• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
arkadaşlar sze biraz umut olmak için hikayemi anlatayım. 1,5 yıllık evlyim ve pko'luyum. Genç kızlığımdan beridir adetlerim hep düzensiz. Eşime ilk test yapıldığında sayı ve morfoloji çok düşük çıkmıştı birkaç ay sonra test tekrarlandı herşey normal dediler. 2 defa klomen+ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım.En son bu ay 5 şubatta tek yumurtama aşılama yapıldı. İlk aşılama tutmaz dediler çok umutsuzdum hiç bir belirtimde yktu annemin ısrarlarıyla dün test yaptım vee sonuç anında gayet net bi çift çizgi.bugün de kan vermeye gidicem. Allahım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu o çift çizgiyi gördüm yaa şkürler olsun.

Tebrikler canim Allah kucagina almayida nasip etsin insAllah darisi bana olur dilerim ve tum isteyenlere.. Bizde esim icin tekrar test yaptirdik onun sonuclarini bekliyoruz igneye gecicez klomenle olmadi. Asilamayla olur gibime geliyor benimde,kac yumurtan olusmustu peki.. Ikiz gebelikte olabilir hayirlisi olsun..

ben 13.gün çift çizgiyi gördüm.aynı gün kan testiyle teyit ettim.sonuç 125.50 dün itibariyle hamileyim çok şükür :49:
ben pkoluyum ve femara ile hamile kaldım.yumurta büyüdükten sonrada çatlatma iğnesi vuruldum.rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Tebrikler canim Allah kucagina almayida nasip etsin insAllah darisi bana olur dilerim ve tum isteyenlere.. Bizde esim icin tekrar test yaptirdik onun sonuclarini bekliyoruz igneye gecicez klomenle olmadi. Asilamayla olur gibime geliyor benimde,kac yumurtan olusmustu peki.. Ikiz gebelikte olabilir hayirlisi olsun..

canım benim tek yumurtam vardı. Benim aşılama biraz tuhaf oldu ben karsta öğretmenlik yapıyorum malum buralarda imkanlar kısıtlı sömestr tatili tam adet bitimine denk geldi ankaraya geldim daha doktora gitmeden günde 1 tane klomen almaya başlamıştım çünkü almasam o ayı da kaçıracaktım. Dolayısıyla tek yumurta oluştu normalde aşılamayı göbekten yapılan daha kuvvetli yumurta geliştiricilerle yapıolarmış ama doktor madem böyle bi durumun var böyle bi deneyelim dedi.5 şubatta yaptırdık aşılamayı dün test yaptım çok şükür pozitif.

oncelikle okudugum mujdeli haberlerin hepsini tebrik ederim. darisi basima insallah. bende 2,5 yillik evliyim bi tane kimyasal dusuk bi tane de 8 haftalikken kalbi durdu kurtaj. ilk defa yumurta takibi yaptirdim bende. klomen le ilk ayim 20 subatta oldum ignemi . arkadaslar 12 . gunde testi yapilir demisler ama cesaret edemiyorum. 8 martta iki gun sonra muayenem var hayirlisi ins. ama idrar testi yapmamak icin zor tutuyorum kendimi

arkadaşlar merhaba. ben birkaç aydır forumu takip ediyorum. malum sorunumun birkaç aydır farkındayım. 1 senedir olmuyordu bebeğim. yumurtam çatlamıyormuş. bu ay çatlatma iğnesi vuruldum. neyse asıl merak ettiğim şu: ben rahim röntgeni çekilmedim. eğer sorunum sadece çatlamama ise onu da hallettik. çatladı yumurtam. başka bir sıkıntım yoksa kanallarda tıkanıklık gibi hamile kalma şansım nedir? çatlatma iğnesinin faydasını görmeyenlerin acaba başka sorunları var mıydı bunu merak ediyorum. bilgisi olan ya da birebir yaşayan lütfen yardımcı olsun. çok sabırsızım. dayanamıyorum :(((

arkadaşlar merhaba. ben birkaç aydır forumu takip ediyorum. malum sorunumun birkaç aydır farkındayım. 1 senedir olmuyordu bebeğim. yumurtam çatlamıyormuş. bu ay çatlatma iğnesi vuruldum. neyse asıl merak ettiğim şu: ben rahim röntgeni çekilmedim. eğer sorunum sadece çatlamama ise onu da hallettik. çatladı yumurtam. başka bir sıkıntım yoksa kanallarda tıkanıklık gibi hamile kalma şansım nedir? çatlatma iğnesinin faydasını görmeyenlerin acaba başka sorunları var mıydı bunu merak ediyorum. bilgisi olan ya da birebir yaşayan lütfen yardımcı olsun. çok sabırsızım. dayanamıyorum :(((

merhaba canım yumurtanın çatlaması mutlaka hamile kalacağın anlamına gelmiyor o zaman başka sorunu olmayan herkesin çatlatma iğnesindn olumlu sonuç alması gerekir ama malesef öyle olmayabiliyor.İnşallah senin ki öyle olur. Mesela benm de yumurtalıklarım da tembellik vardı bikaç ay yumurta geliştirici ilaç kullandım ardından çatlatma iğnesi oldum ama malesef olmamıştı en son aşılama denedik ilk aşılamam tuttu.

