• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
SERENAY ben bugünde yaptırdım 16. gün kanda negatif gene :'( ama günüm dün bugün arasıydı. adet de olmadım benim halim ne olacak kafayı yicem :(
bu fortel dediğğin test ne nerde yaptırabiliriz. hala bi istimal var mı dersiniz :(

bence kanda hala cikmiyorsa ihtimal oldukça düşük canim, bir iki gün daha bekle herkes hemen 14 veya 15'inci günde olmuyor adet, özellikle stresliyken birkac gun gecikmesi normal. kanda çikmiyorsa idrar testinde çikma ihtimali yok zaten, kan testi çok daha hassas.. bu aya bukadar ümit bağlama bence, yipratma kedini, kendin için giderek daha zor hale getirirsin, sonraki aylarda olur Allahin izniyle insallah.. inancimizi asla yitirmemeliyiz.. Allah yardimcin olsun canim..

bence kanda hala cikmiyorsa ihtimal oldukça düşük canim, bir iki gün daha bekle herkes hemen 14 veya 15'inci günde olmuyor adet, özellikle stresliyken birkac gun gecikmesi normal. kanda çikmiyorsa idrar testinde çikma ihtimali yok zaten, kan testi çok daha hassas.. bu aya bukadar ümit bağlama bence, yipratma kedini, kendin için giderek daha zor hale getirirsin, sonraki aylarda olur Allahin izniyle insallah.. inancimizi asla yitirmemeliyiz.. Allah yardimcin olsun canim..

duyguselime kaılıyorum kendini yıpratma allahın izniyle olacak ama inanki seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim çok zor çoook

kızlar yine ben ya. bugün ovitrelleden sonraki 20. gün ama ne adet oldum ne bebek var. sizce niye böyle oldu. birşey söyleyin psikolojım bozuldu artık :(

duyguselime kaılıyorum kendini yıpratma allahın izniyle olacak ama inanki seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim çok zor çoook

doktora gittinmi sıkıntı yapma bi doktora git acilen noldu bizede söyle

Canim ben ilçede memurum. Doktorum merkezde. Dün doktorumu Aradım. Coraspine estrofem cirino krem kullaniyordum hergün. Bugün 21. Gün oldu ne bebek var ne adet hala. O ilaçlari birak kullanma 3 gün daha adet görmezsen gel. Yok eğer görürsen 2.günü gel dedi. Bekliyorum bakalim. Bebek olmasada en azindan adetim düzenliydi bari adetim olsaydi o da yok. Dualaşalım nolur. Neden olmuş olabilir böyle. Fikirlerinizi de eksik etmeyin benden lütfen. .

Canim ben ilçede memurum. Doktorum merkezde. Dün doktorumu Aradım. Coraspine estrofem cirino krem kullaniyordum hergün. Bugün 21. Gün oldu ne bebek var ne adet hala. O ilaçlari birak kullanma 3 gün daha adet görmezsen gel. Yok eğer görürsen 2.günü gel dedi. Bekliyorum bakalim. Bebek olmasada en azindan adetim düzenliydi bari adetim olsaydi o da yok. Dualaşalım nolur. Neden olmuş olabilir böyle. Fikirlerinizi de eksik etmeyin benden lütfen. .

inşallah bi problem yoktur herşerde bi hayır vardır kendini strese sokma başka şeylerle uğraş biliyorum aklından çıkmıyacak ama dualarım hep bizim gibilerle allah yardımcın olsun hayırlı haberler verirsin inşallah

