemeliyiz.. Allah yardimcin olsun canim..
duyguselime kaılıyorum kendini yıpratma allahın izniyle olacak ama inanki seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim çok zor çoook
kızlar yine ben ya. bugün ovitrelleden sonraki 20. gün ama ne adet oldum ne bebek var. sizce niye böyle oldu. birşey söyleyin psikolojım bozuldu artık
bence kanda hala cikmiyorsa ihtimal oldukça düşük canim, bir iki gün daha bekle herkes hemen 14 veya 15'inci günde olmuyor adet, özellikle stresliyken birkac gun gecikmesi normal. kanda çikmiyorsa idrar testinde çikma ihtimali yok zaten, kan testi çok daha hassas.. bu aya bukadar ümit bağlama bence, yipratma kedini, kendin için giderek daha zor hale getirirsin, sonraki aylarda olur Allahin izniyle insallah.. inancimizi asla yitirmemeliyiz.. Allah yardimcin olsun canim..
duyguselime kaılıyorum kendini yıpratma allahın izniyle olacak ama inanki seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim çok zor çoook
doktora gittinmi sıkıntı yapma bi doktora git acilen noldu bizede söyle
Canim ben ilçede memurum. Doktorum merkezde. Dün doktorumu Aradım. Coraspine estrofem cirino krem kullaniyordum hergün. Bugün 21. Gün oldu ne bebek var ne adet hala. O ilaçlari birak kullanma 3 gün daha adet görmezsen gel. Yok eğer görürsen 2.günü gel dedi. Bekliyorum bakalim. Bebek olmasada en azindan adetim düzenliydi bari adetim olsaydi o da yok. Dualaşalım nolur. Neden olmuş olabilir böyle. Fikirlerinizi de eksik etmeyin benden lütfen. .
kızlar yine ben ya. bugün ovitrelleden sonraki 20. gün ama ne adet oldum ne bebek var. sizce niye böyle oldu. birşey söyleyin psikolojım bozuldu artık
Sonucu ogrendin mi hamile misin benimde 19. Gun adet olmadim idrar testi yaptim ama negatif
doktora gittinmi sıkıntı yapma bi doktora git acilen noldu bizede söyle
gecikme olabiliyo ya benimde gecmişti iki gün sonucu bildirirsin
Yokhamile olmadim ola ola 22.günü adet oldum
bende bu ay femara + ovıtrelle oldum daha 4 gunum bakalım 10 gun sonra ıns. pozıtıf dıye yazarım buraya ...
Ovitrelle ignesinde 24.gunum dun kan tahlili yaptim negatif cikti hala adette olmadim ne oluyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?