artık ılaç kullanmak bıle ıstemıyorum yemın ederım artık çok bunaldım kendı halıne bırakıyım dıyorum olmuyo doktora gıdıyorum olmuyoSonuçlarımiz bile ayniinşallah kasim ayi ugurlu gelir bize ve isteyen herkese ayy cok kötüyüm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık ılaç kullanmak bıle ıstemıyorum yemın ederım artık çok bunaldım kendı halıne bırakıyım dıyorum olmuyo doktora gıdıyorum olmuyoSonuçlarımiz bile ayniinşallah kasim ayi ugurlu gelir bize ve isteyen herkese ayy cok kötüyüm
![]()
O kadar ayniyiz ki
artık ılaç kullanmak bıle ıstemıyorum yemın ederım artık çok bunaldım kendı halıne bırakıyım dıyorum olmuyo doktora gıdıyorum olmuyoallahım bızlerede nasıp etsın nolur ya kımseye ımrenmek ıstemıyorum
1 senedır ıstıyorum canım 3. klomen kullanısım 1. asılamam hüsranla bıttı yanı koca bır sıfırO kadar ayniyiz kipeki sen ne kadardır istiyorsun cnm
Canim 17 ay oldu istiyorum 3 klomen 5 Serophene 1 rahim filmi 1 çatlatma iğnesi ve malesef bi hic inşallah 18. Ay olur1 senedır ıstıyorum canım 3. klomen kullanısım 1. asılamam hüsranla bıttı yanı koca bır sıfır
sen ne kadar süredır ıstıyorusn
canım rahım fılmı çektırdım bende ona da normal dedı ya bızım doktorlarda sıkıntı var anlayamadım kıCanim 17 ay oldu istiyorum 3 klomen 5 Serophene 1 rahim filmi 1 çatlatma iğnesi ve malesef bi hic inşallah 18. Ay olurbeklemek dahada zorlasiyo
Ben de cumartesi vuruldum . Arada sağ yumurtalıklarımın orda kıpırtı oluyor . Çok nadir de solda. Catlamistir inşallah.Bn klomen kullandm yumurtalarım ıkı adet buyudu biri 22 mm diğeri 20 mm ovitrelle vuruldm göbekten bugun 3. Gunum kasıklarım agrıyo özellikle sol tarafım. Catladıgına işaretmi.
aminnn amin bende rahim filminde sorun cikti tupler ikiside tikanikmis ama acildilar sukur rabbim en kisa zamanda verir aratmaz daha fazla inşallahcanım rahım fılmı çektırdım bende ona da normal dedı ya bızım doktorlarda sıkıntı var anlayamadım kı
allahtan dılıyorum kımsye ımrendırtmesın bızı kucaklarımız bos kalmasın kıskanma duygusunu hıç yasamayalım![]()
Amin kızlar amin hayırlısı olsun Hakkımızda benimde iğne vurululalı 12. Günüm Cumartesi testim 7.11 di dünkü testim 3.21 di adet Olmayı bekliyorum
İnşallah rabbim nasip etsn kucagımızı doldursn inşallahBen de cumartesi vuruldum . Arada sağ yumurtalıklarımın orda kıpırtı oluyor . Çok nadir de solda. Catlamistir inşallah.
Bende aynı seyı dusunuyorum gıtmıceö sanırım doktora. Ocaga kadar beklıcem ocakta ıstanbulda guzel bı hastaneye gıderım daha fazla ilaç istemıyorumKasım Ay'ı benim doğum gün tüm inşallah canım ben doktora gitmiycem bu ay ilaç iğne kullanmıycam kısmet
Benim ilk kullanmamdı zaten canım ama istemiyorum daha ya Allah'ın takdir ettiği bir gün vardır dua edip beklemek lazım ben daha 2 3 aydır istiyorum olur hayırlısıylaBende aynı seyı dusunuyorum gıtmıceö sanırım doktora. Ocaga kadar beklıcem ocakta ıstanbulda guzel bı hastaneye gıderım daha fazla ilaç istemıyorum
Bende aynı seyı dusunuyorum gıtmıceö sanırım doktora. Ocaga kadar beklıcem ocakta ıstanbulda guzel bı hastaneye gıderım daha fazla ilaç istemıyorum
Biraz daha bekle bence 15000 sen büyük olması lazımKızlar selam Beta değerim 5021 kalp atışı ve kese görünürmü
Burda iyi diyorlar var gerçekten semtine göre bilgi veririm canım sanaBende aynı seyı dusunuyorum gıtmıceö sanırım doktora. Ocaga kadar beklıcem ocakta ıstanbulda guzel bı hastaneye gıderım daha fazla ilaç istemıyorum
Biraz daha bekle bence 15000 sen büyük olması lazım