merhabalar ben hamile kalmadan önce bu siteyi çok okuyordum ve birgün hamile olunca bende üye olup yazacağım dedim ve sonunda dün hamiş olduğumu öğrendim.
İlk başta şunu söylemek istiyorum pko hastasıyım 1 senelik evliyim 3. ayda çocuk denemeye başladım ve olmuyordu doktora gittim doktor bana klomen çatlatma iğnesi verdi 3 ay kullandım olmadı. ben olmuyor diye çok ağlıyordum doktor rahim filmi çekelim görünürde bir şey yok ama bir bakalım dedim anestezi ile oldum bir şey çıkmadı. rahim filminden bir ay sonra 27 gün sonra normalde adetlerim 35 günde bir olurdu kendiliğinden adet oldum ve o ay yumurtam iğnesiz çatlamamış kist oluştu. yaklaşık 15 gün adetim sürdü. o ay klomen kullanamadık ama ilaçta kullanmadım adetimin kendiliğinden kesilmesini istedim. Adetim bitti hemen hemen hergün doktora gittim ve doktor bana yumurtan oluşuyor ama kendiliğinden çatlamıyor gel bu ay sadece iğne olalım dedi bende tamam ddm 20mm ben iğne oldum.iğneden 11 gün sonra benden koyu kahve nokta nokta kan gelmeye başladı adet oluyorum diye yine ağladım.Gittim eczeneden test aldım parmağımı deldim ve kanı onun üzerine akıttım çok silik çıktı. Ertesi gün o kan yoktu ve 13 gün yine başladı. ama az az geliyordu hep 15.gün yine kan testi yaptım evde daha belirgin çıktı ve 17. gün idrar yaptım dahada belirgin oldu 18 doktora gittim yaklaşık 3 haftalık olduğunu öğrendik. Allah'tan ümit kesmeyen her okuduğunuza da inanmayın bende ne öyle mide bulantısı falan yada baş dönmesi var sadece göğüslerim çok ağrıyor birde kasıklarım ve o kanama nokta nokta hala devam ediyor doktor haftaya bir daha çağırdı bu yerleşme olduğunu düşünüyoruz düşük ise allah korusun ilaç kullanacağım. bu arada şeker hapı ve folik asite devam edeceğim. şunu söylemek istiyorum rahim filmini doktorunuz diyorsa tereddütsüz yaptırın işe yarıyor ve ben her gece bu sitede yazan bir duayı okudum 19 gece boyu.Allah'ım ne zaman istiyorsa veriyor sakın kendiniz sıkmayın dua sadece dua

Kizkar ben 10 mayista kalcadan iki tane catlatma ignesi vurdu doktorum ve ben dayanamyip 18 mayista test yaptim ikinci cizgi cok az belli oluyodu erken yaotigimin farkindayim
20 mayista kirmizilar azar azar gelmeye basaladi ama sadece wc ye gittigimde parmagini kesersin ya hani o kadar geliyo ama butun gun camasirima yada peddime bi damla bile bulasmiyo ama benik tahminim adet baslangici
21 mayis yani bugun yine test yaptim belki adet baslangicim oldugu icin belki ignenin etkisi gitmistir ve negativ cikar dedim ama
Ikinci cizgi cok az cok az pemnin acigi cikti ilk yaptigim testle fark yok gibi acaba hep erkenmi yapiyorum
Yada iki tabe vurdugu icin cok zor atiyo vucudum
Ha bi de bu sabah silindigimde kirmiz geldi hep tuvalet kagidina sonra birdaha silindigimde kahve rengi geldi bende tersi oldu kizlar ne olur bi akil verin bana

bende bu ay femara + ovıtrelle oldum daha 4 gunum bakalım 10 gun sonra ıns. pozıtıf dıye yazarım buraya ...

gecikme olabiliyo ya benimde gecmişti iki gün sonucu bildirirsin

Kizlar bugun adetimin 13. Gunu 13, 14,25 mm üç tane yumurtam olmus. Doktorum 18 mm olunca Ovitrelleyi yap demisti. Sizce yarin sabah mi yapayim yoksa cumayi bekleyip diğerlerinin büyümesini de bekleyeyimmi. Çünkü iki gün önce yumurtalarim 10,11,14 mm di. Ne diyorsunuz acil yardım edin lütfen.

Son düzenleme:
meraba kızlar mayıs 17 de çatlatma iğnesi vurdurdum vurduğum gün adetimin 10.günüydü vurduktan sonra kasık ağrıları halsizlik ve 2 sefer ayrı günlerde yumurtalıklardan rahime doğru kasılma yaşadım çatlatma iğnesinin 12.günü evde idrar testi yaptım negatif çıktı şu an bile böyle adet ağrısı gibi testi bir daha yapmaya korkuyorum testi yaptığım gün pozitif çıkacak diyordum iğnenin etkisinden dolayı demekki iğnenin etkisi bile geçmiş artık gelecek ay

Back