- 25 Ekim 2014
- 694
- 593
- 123
- 35
canım sonuç çıkmadı mı halaÇıkmıyo bi türlü ya Kafayı yiycem her ne kadar yok dedemde insanın içi bi acayip oluyo daha günümede var
Çıktı canım düştü değerim 7.11 di Cumartesi bugün 3.21 e düştücanım sonuç çıkmadı mı hala
Yok canımyani yokmu
Inşallah olmazsın canım benimde ağrılarım var olucam diye düşünüyorum hayırlısı olsunMerhaba kızlar bende tahlil yaptım yarin çıkacak sonuc adet olcakmisim gibi geliyo inşallah olmamkızlar dua edin ne olur
İnşallah olmayiz canım yaInşallah olmazsın canım benimde ağrılarım var olucam diye düşünüyorum hayırlısı olsun
üzüldüm canım ya hayırlısı olsun ama ınsallah....ben de hala hasta olmadım ama gıtmeye gerek duymuorm doktora nedense o tek çızgıyı gordükten sonraYok canım
canım senın kaçıncı güünün adet tarıhın geçtın mıİnşallah olmayiz canım yabenim dun ogleden beri ara ara turuncu kahverengi tonunda akintim oluyoo arada damar şeklinde cok kucuk kanda görüyorum olmak istemiyorummmmm
Canim ignenin 14. Gunu bugun yani gecen adetimin ustunden 28 gün oluyocanım senın kaçıncı güünün adet tarıhın geçtın mı
benım ığneden 18 gün geçmıs 29.günüm bugun de regl tarıhım...bugun eğer adet olmazsam yarın belkı verırm kan ınsallah olmazsam tabı.sende sonucuunu yaz merak ettımCanim ignenin 14. Gunu bugun yani gecen adetimin ustunden 28 gün oluyo
Tabi canim belki birazdan cikar saat 3 bucuk gibi gidip bakim olmazsa yarina kalcakbenım ığneden 18 gün geçmıs 29.günüm bugun de regl tarıhım...bugun eğer adet olmazsam yarın belkı verırm kan ınsallah olmazsam tabı.sende sonucuunu yaz merak ettım
25 Ekim cumartesi ovitrelle iğnemi oldum. 19 ve 16 mm yumurtalarım var. Şimdi dua ediyorum. Korkuyorum. Umutsuzum. Rabbim bana ve benim durumumda olan herkese yardım etsin. Günler nasıl geçer böyle ...
Sonuc cıktımı senınTabi canim belki birazdan cikar saat 3 bucuk gibi gidip bakim olmazsa yarina kalcak
Dualarımız seninle canım hayırlısı olsun senin hakkında pozitif sonucunu bekliyoruzKızlar bgn doktora gıtcem ya hamıleyım yada koca bır sıfır... Bana dua edın nolur
Evet canım malesef olmadi bu aydaSonuc cıktımı senın
benım de tutmadı 0,10 o kadar mutsuzum kıEvet canım malesef olmadi bu ayda0.10 cikti sonuç zaten sonucu aldıktan 1 saat sonra kırmızılar da geldii off off ınsallah rabbim size en kısa zamanda versinn amiin hepinize dua ediyorum sen kan verdin mi canım naptin
Sonuçlarımiz bile ayni
benım de tutmadı 0,10 o kadar mutsuzum kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?