Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhaba kızlar bende tahlil yaptım yarin çıkacak sonuc adet olcakmisim gibi geliyo inşallah olmam kızlar dua edin ne olur

Inşallah olmazsın canım benimde ağrılarım var olucam diye düşünüyorum hayırlısı olsun
İnşallah olmayiz canım ya benim dun ogleden beri ara ara turuncu kahverengi tonunda akintim oluyoo arada damar şeklinde cok kucuk kanda görüyorum olmak istemiyorummmmm

benım ığneden 18 gün geçmıs 29.günüm bugun de regl tarıhım...bugun eğer adet olmazsam yarın belkı verırm kan ınsallah olmazsam tabı.sende sonucuunu yaz merak ettım
Tabi canim belki birazdan cikar saat 3 bucuk gibi gidip bakim olmazsa yarina kalcak

25 Ekim cumartesi ovitrelle iğnemi oldum. 19 ve 16 mm yumurtalarım var. Şimdi dua ediyorum. Korkuyorum. Umutsuzum. Rabbim bana ve benim durumumda olan herkese yardım etsin. Günler nasıl geçer böyle ...

Ben de cumartesi oldum ovitrelle. Benim de sağda iki yumurtam var. 22 mm demişti Dr. Birlikte bekliyoruz canim. Hakkimizda hayirlisi neyse görelim inşallah.

Kızlar bgn doktora gıtcem ya hamıleyım yada koca bır sıfır... Bana dua edın nolur

Sonuc cıktımı senın
Evet canım malesef olmadi bu ayda 0.10 cikti sonuç zaten sonucu aldıktan 1 saat sonra kırmızılar da geldii off off ınsallah rabbim size en kısa zamanda versinn amiin hepinize dua ediyorum sen kan verdin mi canım naptin

Evet canım malesef olmadi bu ayda 0.10 cikti sonuç zaten sonucu aldıktan 1 saat sonra kırmızılar da geldii off off ınsallah rabbim size en kısa zamanda versinn amiin hepinize dua ediyorum sen kan verdin mi canım naptin
benım de tutmadı 0,10 o kadar mutsuzum kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…