- 25 Ekim 2014
- 694
- 593
- 123
- 35
Kalp atışları 7 haftadan sonra görünüyorKese için 1500 diyorlar ama kalp atışında bilemedim kaç olması gerektiğini
Kese için 1500 diyorlar ama kalp atışında bilemedim kaç olması gerektiğini
Burdabı arkadas soyledı medıcana da tedavi gormus memnundu.Burda iyi diyorlar var gerçekten semtine göre bilgi veririm canım sana
Igneden 36 saat sonra çatliyor. Ben ilk vuruldugumda anlamistim çatladığını ama bu defa hiç anlamadım. Dr dediklerini de uyguluyorum onun önerisine uyuyorum ilişkiye girerken. Beklemedeyim.Kizlar iğneden sonraki 3. Günüm. Henüz yapiskan akinti gelmedi. İğneden sonra ne zaman catliyor yumurta. İğneyi koldan dedi Dr, koldan yaptirdim. Nereden yapildigi da farkediyor sanirim. tecrubeli olanlar anlatabilir mi?
Ananası duymadım canım ilişkiye devam et tabi gün aşırı ilişki olsunKızlar selam ben 25 Ekimde iğne vurdum(ovitrelle250mg) 28Ekimde çatladığını söyledi doktor şimdi ben ilişkiye devam edeyim mi?Ananas yiyorum tutunması için doğru mu? Yardım lütfen
Ananas rahim içi tutundurmaya yardımcı oluyormuş ama her şey allahtan bekliyorum..İçim hamile kaldın sonunda diyor ama korkuyorum günler geçtikçeAnanası duymadım canım ilişkiye devam et tabi gün aşırı ilişki olsun
Hayırlısı olur inşallah kaç tane yumurta vardı? Ne zamandır istiyosun çocuk?Ananas rahim içi tutundurmaya yardımcı oluyormuş ama her şey allahtan bekliyorum..İçim hamile kaldın sonunda diyor ama korkuyorum günler geçtikçe
Ne gıbı uyarı verdı canımIgneden 36 saat sonra çatliyor. Ben ilk vuruldugumda anlamistim çatladığını ama bu defa hiç anlamadım. Dr dediklerini de uyguluyorum onun önerisine uyuyorum ilişkiye girerken. Beklemedeyim.
Ananası hıc duymamıştım incirle ananas yıyelım barıKızlar selam ben 25 Ekimde iğne vurdum(ovitrelle250mg) 28Ekimde çatladığını söyledi doktor şimdi ben ilişkiye devam edeyim mi?Ananas yiyorum tutunması için doğru mu? Yardım lütfen
vallahi sanırım bir tane var inan hiç sormadımHayırlısı olur inşallah kaç tane yumurta vardı? Ne zamandır istiyosun çocuk?
Ben 1 senelik evliyim canım daha bu ay iğne vuruldum daha yeni istemeye başladık. 4 tane büyük yumurtam vardı ama olmadı bu ay canımvallahi sanırım bir tane var inan hiç sormadımeylül 2013den beri deniyoruz ama 2 aydır klomen+ovitrelle ilaçlarını kullanıyorum..
Siz?
Eğer istiyorsan devam et ben 7 yıllık evliyim yeni çocuk istedik.. Eşin kontrol oldu mu?Ben 1 senelik evliyim canım daha bu ay iğne vuruldum daha yeni istemeye başladık. 4 tane büyük yumurtam vardı ama olmadı bu ay canım
Yok canım muayene olmadı eşim daha bu ay diye biraz bekleyelim dedim daha yaptırmıycam iğne bi süre bekleyelimEğer istiyorsan devam et ben 7 yıllık evliyim yeni çocuk istedik.. Eşin kontrol oldu mu?
Burdabı arkadas soyledı medıcana da tedavi gormus memnundu.
İğne vurdurduğunun 14. Veya 15. Günü test yap canım etken yapılan testlerde iğnenin etkisinden dolayı hormon yüksek çıkıyo yanlış sonuç veriyorKizlaaar bn iki yillik evliyim bi bebegimi 5 aylik hamileyken kaybettim malesef. On aydir olmuodu bebegim dr bnde pko oldgunu ve yumrtliklarn tembel oldgunu soyledi ve klomen verdi bes gun sabh aksam bir tane kullandim 12. Gunu dr gttim bir tane yumurtamin gelistigini 18ml oldgunu soyledi ve ovitrelle verdi crsmba gnu yani uc gun once vurundum.dun sabh uyandgimda sag traf kasigim agriodu ve hem seffaf hem krem renginde akintim geldi (halada gelio) agrim azaldi ama. Ben smdi ne zamn test ypmaliyim regl gunum cok fazla gecikio yani belli olmuo oyuzden nezamn ypicami bilemedim fikir verin tatlilarim :) Rabbim butun evlat isdeyenlre saglikli hayrli ewltlar nasip etsin aminn lutfen cvp bekliorum yazin :*
Tamam findigim tesekkur ederim.İğne vurdurduğunun 14. Veya 15. Günü test yap canım etken yapılan testlerde iğnenin etkisinden dolayı hormon yüksek çıkıyo yanlış sonuç veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?