Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Inşallah kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin pazartesi tekrar çağırdı doktorum daha günüme 1 hafta var mide bulantım çok diye idrar testi yaptım yoksa 14.günü gidecektim şimdi muallakta kaldım öteki yazışmaları okudum 10. Cu gününde bi arkadaşın 5.5 miş sonra gebe çıkmış

25 Ekim cumartesi ovitrelle iğnemi oldum. 19 ve 16 mm yumurtalarım var. Şimdi dua ediyorum. Korkuyorum. Umutsuzum. Rabbim bana ve benim durumumda olan herkese yardım etsin. Günler nasıl geçer böyle ...

25 Ekim cumartesi ovitrelle iğnemi oldum. 19 ve 16 mm yumurtalarım var. Şimdi dua ediyorum. Korkuyorum. Umutsuzum. Rabbim bana ve benim durumumda olan herkese yardım etsin. Günler nasıl geçer böyle ...
Amin canım amin. Benimde bugün kasık ağrılarım var adetime 1 hfta var ama ağrılarım olunca korkuyorum herkes Yerleşme ağrısında olabilir diyo

Allah hayirlisiyla sağlıklı bir bebek versin sana cnm umutsuz olma sakin bende 13 ekimde oldum yarin kan vercem hayırlısı bakalım

Sonuçları buraya yazalım bayalanar bizler gibi bi umut arayanlar vardır. Dua edelim.

dur yapma heyecan ınsallah vardır güzel düsün...olmasada ıçın rahatlamıs olacak bu belırtı su belırtı yapmıcan...ınsallah hayırlı haber verırsın.

dur yapma heyecan ınsallah vardır güzel düsün...olmasada ıçın rahatlamıs olacak bu belırtı su belırtı yapmıcan...ınsallah hayırlı haber verırsın.
Inşallah canım kısmet bakalım karnım davul gibi bilmiyorum bakalım Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…