Ovitrelle ignesinde 24.gunum dun kan tahlili yaptim negatif cikti hala adette olmadim ne oluyo yaa
selam arkadaslar 1.5 yıllık evliyim bnde yaklasık 8-9 aylık bebek istiyoruz fakat hiç bir sıkıntı olmamasına ragmen olmuyor. 2 kere klomen kullandım sonrasında iğne destegi seker ilacı folik asit ve bebek aspirini takviyesinde bulundu dr. 31 mayısta ovitrelle 2 tane vuruldum simdi 15 ini bekliyoruum test yapmak için. allah insallah isteyen herkesi bebek sahibi yapar.
inşallah bebişleri kucagımıza almayı allah bizlerede nasib eder
Klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlar bana yardımcı olursa cok sevinirim. Bu ay klomen kullandım, 8'inde adet olmam gerekiyordu ama bu gün gecikeli 3. gün ve hala adet olmadım. Karın ağrısı ya da göğüste gerginlik, ağrı felan yok. Beyaz kremsi akıntı geliyordu, bu sabahtan itibaren akıntı sarımtrak bi renge dönüştü. Buraya kadar her şey güzel görünüyor ancak dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı. Benimle benzer durum yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Adetim ilk kez gecikiyor yoksa tüm bunlar klomenden mi kaynaklanan yan etkiler mi? Arkadaşlar yardımcı olursanız sevineceğim. Teşekkürler..
bu söylediklerin herşey yolunda olduğunu gösteriyor bana göre, çünkü hastalanacak olsan az da olsa göğsün ağrımaz mı, idrar testinde negatif çıkması çok normal çünkü idrarda belli olmayabilir kan testi kesin sonuç istersen bir kaç gün daha bekle kan testi yaptır umarım bebişin vardır :)
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :13:Yarın doktorumu arayacağım, bakalım o ne diyecek.. Doğru söylüyorsun kan testi en iyi sonucu verir. Hepimize iyi haberler bu yaz inşallah...
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. bende 1,5 senedir hamile kalamıyorum bu ay başladık bakalım tedaviye. eşimle ikimizdede bi sorun yok fakat allah daha nasip etmedicumartesi çatlatma iğnesi oldum hayırlısı bakalımm.. bu iğneyi kullananlar lütfen paylaşalım sorunlarımızı
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. bende 1,5 senedir hamile kalamıyorum bu ay başladık bakalım tedaviye. eşimle ikimizdede bi sorun yok fakat allah daha nasip etmedicumartesi çatlatma iğnesi oldum hayırlısı bakalımm.. bu iğneyi kullananlar lütfen paylaşalım sorunlarımızı
hoşgeldin canım bende senin durumuna yakınımsalı günü vululdum çarşamba ilişki tarihini başlattı doktor çalışmalarımız yeni bitti haftaya salı da gideceğiz test için sen ne zaman gideceksin test için?
cok sevindim tanıştığıma. ben 22 sinde gidicem cok heyecanlıyım şimdiden ama içimden bi ses olmadı diyor ve günler geçmek bilmiyor. senin cok az kalmıs sonucu öğrenmeye insallah hamilesindir iyi haberlerini bekliyorum:)
çocuk istedikten yaklaşık 6-7 ay sonra hamile kaldım. sonra düşük oldu.düşükten sonra bir müddet tekrar korunduk. 4 aydırda yeniden deniyoruz hamile kalamıyorum. bu ay iğne de yaptırdık, sperm testini ise yaptırmadık daha ama bende görünür hiçbir sorun yok.
yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?