canım bende aşılama yaptırdı. Aşılamanı nerde yaptıdın paylabilir misin.
arkadaşlar sze biraz umut olmak için hikayemi anlatayım. 1,5 yıllık evlyim ve pko'luyum. Genç kızlığımdan beridir adetlerim hep düzensiz. Eşime ilk test yapıldığında sayı ve morfoloji çok düşük çıkmıştı birkaç ay sonra test tekrarlandı herşey normal dediler. 2 defa klomen+ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım.En son bu ay 5 şubatta tek yumurtama aşılama yapıldı. İlk aşılama tutmaz dediler çok umutsuzdum hiç bir belirtimde yktu annemin ısrarlarıyla dün test yaptım vee sonuç anında gayet net bi çift çizgi.bugün de kan vermeye gidicem. Allahım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu o çift çizgiyi gördüm yaa şkürler olsun.
Tebrikler canim Allah kucagina almayida nasip etsin insAllah darisi bana olur dilerim ve tum isteyenlere.. Bizde esim icin tekrar test yaptirdik onun sonuclarini bekliyoruz igneye gecicez klomenle olmadi. Asilamayla olur gibime geliyor benimde,kac yumurtan olusmustu peki.. Ikiz gebelikte olabilir hayirlisi olsun..
arkadaşlar merhaba. ben birkaç aydır forumu takip ediyorum. malum sorunumun birkaç aydır farkındayım. 1 senedir olmuyordu bebeğim. yumurtam çatlamıyormuş. bu ay çatlatma iğnesi vuruldum. neyse asıl merak ettiğim şu: ben rahim röntgeni çekilmedim. eğer sorunum sadece çatlamama ise onu da hallettik. çatladı yumurtam. başka bir sıkıntım yoksa kanallarda tıkanıklık gibi hamile kalma şansım nedir? çatlatma iğnesinin faydasını görmeyenlerin acaba başka sorunları var mıydı bunu merak ediyorum. bilgisi olan ya da birebir yaşayan lütfen yardımcı olsun. çok sabırsızım. dayanamıyorum((
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2 yıldır uğraşıyorum ama hamile kalamıyorum. rahim filmi çekildi, diğer tüm tahliller yapıldı, eşimdede bende de herşey normal. bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum. ayrıca ilişkinin olmadığı günler vajinal yoldan progestan kullanıyorum.dr ayın 18 inde gel. kanda gebelik testi yaptır dedi. adetimden bi hafta önce acaba gebelik belli olurmu. bilgisi olan varsa paylaşşsın lütfen.
Çatlama iğnesini olduktan 14-15 gün sonra kanda belli oluyor, ben öyle biliyorum canım. Banada gel demişti, ben yinede adet günümü bekledim, bir gün geçti ve adet oldum. İnşallah sen olumlu sonuç alırsın.
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bugün benimde ovitrelle iğnemi vurulalı 8. gün. Çok merak ediyorum. 3 ay klomen kullandım ve bu ay klomen+ çatlatma iğnesi oldu. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah. Test yapmak için hangi gün uygun olur?
Canim igneden 15 gun sonra yapabilirsin.. Kan testi yaptir kesin cikar idrarla ugrasma :)
Bende klomende gebe kalamadim ama igneli tedaviye gecicez.. Hayirlisi bakalim..
InsAllah olur senin
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bugün benimde ovitrelle iğnemi vurulalı 8. gün. Çok merak ediyorum. 3 ay klomen kullandım ve bu ay klomen+ çatlatma iğnesi oldu. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah. Test yapmak için hangi gün uygun olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?