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2 yıldır uğraşıyorum ama hamile kalamıyorum. rahim filmi çekildi, diğer tüm tahliller yapıldı, eşimdede bende de herşey normal. bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum. ayrıca ilişkinin olmadığı günler vajinal yoldan progestan kullanıyorum.dr ayın 18 inde gel. kanda gebelik testi yaptır dedi. adetimden bi hafta önce acaba gebelik belli olurmu. bilgisi olan varsa paylaşşsın lütfen.

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2 yıldır uğraşıyorum ama hamile kalamıyorum. rahim filmi çekildi, diğer tüm tahliller yapıldı, eşimdede bende de herşey normal. bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum. ayrıca ilişkinin olmadığı günler vajinal yoldan progestan kullanıyorum.dr ayın 18 inde gel. kanda gebelik testi yaptır dedi. adetimden bi hafta önce acaba gebelik belli olurmu. bilgisi olan varsa paylaşşsın lütfen.

Çatlama iğnesini olduktan 14-15 gün sonra kanda belli oluyor, ben öyle biliyorum canım. Banada gel demişti, ben yinede adet günümü bekledim, bir gün geçti ve adet oldum. İnşallah sen olumlu sonuç alırsın.

Çatlama iğnesini olduktan 14-15 gün sonra kanda belli oluyor, ben öyle biliyorum canım. Banada gel demişti, ben yinede adet günümü bekledim, bir gün geçti ve adet oldum. İnşallah sen olumlu sonuç alırsın.

inş canım. bende çok umutlanmak istemiyorum.hatta negatif çıkacak diyede şartlandırdım kendimi

arkadaşlar merhaba,ovitrelle iğnemi olalı 7 gün oldu 2 gündür yoğun beyaz akıntım var,acaba neden?tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi?

Merhaba arkadaslar,aranıza yenı katıldım.Menogon kullanımı sonunda ovitrelle vuruldum.Bu ayın 10 nunda gobekten yapıldı ıslem.son adet tarıhım 26 subat fakat ben hıc gunumde olmam.Yaklasık 35 gunde bır adet olurum hatta daha da gec.Bugun sabahtan ıtıbaren kahverengı pembe lekelenmeler olmaya basladı.Doktor henuz erken dedıgı ıcın test yaptırmadım.Sızce ne zaman test yaptırmalıyım?

malesef ilk klomen ve ovitrelle arkadasligi bu ay bos cikti. ikinci klomen kurum bitti. bugun kontrolum var. bakalim yumurtam varmi. hepinize sabir diliyorum banada tabi :(

mrb arkadaslar ben ovitrelleden sonrakı 18. gun pozıtıfı gördum daha önce yapsamışım cıkacakmıs:16:

benim ilk tedavim serephone+ovitrelle kullandım bgn 12. gnm çarsamba günü drum teste gtmemi söledi nolur bana dua edin eşimde sperm hareketi problemi var bnmm gbi olup bu tedaviyle hamile kalan var mıı

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bugün benimde ovitrelle iğnemi vurulalı 8. gün. Çok merak ediyorum. 3 ay klomen kullandım ve bu ay klomen+ çatlatma iğnesi oldu. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah. Test yapmak için hangi gün uygun olur?

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bugün benimde ovitrelle iğnemi vurulalı 8. gün. Çok merak ediyorum. 3 ay klomen kullandım ve bu ay klomen+ çatlatma iğnesi oldu. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah. Test yapmak için hangi gün uygun olur?

Canim igneden 15 gun sonra yapabilirsin.. Kan testi yaptir kesin cikar idrarla ugrasma :)
Bende klomende gebe kalamadim ama igneli tedaviye gecicez.. Hayirlisi bakalim..
InsAllah olur senin

Canim igneden 15 gun sonra yapabilirsin.. Kan testi yaptir kesin cikar idrarla ugrasma :)
Bende klomende gebe kalamadim ama igneli tedaviye gecicez.. Hayirlisi bakalim..
InsAllah olur senin

Doktorumda 15. günü gel dedi. Heralde kan testi yapılacak.
İnşallah canım hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhattli gelir.
Kaç aydır uğraşıyorsunuz?

15 gun test ıcın normalıymıs, benım sonucum negatıf cıktı,hastaneden dısarı ne zaman attım kendımı ne zaman zor tuttugum goz yaslarımı akıtacagımı bılemedım... Bu ay asılama yontemıne gecıyoruz ve eger buda tutmaz ıse tup bebek yontemıne gececegımızı soyledı doktorum.Rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın.

bugün 11.günümdü test yaptım evde negatif:( bir de kasıklarım ağrıdıki dün oturamadım alta vuruyordu nasıl umutlanmıstım pöfff

Back